Πωλείται εξοπλισμός για ψάρεμα κυπρίνου, 3 καλάμια, 3 μηχανισμοί, βάση rod pod, 3 βομβητές, 3 οπτικοί ειδοποιητές

rod-pod-carp-matchfishing-gr.jpgΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΚΥΠΡΙΝΟΥ:3 ΚΑΛΑΜΙΑ, 3 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΒΑΣΗ ROD POD, 3 ΒΟΜΒΗΤΕΣ, 3 ΟΠΤΙΚΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΕΣ

Πωλείται ο εξής εξοπλισμός ψαρέματος κυπρίνου: 3 καλάμια δίσπαστα shimano beast master 3,66 m 2,75 lbs, με τις θήκες τους, 2 μηχανισμοί shimano baitrunner 6000 GTE και ένας μηχανισμός shimano baitrunner GTE 10000. Yπάρχουν και οι εφεδρικές μπομπίνες , όλες γεμισμένες με πετονιά Technium. Επιπλέον πωλείται μια βάση για 3 καλάμια της γαλλικής Technipeche, με τους οπτικούς της ειδοποιητές και 3 βομβητές της Balzer. Τέλος πωλείται μια μεγάλη απόχη. ¨Όλα τα ανωτέρω έχουν την τιμή των 500 ευρώ. Υπάρχει επίσης ένα ολοκαίνουργιο καλάμι σαν τα παραπάνω με τις ετικέτες, σε τιμή 100 ευρώ. Όλα είναι σε άριστη κατάσταση!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΗΛ:6971967246

 

 

full-gear-carp-matchfishing-gr.jpg

rods-carp-matchfishing-gr.jpg

SHIMANO 10000-carp-matchfishing-gr.jpg

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.