3 vrabeia psarion stin fresh wild fish amvrakikos carpmatchfishing3 Βραβεία απέσπασαν τα αλιεύματα της FRESH WILD FISH Amvrakikos, στον διαγωνισμό Chefs’ Choice Awards 2022

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr- Δελτίο τύπου Fresh Wild Fish Amvrakikos

Προϊόντα - πρωταγωνιστές της επαγγελματικής κουζίνας

Με "λαχταριστή" διάθεση για δημιουργία, ολοκληρώθηκαν τα Chefs’ Choice Awards που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias και το Hotel & Restaurant Daily. Μέσα από μια «τυφλή» μαγειρική δοκιμασία, οι σεφ της Κριτικής Επιτροπής έκαναν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα… να δημιουργήσουν γεύσεις! Μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμής, οι σεφ βαθμολόγησαν τα υλικά. Τα αλιεύματα της FRESH WILD FISH ξεχώρισαν για την ποιότητα, τη γεύση, τη φρεσκάδα τους και φυσικά για το γεγονός ότι είναι απόλυτα φυσικής προέλευσης!

 

gefyri 2 artas apojyransi potamoy megali oikologiki katastrofi carpmatchfishingΤα έργα στο γεφύρι της Άρτας , η αποξήρανση του ποταμού και η μεγάλη περιβαντολλογική καταστροφή

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Φωτογραφίες:www.carp-matchfishing.gr

"Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν..." Αυτοί είναι μερικοί στίχοι από το δημοτικό τραγούδι του ιστορικού γεφυριού της Άρτας. Αυτή τη φορά όμως δεν γκρεμίζεται το γεφύρι, αλλά όλο το οικοσύστημα της περιοχής, από τα τελευταία έργα!

Οι υπεύθυνοι  για τα έργα θωράκισης των κολονών του γεφυριού της Άρτας, αποξήραναν το ποτάμι από το τέλος του φράγματος Πουρνάρι, σκοτώνοντας στην κυριολεξία όλα τα ψάρια και τους υδρόβιους οργανισμούς της περιοχής!

 

carpfishing carpmatchfishingΚατάθεση προτάσεων για την αναδιάρθρωση του νομοθετικού πλαισίου για τα εσωτερικά ύδατα από τους ερασιτεχνικούς συλλόγους Μακεδονίας-Ηπείρου

Το τελευταίο διάστημα ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κοζάνης βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στις λίμνες και στα ποτάμια όχι μόνο της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και όλης της χώρας, ένιωσε την ανάγκη να επέμβει.

H επέμβαση αυτή έχει σκοπό, ώστε η αειφορία των μικρών οικοσυστημάτων (λίμνες-ποτάμια) να επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα, να μπορούν δηλαδή οι οργανισμοί που ζουν σε αυτά να ολοκληρώνουν τον κύκλο τους.

Έχοντας υπόψιν μόνο τα λόγια των επαγγελματιών αλιέων, η έλλειψη πρόθεσης ενασχόλησης των αρμόδιων αρχών , σε συνδυασμό με την ελλειπή νομοθεσία ήταν το κυριότερο πρόβλημα.

 

silipsi paranomon psaradon me krystalize dixtya alemvologito skafos amvrakikos kolpos carpmatchfishΣύλληψη δύο ατόμων για παράνομη αλιεία με κρυσταλιζέ δίχτυα και αλεμβολόγητο σκάφος στον Αμβρακικό κόλπο.

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Εντοπίσθηκε πρωινές ώρες της 25-07-19 στην θαλάσσια περιοχή Κοχλιά –Άρτας, ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας ,να αλιεύουν με αλεμβολόγητο σκάφος, χρησιμοποιώντας διακόσια πενήντα (250) μέτρα δίχτυα είδος « μεσηνέζα »/(κρυσταλιζέ), μετά από αξιοποίηση στοιχείων και μετά από ενέργειες πληρώματος Π.Λ.Σ 778 του Λ/Τ Αμφιλοχίας, σε συνεργασία με κλιμάκιο του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού.

 

silipsi paranomou psara me dixtya stis ekvoles tou amvrakikou kolpou carpmatchfishingΣύλληψη ψαρά για παράνομη αλιεία με δίχτυα μισινέζα στις εκβολές του Αράχθου στον Αμβρακικό κόλπο.

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας στον Αμβρακικό Κόλπο και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων,μετά από ενέργειες πληρώματος ΠΛΣ 778 Υπηρεσίας, του Λ/Τ Αμφιλοχίας σε συνεργασία με κλιμάκιο του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού, την 171000/07-19 ,εντοπίσθηκε στις όχθες Αράχθου ένας (01) ημεδαπός ερασιτέχνης αλιέας να αλιεύει με ερασιτεχνικό σκάφος, χρησιμοποιώντας εκατό (100) μέτρα δίχτυα είδος « μεσινέζα »(κρυσταλιζέ).

silipsi gia paranomi alieia soupias ambrakikos kolpos carpmatchfishingΣύλληψη ημεδαπού για παράνομη αλιεία σουπιάς με καμάκι και προβολέα στον Αμβρακικό κόλπο

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας στον Αμβρακικό Κόλπο και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων,μετά από ενέργειες πληρώματος ΠΛΣ 778 από το Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας, σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου, εντοπίσθηκε σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στη θαλάσσια περιοχή «Σαλαώρας» Άρτας ένας (01) ημεδαπός ερασιτέχνης αλιέας να αλιεύει παράνομα με καμάκι χειρός, σουπιές.

 

 

neos nomos vintzotrata katargisi neo nomosxedio alieias carpmatchfishingΤο νέο νομοσχέδιο για την αλιεία,  βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι καταργεί τις βιντζότρατες.

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Το νέο νομοσχέδιο για την αλιεία, αλλάζει πολλά από τα πράγματα που ίσχυαν μέχρι χθες, βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι βάζει φρένο και στις βιντζότρατες.

Αυτά δήλωσε εν συντομία ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, σήμερα 15 Μαρτίου 2019 ,με αφορμή την κατάληψη του κτιρίου του υπουργείου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ).

 

ektos orion h paranomi alieia ston amvrakiko kolpo carpmatchfishingΣυντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Όπως είναι γνωστό, η παράνομη αλιεία στον Αμβρακικό κόλπο έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μετά και την δημοσιοποίηση για την ανώτερη διατροφική αξία της γαρίδας του Αμβρακικού και την προσπάθεια να είναι προιόν Π.Ο.Π, καθώς και της σαρδέλας, παράνομοι επαγγελματίες έχουν ξεχυθεί για τον αγώνα του παράνομου μεροκάματου!

Μεγάλος αριθμός αλιευτικών σκαφών, με σβησμένα φώτα και μηχανές για να μην κινήσουν υποψίες, «οργώνουν» τον βυθό, αφανίζοντας τον γόνο της γαρίδας «γάμπαρη» του Αμβρακικού, η οποία γεννιέται και αλιεύεται κατ’ αποκλειστικότητα στον κόλπο, ενώ το μήκος της φτάνει τα 20 εκατοστά.
Σύμφωνα με τους αλιείς, αλλά και τις καταγγελίες των τοπικών βουλευτών, πρόκειται για οργανωμένο κύκλωμα παράνομης αλιείας, το οποίο δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμα και καραμπίνες για να εκφοβίσει τους επαγγελματίες, ενώ σημειώνονται και απειλές κατά της ζωής τους.

fragma ilariona kozani carpmatchfishingΣύλληψη 2 ψαράδων για παράνομη αλιεία με δίχτυα στο φράγμα του Ιλαρίωνα στην Κοζάνη

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Στις 8 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα, συνελήφθησαν 2 παράνομοι ψαράδες στο φράγμα του Ιλαρίωνα, στην Κοζάνη. Οι δύο ψαράδες βρέθησαν να ψαρέυουν παράνομα με δίχτυα, στο φράγμα του Ιλαρίωνα και την χρήση βάρκας.

Η σύλληψη αφορά δύο ημεδαπούς ψαράδες, ηλικίας 30 και 65 χρονών, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από έλεγχο του αστυνομικού τμήματος Δεσκάτης.

 

 

sillipsi paranomon psaradon stin limni Aoou carpmatchfishingΣύλληψη παράνομων ψαράδων από τους Θηροφύλακες της 5η ΚΟΗ στην λίμνη των πηγών Αωού

Δελτίο τύπου από τον Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων

Σήμερα 16/6/2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 10,30 πμ, θηροφύλακες της 5ης ΚΟΗ κατά την διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας τους στην Λίμνη Πηγών Αώου ,συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς που ψάρευαν παράνομα στην λίμνη ,σε περίοδο απαγόρευσης της αλιείας λόγω αναπαραγωγής των ιχθυοπληθυσμών.

Τους οδηγήσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου ,όπου και συντάχθηκαν πρωτόκολλα κατάσχεσης και καταστροφής του εξοπλισμού και δημοπράτησης των αλιευμάτων (κυπρινοειδών) αφενός, και υποβλήθηκαν μηνυτήριες αναφορές αφετέρου.

 

polla skoupidia stis ellinikes limnes kozanimauraneoi kokkinia fragma mayraneoi carpmatchfishingΑνεξέλεγκτη η εναπόθεση σκουπιδιών στις λίμνες του Πολυφύτου στην Κοζάνη, στο φράγμα Μαυρανέων ,και στο φράγμα Κοκκινιάς στα Γρεβενά

Του Στέργιου Κυρατζή

Φωτογραφίες : Στέργιος Κυρατζής

Ανεξέλεγκτη πια κρίνεται η εναπόθεση απορριμμάτων και σκουπιδιών στις λίμνες του Πολυφύτου στην Κοζάνη, στο φράγμα Μαυρανέων και στο φράγμα της Κοκκινιάς στα Γρεβενά.

Για την κατάσταση ευθύνονται επισκέπτες, ψαράδες και πλήθος αλλοδαπών που ψαρεύουν ακόμη και κατά την περίοδο της απαγόρευσης στα εν λόγω μέρη.

 

pinakida apagoreysis alieias limni smokovou aseak carpmatchfishingΤοποθέτηση πινακίδων στην λίμνη Σμοκόβου για την απαγόρευση αλιείας, από τον Α.Σ.Ε.Α.Καρδίτσας

Δελτίο τύπου Α.Σ.Ε.Α.Καρδίτσας

Φωτογραφίες:Α.Σ.Ε.Α.Καρδίτσας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Καρδίτσας (ΑΣΕΑΚ), προχώρησε σε τοποθέτηση πινακίδων,περιμετρικά της Λίμνης Σμοκόβου,προκειμένου να γίνουν γνωστές,οι ημερομηνίες της απαγόρευσης στους επισκέπτες, αλλά και στους αλιείς των γύρω περιοχών.

Mε την τοποθέτηση των πινακίδων , τονίζεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους η απαγόρευση αλιείας, η οποία γίνεται για να αναπαραχθούν χωρίς ενοχλήσεις τα ψάρια της λίμνης.

 

agonas surfcasting en plo kalaitzi mytikas carpmatchfishingΨαρευτική συνάντηση Surfcasting στον Μύτικα Πρεβέζης από την εταιρεία Εν Πλω Καλαιτζή

Δελτίο τύπου από την εταιρεία Εν Πλώ Καλαιτζή

Η εταιρεία Εν Πλώ Καλαιτζή διοργανώνει ψαρευτική συνάντηση Surgcasting με καλάμια από την ακτή, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην περιοχή Μύτικα Πρέβεζας .Ώρα συγκέντρωσης για τους διαγωνιζόμενους 06,30 , ώρα έναρξης 07,30 και λήξη στις 12,30. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι 8 πρώτοι ψαράδες που θα διακριθούν θα μπορούν να πάρουν μέρος στα τελικά ,που θα γίνουν για την ανάδειξη της εθνικής ομάδας, που θα μας αντιπροσωπεύσει το 2018.

 

sillipsi 2 alvanon paranomon psaradon gia alieia kyprinou me dixtya carpmatchfishingΣύλληψη Αλβανών για παράνομη ψαριά κυπρίνων με δίχτυα

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Δυο Αλβανοί , κάτοικοι Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν στην Λάρισα, με 230 κιλά κυπρίνους, τους οποίους τους ψάρεψαν παράνομα με δίχτυα , από τον ταμιευτήρα Καλαμακίου του δήμου Κιλελέρ. Στην συγκεκριμένη περιοχή έχει εκδοθεί απαγόρευση αλιείας, κάτι που προσπέρασαν ηθελημένα οι παράνομοι ψαράδες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο Αλβανοί έριξαν τα δίχτυα τους και όταν τα σήκωναν τα χαμόγελα διαδεχόταν το ένα το άλλο. Λίγο αργότερα τα χαμόγελα αυτά θα πάγωναν...

 

katasxesi ostrakon stin aleksandroupoli paranomoi psarades carpmatchfishingΚατάσχεση οστράκων ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση και συλλήψεις στην Αλεξανδρούπολη

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Χίλια τετρακόσια σαράντα κιλά (1.440 kg) όστρακα, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, ενώ παράλληλα συνελήφθησαν επτά (07) ημεδαποί.

Πρόκειται για το θετικό αποτέλεσμα μιας συντονισμένης επιχείρησης της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης, η οποία απέδωσε καρπούς.

 

 

paranoma dixtya limni kaiafa carpmatchfishingΔεν έχουν όρια οι παράνομοι ψαράδες με δίχτυα στην λίμνη Καϊάφα!

Του Δημήτρη Σφαλτού

Οργιάζουν οι παράνομοι αλιείς στην λίμνη Καϊάφα, στον νομό Ηλείας. Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα παρατηρούνται σχεδόν καθημερινά σειρά διχτυών, στο κανάλι που οδηγεί στην ανοιχτή θάλασσα.

Τα δίχτυα είναι σε σειρά μεταξύ τους , καλύπτοντας όλο το άνοιγμα του καναλιού, ενώ έχουν στηθεί και στύλοι , προκειμένου να δένονται πιο εύκολα τα δίχτυα από την μία άκρη στην άλλη!

 

lure house carpmatchfishingH εξειδίκευση σε όλες τις τεχνικές του spinning έχει πλέον όνομα:Lure House!

Tου Δημήτρη Σφαλτού

Το  Lure House είναι ένα νέο εξειδικευμένο κατάστημα ειδών αλιείας στην περιοχή του Πειραιά, που επιθυμεί να κρατήσει τα ηνία σε όλες τις εκφάνσεις και στις τεχνικές του spinning, περιλαμβάνοντας και το Shore jigging, Light Rock fishing, Heavy Rock fishing , Wading, Inchiku, και Eging.
Λόγω των κορυφαίων εταιριών αλιείας από το παγκόσμιο στερέωμα που εισάγει, το Lure House έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στον τομέα της spinning ψαρευτικής εξειδίκευσης.

 

 

 

paranomos psarontoufekas me mpoykales sillipsi deka rofoi carpmatchfishingΣύλληψη παράνομου ψαροντουφεκά με μπουκάλες , και δέκα ροφούς αλιεύματα

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Παράνομη ψαριά 10 ροφών μαζί με τον παράνομο ψαροντουφεκά, βρέθηκαν στα χέρια του λιμεναρχείου Ηρακλείου, μετά από έλεγχο και συνεργασία του λιμενικού σώματος με την Ελληνική Αστυνομία. Η αλιευτική παράβαση στο πρώτο της μέρος αφορούσε δέκα ροφούς, από τους οποίους οι εφτά ήταν μικρών διαστάσεων, κάτω από το επιτρεπόμενο όριο.

Επίσης κατασχέθηκαν δύο αυτόνομες καταδυτικές συσκευές παροχής αέρα (μπουκάλες), ως μέσο παράνομης αλιείας.

 

paranomi alieia katasxesi 30 kila sargoi melanouria limenarxio kimis carpmatchfishingΚατασχέθηκαν 30 κιλά σαργοί και μελανούρια από παράνομη αλιεία, στο λιμεναρχείο Κύμης

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Τριάντα κιλά αλιευμάτων των ειδών σαργών και μελανούρια εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (03-02-2017), από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Κύμης.

Ο ελέγχος που πραγματοποιήθηκε σε ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος , κατά τον κατάπλου του σε παραλία Λημιώνα – Μεσοχωρίου Νομού Ευβοίας, έβγαλε "λαβράκι", και οι παράνομοι αλιείς παραπέμθηκαν στην δικαιοσύνη. Aπό έγκαιρες τοπικές πηγές, τα εν λόγω αλιεύματα προοριζόταν για παράνομη πώληση, συνήθης τακτική των παράνομων ψαράδων.

 

limni-polifitou-2-carpfishing-aseak-aliakmon-carpmatchfishingΗ απάντηση του Aθλητικού Σύλλογου Ερασιτεχνών Αλιέων Κοζάνης “Ο Αλιάκμων” για την κατάσταση στην λίμνη Πολυφύτου

Δελτίο τύπου από τον Αθλητικό Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Κοζάνης "Ο Αλιάκμων"

Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε ένας διάλογος, μετά από δημοσίευμα(Λίμνη Πολυφύτου:μια λίμνη σε σοβαρό αδιέξοδο, με πολλά προβλήματα από την υπεραλίευση),περί υπέρ αλίευσης και ανομίας στη λίμνη Πολυφύτου.

Σαν ενεργός σύλλογος που δραστηριοποιείται 25 χρόνια, κυρίως στη λίμνη Πολυφύτου, μέλος από το 2009 της ελληνικής ομοσπονδίας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ.), με συμμετοχές σε πανελλήνια και παγκόσμια πρωταθλήματα αλιείας, θα θέλαμε να πάρουμε θέση στο διάλογο που καλώς ξεκίνησε.

katharismos-limnis-aoou-apo-paranomes-pagides-kai-dixtya-carpmatchfishingΚαθαρισμός της λίμνης πηγών Αωού από παράνομες παγίδες και δίχτυα από τον ΑΣΕΑ Ιωαννίνων

Δελτίο τύπου από τον ΑΣΕΑ Ιωαννίνων

"Την περασμένη Τρίτη 18/10/2016 πραγματοποιήθηκε κοινή εξόρμηση στην Λίμνη Πηγών Αώου με την συμμετοχή Θηροφυλάκων της 5ης Κ.Ο.Η , στελεχών του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου, και μελών του Δ.Σ. του Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων.
Κατά την εξόρμηση εντοπίσθηκαν και απομακρύνθηκαν παράνομα μέσα αλίευσης της καραβίδας (νταούλια) αλλά και ψαριών (δίχτυα) ενώ τα αλιεύματα (καραβίδες) απελευθερώθηκαν στο φυσικό του περιβάλλον.
Από την εξόρμηση -η οποία θα επαναληφθεί- βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για την δράση των παράνομων που λυμαίνονται την ιχθυοπανίδα της Λίμνης Πηγών Αώου τα οποία και θα αξιοποιηθούν κατάλληλα.

minisi-gia-paranoma-dixtya-se-limni-tis-florinas-carpmatchfishingΜήνυση για παράνομα δίχτυα σε λίμνη στην Φλώρινα

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Δελτίο τύπου από τον ΑΣΕΑΦ/Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας

Ο Α.Σ.Ε.Α.Φ στις 10/10/16 προέβη σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου με την βοήθεια του ΑΤ Φλώρινας μετά από καταγγελία μέλους για ύπαρξη διχτυών σε μικρή λιμνοδεξαμενή του τόπου μας. Tα εν λόγω δίχτυα μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Φλώρινας όπου έγινε και η μήνυση. Τέτοιου είδους συμπεριφορές οι οποίες πλήττουν ανεπανόρθωτα την υδρόβια ζωή, παραβιάζουν την νομοθεσία εσωτερικών υδάτων, αλλά και θίγουν το δικαίωμα όλων τα πολιτών και ερασιτεχνών αλιέων να απολαμβάνουν την ομορφιά που προσφέρει μιας υγιής λιμνοδεξαμενή, θα βρίσκουν αντιμέτωπο τον σύλλογο και τα μέλη του.
Προτρέπουμε όλους τους συμπολίτες-αλιείς και όχι μόνο να καταγγέλλουν άμεσα τυχόν παρόμοια συμβάντα που θα πέσουν στην αντίληψη τους.

35kila-paranomes-tsipoures-carpmatchfishingΘεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 35 κιλά τσιπούρες στη Νέα Μηχανιώνα

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Τριάντα πέντε κιλά τσιπούρες του είδους “Sparus Aurata”, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην ιχθυόσκαλα Ν. Μηχανιώνας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Οι λιμενικοί κλήθηκαν μετά από πληροφορίες μας για παράνομα μεγέθη ψαριών, που διατίθενται συχνά σε όλες τις ιχθυόσκαλες της Ελλάδας.

 

paranomoi-psarades-sthn-limni-polifitou-koxani-carpmatchfishingΣύλληψη 5 Βούλγαρων για παράνομη αλιεία στην λίμνη Πολυφύτου στην Κοζάνη

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Πέντε άτομα συνελήφθησαν για παράνομη αλιεία σε περιοχή της Κοζάνης, στις 21/09/16, από αστυνομικούς του τμήματος της περιοχής. Οι πέντε άνδρες, ηλικίας από 33 έως 44 χρονών, υπήκοοι Βουλγαρίας, ψάρευαν με δύο βάρκες, εντός της λίμνης Πολυφύτου, εντοπίστηκαν από τις αρχές και συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν οι δύο βάρκες οι οποίες και κατασχέθηκαν. 

aris-eudoksia-wedding-carpmatchfishingΆρη και Ευδοξία:Βίο Ανθόσπαρτο!!!

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Φωτογραφίες:Nίκος Ζάρας

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00,τελέστηκε ο γάμος του φίλου και συνεργάτη Άρη Δάσκαλου και Ευδοξίας Καψάλη, στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Άρτας.

Aπό την πλευρά μας ευχόμαστε στον Άρη και στην Ευδοξία να ζήσουν, να είναι πάντα ευτυχισμένοι, προπάντων με υγεία και κάθε χαρά στο νέο τους ξεκίνημα. 

 

 

 

 

 

paranomi-alieia-stin-limmni-pramorirsas-kozanis-carpmatchfishingΣύλληψη για παράνομη αλιεία στην τεχνητή λίμνη Πραμόριτσας Βοΐου στην Κοζάνη

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Σήμερα , στις 06-09-2016,  το πρωί στην τεχνητή λίμνη Πραμόριτσας Βοΐου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης Κοζάνης συνέλαβαν 57χρονο ημεδαπό για παράνομη αλιεία.
Στην κατοχή του ανωτέρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα (1) κανό, ένα (1) κουπί και ένα (1) δίχτυ, μήκους είκοσι (20) μέτρων. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, ενώ ο συλληφθέντας ημεδαπός θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

gefira-serbion-kozanis-paranomi-alieia-carpmatchfishingΣύλληψη 5 ατόμων για παράνομη αλιεία στην γέφυρα Σερβίων Κοζάνης

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr
Στις 3/09/2016 το βράδυ στη υψηλή γέφυρα Ρυμνίου, στην περιοχή των Σερβίων Κοζάνης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Κοζάνης, συνέλαβαν πέντε ημεδαπούς (38, 49, 61, 63 και 64 ετών) για παράνομη αλιεία.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία (1) βάρκα, ένα (1) παραγάδι μήκους 50 μέτρων, και δύο (2) δίχτυα, μήκους τριάντα (30) μέτρων το καθένα.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

silipsi-paranomon-psaradon-stin-limni-aoou-carpmatchfishingΣύλληψη 4 παρανόμων ψαράδων που έριχναν δίχτυα στην λίμνη του Αωού

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Δίχτυα στη λίμνη των πηγών Αώου είχαν ρίξει τέσσερις ψαράδες, παρά την απαγόρευση της αλιείας που ισχύει... Φυσικά έγιναν αντιληπτοί και θηροφύλακας της 5ης Κυνεγητικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, προχώρησε στην κατάσχεση των αλιευμάτων ενώ οι παράνομοι αλιείς οδηγήθηκαν στις αρμόδιες αρχές.

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του και με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, αναφέρει, συγχαίρει τις αρμόδιες αρχές για την επαγρύπνηση, και σημειώνει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν.

 

paranomi-alieia-stis-prespes-carpmatchfishing.grΣύλληψη δύο ατόμων για παράνομη αλιεία στην λίμνη της Μικρής Πρέσπας

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Για παράνομη αλιεία συνελήφθησαν δύο άτομα, στη λίμνη της Μικρής Πρέσπας το πρωί της Δευτέρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πλωτής Αστυνόμευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας.

Οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 46 και 62 χρονών, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε ξύλινη βάρκα και να ψαρεύουν με 800 περίπου δίχτυα, στη λίμνη της Μικρής Πρέσπας.

Κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς η ξύλινη βάρκα, η μηχανή του σκάφους, δύο ξύλινα κουπιά, μία απόχη και 800 περίπου μέτρα δίχτυα.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 

 

peea-enosi-erasitexnon-elieon-elladas-carpmatchfishingΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ε.Ε.Α-Πανελλήνια Ένωση Ερασιτεχνών Αλιέων

Μετά από απόφαση του ΔΣ της ΠΕΕΑ και σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό αυτής, ο Κος Σφαλτός Δημήτριος αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της Ένωσης για τα εσωτερικά ύδατα.

Η εκπροσώπηση έχει διάρκεια 3 μηνών ,με δυνατότητα επέκτασης ,ή, διακοπής.

Αποστολή του Κου Σφαλτού είναι :

α) Συλλογή πληροφοριών για την επικρατούσα κατάσταση στα Εθνικά εσωτερικά ύδατα
β) Κατάθεση τεκμηριωμένων προτάσεων για την αποκατάσταση και προστασία των ιχθυοαποθεμάτων σε αυτά .

Ευχόμαστε στον Κο.Σφαλτό ,καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και παρακαλούμε όλους σας , να του παρέχετε κάθε δυνατή βοήθεια.

Το ΔΣ της ΠΕΕΑ

 


fox-extremefishing-store-karditsa-eidi-alieieas-carpmatchfishingΕισαγωγή όλων των προϊόντων της κορυφαίας εταιρίας Fox από το κατάστημα ειδών αλιείας Extreme Fishing
Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr
Η αγγλική Fox είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στην κατασκευή εξειδικευμένων προϊόντων για το ψάρεμα του κυπρίνου και όχι μόνο.

Πλέον όλα τα γνήσια προϊόντα της Fox εισάγονται από το εξειδικευμένο κατάστημα ειδών αλιείας Extreme Fishing του Στέφανου Κυριτσόπουλου, στην Καρδίτσα.

Με αυτή την κίνηση το Extreme Fishing γίνεται το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα, που διαθέτει τις καλύτερες, τις πιο αναγνωρισμένες και τις πιο ολοκληρωμένες εταιρείες ειδών αλιείας, για το ψάρεμα στα γλυκά νερά.

 

 

apagoreysi-erasitexnikis-alieias-carpmatchfishing.gr

Νέες απαγορεύσεις για την ερασιτεχνική αλιεία, άρθρο ΣΟΚ για χιλιάδες ψαράδες-δελτίο τύπου από τον σύλλογο "Σκίρων"

Αγαπητά μέλη καλησπέρα, έφτασε λοιπόν η στιγμή που θα πρέπει να υποστηρίξουμε την αγάπη μας για την θάλασσα και το υποβρύχιο ψάρεμα με ελεύθερη κατάδυση! Μετά απο τόσα σεμινάρια και το άκουσμα απο όλους τους εισηγητές των σεμιναρίων για την ανάγκη ύπαρξης των συλλόγων με σκοπό την μαζική φωνή προς τα έξω και την χρήση του συλλόγου ώς όπλο για την υποστήριξη των δικαιωμάτων μας.
Όπως θα γνωρίζετε ήδη οι περισσότεροι, με το άρθρο 43 που βρίσκεται προς ψήφιση την ερχόμενη εβδομάδα απο την κυβέρνηση θίγονται άμεσα τα συμφέροντα τόσο των ιδιοκτητών σκαφών αλλά και τα δικαιώματα για την ερασιτεχνική αλιεία!

 

 

apagoreysi-psarematos-preveza-carpmatchfishingΑπαγόρευση ψαρέματος στο λιμάνι της Πρέβεζας-Η απόφαση του λιμεναρχείου

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Φωτογραφίες: Ηλιάνα Πανοπούλου

Στο παρακάτω κείμενο παραθέτουμε το δελτίο τύπου που εξέδωσε το λιμεναρχείο Πρέβεζας, σχετικά με την απαγόρευση του ψαρέματος σε συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου, καθώς και τα μέρη όπου απαγορεύεται.

Η απόφαση αυτή έρχεται να δώσει τέλος στις αντιδράσεις των ψαράδων, οι οποίοι είχαν δηλώσει την αντίρρησή τους στην παλιότερη απόφαση, και ήδη είχαν δημιουργηθεί αρκετές εντάσεις.

 

beefree-carpmatchfishingΗ συνεργασία του studio Bee Free και του Carp-Matchfishing.gr για την κινηματογράφηση ψαρευτικών βίντεο

 

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

 

Μετά από ένα πολύ επικοδομητικό πρώτο ψαρευτικό βίντεο, το studio Bee Free πλέον έχουν αποκλειστική συνεργασία με το site www.carp-matchfishing.gr, για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση, την κάλυψη, ακόμη πιο συναρπαστικών, πρωτότυπων , και με τις καλύτερες τεχνολογίες της σύγχρονης κινηματογράφησης, ψαρευτικών βίντεο.

Το βίντεο που γυρίστηκε για την τεχνική του spinning στα γλυκά νερά, ήταν μόνο ένα πρώτο δείγμα για το τι θα ακολουθήσει.

 

 

 

pestrofa-ixtyotrofeiou-carpmatchfishingΜεγάλη εταιρία ιχθυοκαλλιέργειας στην Άρτα τίθεται σε επιτήρηση και απομόνωση

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας - Τμήμα Κτηνιατρικής, στο πλαίσιο των ελέγχων του Εθνικού Προγράμματος Ελέγχου Καταλοίπων Κτηνιατρικών Φαρμάκων και άλλων ουσιών στα ζώντα ζώα και στα προϊόντα τους του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά τη διενέργεια δειγματοληψίας σε πέστροφες και σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Τριπόλεως (Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς), διαπίστωσε την παρουσία της απαγορευμένης ουσίας AMOZ (5-methylmorpholino-3-amino-2-oxazolidone) - νιτροφουράνιο.

 

kataskinosi-kai-nomimotita-carpmatchfishingΝομιμότητα και κατασκήνωση στο ψάρεμα

 

Δελτίο τύπου από Ioannina Fishing Club

Όσο και παράλογο να χαρακτηρίζουμε κάποιον νόμο ,είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούμε στις επιταγές του αλλά παράλληλα να αναζητούμε τρόπους με σωστή ενημέρωση, τεκμηρίωση και επιχειρηματολογία γιά την τροποποίηση ή και κατάργησή του. Μιλάμε για την κατασκήνωση σε λίμνες, όπου αυτό απαγορεύεται με σαφή νόμο. Ενα τέτοιο παράδειγμα απαγόρευσης της κατασκήνωσης στο ψάρεμα, είναι αυτό που ισχύει στην Λίμνη των Ιωαννίνων, Παμβώτιδα.

Επιπρόσθετα πρέπει να κατανοήσουμε ότι αυτό που αρέσει σε μας δεν αρέσει απαραίτητα σε άλλους που έχουν διαφορετική αντίληψη περί αισθητικής την οποία πρέπει να σεβόμαστε και να προσπαθούμε με υπομονή και επιχειρήματα να τους ενημερώσουμε για την θέση μας.

 

astynomeysi-araxthoy-potamou-carpmatchfishingΕπιτήρηση και αστυνόμευση του ποταμού Καλαρρύτικου, από μέλη του Δ.Σ του Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων και του φορέα εθνικού πάρκου Τζουμέρκων Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου


www.carp-matchfishing - Press release από Ioannina Fishing Club


Το σάββατο 13/6/2015 και ώρα 06,30 π.μ, πραγματοποιήθηκε επιτήρηση του ποταμού Καλαρρύτικου, από μέλη του Δ.Σ του Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων με την συνδρομή του φύλακα του φορέα εθνικού πάρκου Τζουμέρκων Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου κ.Γερογιάννη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

 

carp-pamvotida-lake-carpmatchfishingΗ σωτηρία της λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων πραγματοποιείται με 16 εκατομμύρια σύμφωνα με μελέτη της περιφέρειας Ηπείρου

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr
Πέντε δέσμες δράσεων και παρεμβάσεων στη λίμνη Παμβώτιδα, με στόχο την αποκατάσταση του οικοσυστήματος προτείνονται μέσα από την μελέτη αποκατάστασης οικοσυστήματος ,την οποία είχε αναθέσει προ ενάμισι έτους και παρέλαβε τώρα η Περιφέρεια Ηπείρου.
Η μελέτη καταγράφει όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει κατά διαστήματα, αναλύει την εικόνα και καταθέτει σειρά προτάσεων. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει πλέον ένα συνολικό σχέδιο έργων, απολύτως κοστολογημένο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει την αρχή για τη σωτηρία της λίμνης και των ψαριών που φιλοξενεί, όπως μεγάλους κυπρίνους, χορτοφάγους κυπρίνους, βάρβους, γλήνια, αφρόψαρα, πεταλούδες, γουλιανούς, και άλλα πολλά. Πιστεύουμε ότι η φωτογραφία ανοίγματος του άρθρου, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτισης , ότι κάτι πρέπει να γίνει γρήγορα, προς την σωστή κατεύθυνση, για την σωτηρία της λίμνης Παμβώτιδας!

 

kataskinosi-gia-psarema-giannena-carpmatchfishingΣυστάσεις και παρατηρήσεις των αστυνομικών αρχών Ιωαννίνων για την κατασκήνωση των ερασιτεχνών ψαράδων στην λίμνη Παμβώτιδα

Toυ Χρήστου Μπάου

 

Το αγαπημένο μας χόμπι στα γλυκά νερά έχει ήδη ξεκινήσει για την καλοκαιρινή περίοδο του 2015 μετά την απαγόρευση του ενάμιση μηνός! Την πρώτη κιόλας μέρα της ψαρευτικής περιόδου και αξιοποιώντας την αργία του Αγίου Πνεύματος, πλήθος από ερασιτέχνες ψαράδες κατέκλεισαν τις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας με τον εξοπλισμό τους για να επιδοθούν στο ψάρεμα του κυπρίνου και όχι μόνο.

Η αναμονή λόγω της απαγόρευσης μεγάλη και η δίψα για ένα παρατεταμένο στρίγκλισμα των βομβητών ακόμα μεγαλύτερη έκανε πολλούς από εμάς να ετοιμάζουμε τον εξοπλισμό μας καιρό πριν καθώς γνωρίζαμε τις ιδιαιτερότητες των καιρικών συνθηκών και της πληθώρας των έτερων φίλων ψαράδων που θα συναντούσαμε εκείνη την μέρα!

 

angry-fish-by-Dimitris-Sfaltos-malagres-carpmatchfishingOι νέες μαλάγρες Angry Fish από τον Δημήτρη Σφαλτό, για την τεχνική του match fishing και για εξειδικευμένα ψαρέματα.
Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr
Μετά από πολύχρονη πείρα στην τεχνική του match fishing, αποφασίσαμε με την βοήθεια της εταιρίας GFS και τις πολύ αποδοτικές μαλάγρες GFS από τον Θοδωρή Ρατζώνη, να δημιουργήσουμε μια νέα σειρά από μαλάγρες, την Angry Fish. Οι νέες μαλάγρες Angry Fish φέρνουν στο ψαρευτικό προσκήνιο τις αποδοτικές, χρόνια δοκιμασμένες και πρωτοποριακές συνταγές του Δημήτρη Σφαλτού, μετά από αλλεπάλληλες δοκιμές με συστατικά από όλο το φάσμα του παγκόσμιου ψαρέματος.

Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε 3 νέες μαλάγρες της Angry Fish, φτιαγμένες με τα καλύτερα εξειδικευμένα άλευρα, προσθετικά και αρώματα, ικανές να σας δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα σε ψάρια όπως στο λαβράκι, στον σαργό στην τσιπούρα και στα μελανούρια.

 

paranomi-alieia-garidas-carpmatchfishingΣαρώνει η παράνομη αλιεία στον Αμβρακικό κόλπο

 

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Παρά τους ελέγχους, η παράνομη αλιεία παραμένει μία θλιβερή πραγματικότητα στον Αμβρακικό. Ασυνείδητοι εξακολουθούν να προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στο βωμό του κέρδους που αποκομίζουν. Ο Αμβρακικός κόλπος είναι σε πολύ δεινή θέση από όλους αυτούς που δεν σέβονται το περιβάλλον και τα αλιεύματα.

Κάθε μέρα είμαστε αυτόπτες μάρτυρες της κάθε παρανομίας στον Αμβρακικό κόλπο, της κάθε παράνομης αλιείας, του κάθε παράνομου αλιευτικού εργαλείου! Εαν η πολιτεία δεν κινηθεί γρήγορα, ο Αμβρακικός κόλπος θα σβήσει από τον ψαρευτικό χάρτη της ερασιτεχνικής και της επαγγελματικής αλιείας.

Ο κώδωνας του κινδύνου χτυπάει εδώ και χρόνια...

 

egkainia-extremefishing-carpmatchfishinggrΗ φαντασμαγορική τελετή των εγκαινίων του εξειδικευμένου καταστήματος ειδών αλιείας Extreme Fishing στην Καρδίτσα

Συντακτική ομάδα Carp-Matchfishing.gr

Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή των εγκαινίων του εξειδικευμένου καταστήματος Εxtreme Fishing, του φίλου Στέφανου Κυριτσόπουλου , στην πόλη της Καρδίτσας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα, και είχαμε την τύχη να ξανασυναντηθούμε με πολλούς φίλους ψαράδες από τον εγχώριο περιοδικό τύπο. 

Ξαναείδαμε λοιπόν, ένα από τα μεγαλύτερα, καλύτερα και με την πληρέστερη , πιο εξειδικευμένη και ποιοτική γκάμα ειδών αλιείας σε θάλασσα και γλυκά νερά, καταστήματα στην Ελλάδα, το Extreme Fishing.

 

carpmatchfishing-and-psarema.grPsarema.gr και Carp-matchfishing.gr: Μια συνεργασία που θα ταράξει τα νερά στο ψάρεμα!


Το μεγαλύτερο ψαρευτικό forum στην Ελλάδα , το Psarema.gr, είναι η πρώτη και μεγαλύτερη παρέα , που είχε ανέκαθεν σκοπό την ευγενή ανταλλαγή απόψεων για το ψάρεμα σε όλους τους τομείς του. Είτε ήταν για ψάρεμα επιφανείας, είτε για ψάρεμα από βάρκα, σε θάλασσα και γλυκά νερά, το psarema.gr πρωτοπορούσε με άρθρα, με τις συζητήσεις και κατείχε ρεκόρ συνομιλιών , καθώς και τον μεγαλύτερο αριθμό μελών πανελλαδικώς. Πλέον με ανανεωμένο χώρο και ιστότοπο , το Psarema.gr κρατάει τα ηνία της ψαρευτικής ενημέρωσης.

Το Carp-matchfishing.gr αποτελεί ένα από τα πιο εξειδικευμένα site του χώρου, με πληθώρα άρθρων για όλες τις εξειδικευμένες τεχνικές ψαρέματος, όπως matchfishing, bolognese, spinning, eging, casting, Light rock fishing, carpfishing, freshwater spinning, shore jigging, οδοιπορικά ψαρέματος, αγώνες,  ενώ διαθέτει μεγάλες έρευνες και πραγματικές live δοκιμές για τον εξοπλισμό του ψαρέματος.

Το Psarema.gr μαζί με το Carp-matchfishing.gr πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους, με ανταλλαγή άρθρων και απόψεων, που έχουν σαν μοναδικό σκοπό να κάνουν κάθε μέρα καλύτερο και αποδοτικότερο, το ωραιότερο χόμπι του κόσμου, το ψάρεμα! Θα θέλαμε όλοι σας να γίνετε αρωγοί και να αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας, εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε συνέχεια στο πλευρό σας να σας βοηθάμε και να γινόμαστε κάθε μέρα όλο και καλύτεροι!


shirts-carp-matchfishing.grOI ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ SITE: www.carp-matchfishing.gr


Φωτό : Γιώργος Βαρέλης, Nίκος Ζάρας, Άρης Δάσκαλος, Θέμης Γιαννόπουλος, Λάμπρος Ξυλογιάννης


Καλλιτεχνική επιμέλεια φωτογράφισης : Μaria Ermizina


Σαν κάθε ψαρευτική ομάδα και παρέα πάνω από όλα, επιλέξαμε να τυπώσουμε τις προσωπικές μας ψαρευτικές μπλούζες με το κύριο λογότυπο του site μας www.carp-matchfishing.gr.

Μπλούζες με ψαρευτικό περιεχόμενο, φιλικές προς τον χρήση με πρώτο μέλημα το ψάρεμα, αλλά και με μια μικρή καλλιτεχνική νότα για outdoor και υπόλοιπα αθλήματα.

 

extreme-frontEXTREME FISHING-Το εξειδικευμένο κατάστημα ειδών αλιείας που αλλάζει τα δεδομένα στον νομό της Καρδίτσας

Toυ Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός

Το extreme fishing είναι ένα νέο εξειδικευμένο κατάστημα ειδών αλιείας στον νομό της Καρδίτσας, που έχει αλλάξει τα δεδομένα στον νομό, αλλά και πανελλαδικώς.

Λόγω των κορυφαίων εταιριών του εξωτερικού ,αλλά και του εσωτερικού που εισάγει, το extreme fishing έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στον τομέα της απόλυτης ψαρευτικής εξειδίκευσης.

 

 

asft art spinning fishing team arta carpmatchfishingΗ ομάδα spinning του www.magfishing.gr:Αrt Spinning Fishing Team

Συντακτική ομάδα www.magfishing.gr

Μετά από απαιτήσεις των φίλων της ιστοσελίδας www.magfishing.gr , δημιουργήθηκε η αμάδα Art spinning fishing team (A.S.F.T), με σκοπό την ανταλλαγή ψαρευτικών απόψεων για την τεχνική του spinning/light game-lrf/shore jigging , κυρίως στην θάλασσα, αλλά και στα γλυκά νερά.

Eκτός του γεγονότος ότι πρόκειται για μια άρτια (Art) καταρτισμένη ομάδα spinning, η ομάδα έχει την έδρα στην Άρτα {από εκεί προήλθε και το όνομα Art(a)} , και αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων ψαράδων που ασχολούνται χρόνια με τις εν λόγω τεχνικές.

 

 

© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.