aggelos agalianos team magfishing.grΟ Άγγελος γεννήθηκε στην Λήμνο , ενώ μεγάλωσε εκεί και ζει μόνιμα. Στον ελεύθερο του χρόνο όταν δεν ψαρεύει, θα τον βρείτε σε είδη αλιείας να αφηγείται ιστορίες. Οι τεχνικές που τον έχουν κερδίσει ολοκληρωτικά είναι το spinning, lrf, και το eging. Το ψάρεμα για τον Άγγελο είναι η κατάθεση ψυχής του εαυτού του, κάθε φορά που βρίσκεται στην θάλασσα. Είναι ένα βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι στην ζωή του, αλλά και τρόπος ζωής. Τα ψάρια που κυνηγάει είναι κατά κύριο λόγο λαβράκια, παλαμίδες, λούτσοι ,κοκκάλια, τσιπούρες, σαργοί, μουρμούρες και ότι άλλο μπορεί να χτυπήσει στην τεχνική του spinning γενικότερα.
Οι περιοχές που ψαρεύει είναι κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Λήμνου. Του αρέσει να βοηθάει κόσμο, ενώ ψαρεύει πολλές ώρες κάθε εβδομάδα. Ένα από τα ωραιότερα ψαρέματα που κάνει ,είναι με την τεχνική του wading και προσπαθεί να την μεταδώσει σε όσους περισσότερους μπορεί,
Ο Άγγελος ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του Anglermania Trading Ltd από το 2022, ως επίσημος Field Tester της εταιρείας. Τέλος είναι Field Tester στην εταιρεία Duo International, από το 2023.


eging gaff gantzos gia kalamaria squid carpmatchfishingΚαταξιωμένος στον χώρο της εστίασης, με μεγάλη εξειδίκευση σαν Barista, ο Γιώργος έχει εκτελέσει καθήκοντα προιστάμενου και διευθυντή σε μεγάλα bar-restaurants της Αθήνας.

Η μεγάλη του αγάπη όμως είναι το ψάρεμα , η οποία τον βοηθάει να γεμίζει επαρκώς τις "μπαταρίες" του, για τις δύσκολες απαιτήσεις της ζωής. Πάντα με το χαμόγελο και την ευγενική διάθεση, ο Γιώργος έχει βοηθήσει πολύ κόσμο να εξελίξει τις τεχνικές του, σε πολλούς τομείς του ψαρέματος.

Ξεκίνησε με το casting, γρήγορα όμως τον κέρδισαν και οι τεχνικές του spinning, το eging, το light rock fishing, και το shore jigging. Η εξειδίκευση και η καλή προετοιμασία είναι από τα δυνατά του χαρτιά. Ο Γιώργος αρθρογραφεί στο περιοδικό μας www.carp-matchfishing.gr, ενώ παίρνει μέρος σε πλήθος δοκιμών εξοπλισμού που κάνουμε συνεχώς.

 


nikos vourliotis team carpmatchfishingΦωτογράφος και γραφίστας, με συνεργασίες για τη δημιουργία υλικού οπτικής επικοινωνίας για την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το Θέατρο Τέχνης, το Εθνικό Θέατρο, την Εθνική Πινακοθήκη, την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, το Μουσείο Μπενάκη, το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, κ.ά.

Μεγάλη αγάπη του η ερασιτεχνική αλιεία από την ακτή και ειδικότερα οι τεχνικές του Eging, του Ajing, του LRF και του Light Shore Jigging.

Ενίοτε αρθρογραφεί βάσει προσωπικών εμπειριών, ατελείωτων ωρών στη θάλασσα, αλλά και θεωρητικής μελέτης. Motto του: «Γυράσκω αεί διδασκόμενος».


Το όνομα του, Νίκος-Δημήτρης, γεννήθηκε στη Καβάλα,nikos iovis team carpmatchfishing όμως η καταγωγή του κρατάει από το ακριτικό νησί του Άγιου Ευστρατίου στο ΒΑ Αιγαίο. Εκεί ήταν και η πρώτη του επαφή με το το ψάρεμα παρέα με τον παππού του με καλάμια κομμένα μέσα από τις ρεματιές και λίγο πετονιά. Έτσι ξεκίνησαν όλα και έτσι αγάπησε το ψάρεμα.
Ασχολείται και με το ψαροντούφεκο όμως μεγαλύτερη αγάπη έχει στο casting...έχει δοκιμάσει αρκετά είδη όπως καθετή, συρτή μιας και είχε την δυνατότητα να πηγαίνει για ψάρεμα με βάρκα. Στην συνέχεια ξεκίνησε να δουλεύει τον βράχο με 8μετρα καλάμια ψαρεύοντας απίκο. Όμως ο τρίποδας, οι ειδοποιητές και οι παγωμένες παραλίες ήταν αυτές που τον κέρδισαν.
Είναι άνθρωπος που του αρέσει κυρίως το μοναχικό ψάρεμα και να ψάχνει συνέχεια νέους τόπους που θα του δώσουν μεγάλες συγκινήσεις. Ψαράς της άμμου με ιδιαίτερη αγάπη στις μουρμούρες, τα Λαβράκια και φυσικά της Τσιπούρες.
Δημιουργός και διαχειριστής της ομάδας "Ερασιτέχνες Ψαράδες Καβάλας" στο Facebook και συμμετοχές σε δύο διεθνή διαγωνισμούς surfcasting, στη Κύπρο το '15 και στη Κατερίνη το '16. Είναι ένας νέος ο οποίος έχει όρεξη και θέληση για να μάθει νέα πράγματα και να συμβουλέψει νέους στο χόμπι ώστε να αποφύγουν λάθη που έκανε ο ίδιος παλιότερα.


nasos-vougiouklis-team-carpmatchfishingΟ Νάσος γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα και ζει στην Καλαμάτα, όπου είναι και η καταγωγή του πατέρα του. Τα παιδικά του χρόνια όμως τα έζησε στην Χαλκίδα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του. Από εκεί ξεκίνησε και η μεγάλη του αγάπη για την θάλασσα και το ψάρεμα. Είναι παντρεμένος και έχει τέσσερις κόρες.
Κατά καιρούς έκανε ψαροντούφεκο, ασχολήθηκε με την κάθετη από βάρκα, ψάρεμα με πολυάγκιστρα και το κλασικό απίκο. Τα τελευταία όμως τρία χρόνια την καρδιά του έχει κλέψει η τεχνική του match fishing. Σχεδόν καθημερινά είναι κοντά στην θάλασσα εξελίσσοντας την τεχνική και κάνοντας πειραματισμούς, ώστε να βελτιωθεί όσο το δυνατό περισσότερο.
Του αρέσει πιο πολύ το ψάρεμα από τα βράχια, το ψάρεμα του σαργού και του μελανουριού. Δε είναι όμως και λίγες οι φορές που θα τον πετύχεις σε ντόκο λιμανιού ,να ψαρεύει κέφαλους και τσιπούρες.
Ασχολείται με την αγωνιστική αλιεία, έχει λάβει μέρος σε αρκετούς εγχώριους αγώνες αλιείας αλλά και στο εξωτερικό, με πολύ σημαντικές διακρίσεις
Έχει δημιουργήσει επίσης το club αγωνιστικής αλιείας με φελλό, τον Νηρέα Καλαμάτας.
Μέσα από αυτό το club θέλει να μεταφέρει στα νέα παιδιά την αγάπη του προς την θάλασσα και το ψάρεμα, και να δημιουργηθεί μια ομάδα αλιείας που θα έχει στόχο της την άνθηση του ψαρέματος ως άθλημα , την διαπαιδαγώγηση των νέων ψαράδων, με ήθος και σεβασμό προς την φύση και την θάλασσα.

 


spiros-stauropoulos-team-carpmatchfishingΟ Σπύρος Σταυρόπουλος έχει αρθρογραφήσει στο παρελθόν στα πιο μεγάλα περιοδικά ψαρέματος στην Ελλάδα, στο Ψάρεμα και στο Ψαρεύω.  Αποτελεί βασικό μέλος για την αρθρογραφία των οδοιπορικών ψαρέματος ,αλλά και την τεχνική του casting,στο site www.carp-matchfishing.gr. .Εργάζεται στην Αθήνα, ενώ είναι Field Tester και βασικός πωλητής (στην Αθήνα) της ελληνικής εταιρείας GFS.

Διαμένει στον νομό Αττικής και ασχολείται ψαρευτικά κυρίως με τον τομέα του casting , σε όλες τις μορφές του. Γνώστης της τεχνικής του Rock Fishing, του ψαρέματος από τα βράχια , αναζητά με μεγάλη αφοσίωση τους μεγάλους σαργούς, που είναι και το αγαπημένο του θήραμα.

Ο Σπύρος, σαν έμπειρος ψαράς, ψάχνει φανατικά νέους ψαρότοπους, ακόμη και σε σημεία που δεν τα προσεγγίζει εύκολα άνθρωπος,  προκειμένου να κάνει την τεχνική του casting πιο ενδιαφέρουσα και αποδοτική. Παράλληλα , επεκτείνει τους ορίζοντες της τεχνικής του casting, παντρεύοντας στοιχεία από διαφορετικά ψαρέματα.

Στα άρθρα του θα βρείτε τεχνικές λεπτομέρειες για την τεχνική του casting, για τον σχεδιασμό του ψαρέματος, την προετοιμασία, την επιλογή δολωμάτων, τις ψαρευτικές συνθήκες, που θα κάνουν το ψάρεμά σας πιο αποδοτικό. Τέλος, μέσα από τα ταξιδιωτικά και ψαρευτικά οδοιπορικά του Σπύρου θα γνωρίσουμε το ψάρεμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ανακαλύπτοντας νέα μέρη και μεγάλες συγκινήσεις.


antonis-kalafatas-team-carpmatchfishing

Ο Aντώνης Καλαφατάς είναι από τους πιο παλιούς αρθρογράφους των περιοδικών ψαρέματος, και αποτελεί την σταθερή αξία της αρθρογραφίας των οδοιπορικων ψαρέματος ,στο site www.carp-matchfishing.gr. .Εργάζεται στην Αθήνα, στο ταξιδιωτικό γραφείο Arimar Travel & rent a car.

Διαμένει στον νομό Αττικής και ασχολείται ψαρευτικά κυρίως με τον τομέα του casting , σε όλες τις μορφές του. Ψαρεύει casting από πολύ μικρή ηλικία και οι γνώσεις του αποτελούν σταθερή εμπειρία για τους υπόλοιπους ψαράδες.

Ο Αντώνης σαν έμπειρος ψαράς, αναζητά με σθένος νέους ψαρότοπους, σε απρόσιτα μέρη,  που θα κάνουν την τεχνική του casting πιο αποδοτική, ενώ είναι γενικά ένα άτομο που δεν εφησυχάζει στα παλιά τετριμμένα ψαρευτικά δρώμενα.

Στα άρθρα του θα βρείτε πολλά τεχνικές λεπτομέρειες για την τεχνική του casting, που θα κάνουν το ψάρεμά σας πιο αποδοτικό.Μέσα από τα ταξιδιωτικά οδοιπορικά του Αντώνη θα γνωρίσουμε το ψάρεμα σε κάθε άκρη της Ελλάδας, και θα ανακαλύψουμε μαζί πόσο όμορφή χώρα έχουμε.


aris-daskalos-team-carpmatchfishingO Άρης γεννήθηκε στην Άρτα, όπου και διαμένει. Έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες και έχει μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά. Ψαρεύει από όσο θυμάται τον εαυτό του, μιας και ο υπεύθυνος για το μικρόβιο αυτό ήταν ο πατέρας του, που τον έπαιρνε πάντα μαζί. Ψαροντουφεκάς από τα 12 του μέχρι και σήμερα, και κάτοχος 3 αστεριών στην ελεύθερη κατάδυση.
Από το 2010 ασχολείται με το spinning, και από την Αθήνα που τότε διέμενε μέχρι και σήμερα, έχει ψαρέψει ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας μας με τα τεχνητά του.Αγαπημένο του ψάρι είναι ο λούτσος, τον οποίο κυνηγά μανιωδώς και παντού, ενώ νέα μεγάλη αγάπη από όταν μετακόμισε στην Άρτα είναι και το γοφάρι, το οποίο συναντάται σε μεγάλους αριθμούς και μεγέθη στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου. Λατρεύει τα slim τεχνητά, αλλά δεν λέει όχι και σε σιλικόνες, όταν προσπαθεί να ξεγελάσει τα πονηρά λαβράκια του Αμβρακικού Κόλπου. Τα καλοκαίρια αφιερώνει πολλά ψαρέματά του στα ποτάμια της Ηπείρου ψάχνοντας για πέστροφες και κέφαλους του γλυκού νερού.
Ο Άρης είναι ένας all-around spinner και οπαδός του catch and release.Η μεγάλη του αγάπη για το ψάρεμα και τον πειραματισμό αλλά και το ένστικτο του ψαροντουφεκά, τον έχει κάνει να ψάχνει συνεχώς για νέους τόπους, αλλά και τρόπους εξειδίκευσης ή βελτίωσης της τεχνική του spinning, κάτι το οποίο καταλαβαίνει κάποιος από το πρώτο ψάρεμα που θα κάνουν παρέα. Aνήκει στην ομάδα A.S.F.T του site www.carp-matchfishing.gr.
Η προσέγγισή του πάνω στην τεχνική, οι απόψεις του, αλλά και οι επιτυχίες του στο spinning δεν άργησαν να φανούν ,και από το 2014 ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του Anglermania Trading Ltd ως Field Tester της εταιρείας.


nikos-prasoulis-team-carpmatchfishingΚατάγεται από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, σπούδασε στην Αθήνα πληροφορική και ειδικεύτηκε στη ασφάλεια τραπεζικών online συστημάτων & multimedia web . Ασχολήθηκε με όλα τα είδη ερασιτεχνικού ψαρέματος του γλυκού νερού και θεωρείται σαν all rounder, δοκιμάζοντας διάφορες τεχνικές σε ποτάμια και λίμνες της Ηπείρου , Θεσσαλίας , Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας, σε γνωστά και άγνωστα μονοπάτια του αθλήματος. Στα μέσα της δεκαετίας 90 και αρχές 2000 έγραψε διάφορα άρθρα στα περιοδικά Sport Fishing και Ψάρεμα, καθώς και σε κάποια έντυπα του Ηνωμένου Βασιλείου ,πάντοτε σε ότι αφορά τα γλυκά νερά για τεχνικές και είδη ψαριών, όπως γουλιανός, βάρβος, γληνί , πέστροφα, κυπρίνος, πεταλούδα,και για τις τεχνικές του spinning, carp-fishing, float-fishing, feeder-fishing, κτλ. Δουλεύει δολώματα που παρασκευάζει ο ίδιος ,χρησιμοποιώντας υλικά που προέρχονται από την ελληνική γη . Τα τελευταία χρόνια παρά τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτει , ξαναγύρισε στο αγαπημένο του άθλημα το ψάρεμα του κυπρίνου ,που του προσφέρει εκτός των άλλων ηρεμία, χαλάρωση, πεδίο για πειραματισμούς και κυρίως ευκαιρίες για να απολαμβάνει τη φύση ,δεδομένου των μεγάλων περιόδων αναμονής και παρατήρησης που προσφέρει η συγκεκριμένη τεχνική.


giannis-mastrogiannakis-team-carpmactcfishingΟ Γιάννης Μαστρογιαννάκης γεννήθηκε στην Μυτιλήνη, όπου και κατοικεί. Εργάζεται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, σαν τεχνικός πεδίου, και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το παράκτιο ψάρεμα.
Η πρώτη μύηση στο χώρο της ερασιτεχνικής αλιείας έγινε στα παιδικά του χρόνια, με την χρήση καρουλιού, ενώ στην συνέχεια ασχολήθηκε με την τεχνική του surfcasting. Αυτή όμως η τεχνική που τον κέρδισε πραγματικά, ήταν η τεχνική του spinning,με την χρήση των τεχνητών δολωμάτων, σκληρών και σιλικόνης.

Αγαπημένη του συνήθεια το ψάρεμα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, κύματα και ταραγμένη θάλασσα.
Αυτή η συνεχώς εξελισσόμενη τεχνική ψαρέματος που του έχει χαρίσει αξιόλογα αλιεύματα και μοναδικές στιγμές, συνεχίζει να τον γοητεύει, κατατάσσοντας τον στους φανατικούς οπαδούς της!

 


vaggelis-drossis-team-carpmatchfishingΟ Βαγγέλης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σκιτσογράφους-γελοιογράφους που υπάρχουν στην χώρα μας, με πολλές δημοσιεύσεις σε ψαρευτικά περιοδικά του χώρου, σε εφημερίδες και σε άλλα δημισιογραφικά έντυπα. Εχει δημοσιεύσει πάρα πολλές γελοιογραφίες και σκίτσα στα ψαρευτικά περιοδικά Ψαρεύω και Thalassa, ενώ έχει επιμεληθεί με πρωτότυπες γελοιογραφίες τα πολύ επιτυχημένα άρθρα του site www.carp-matchfishing.gr , σχετικά με τους χαρακτήρες και τα ευτράπελα των ψαράδων.

Το αστείρευτο ταλέντο του, χαρίζει πάντα το γέλιο και μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα (ακόμη και τα δυσάρεστα) με αμέριστο χιούμορ!

Ο Βαγγέλης εκτός από το μεγάλο σκιτσογραφικό του ταλέντο, δημιουργεί custom εργαλεία για ψάρεμα (fishing products-jigs), όπως ξεχωριστούς και πολύ αποδοτικούς πλάνους, θραψαλιέρες, και εξειδικευμένα τεχνητά δολώματα για ψάρια-τέρατα! Τα ψαρευτικά εργαλεία που δημιουργεί μόνο έργα τέχνης μπορούν να χαρακτηριστούν, και είναι 100% χειροποίητα. Μπορείτε να δείτε την εξαιρετική του δουλειά με το όνομα Death Dealer Ocean, και στην σελίδα του στο link:

https://www.facebook.com/Fishing-Products-Jigs-702622259883005/?ref=profile


theo-sintos-team-carpmatchfishingΟ Θοδωρής κατάγεται απο τα Ιωάννινα και είναι ο μικρότερος στην συγγραφική ομάδα του Site. Απο μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με το ψάρεμα και ιδιαίτερα με το Carp Fishing, όπου είναι και η αγαπημένη του τεχνική. 
Eχει σημειώσει πολλές επιτυχίες σε διάφορες λίμνες της χώρας μας, όπως και στην αγαπημένη του λίμνη Παμβώτιδα.
Επίσης ενημερώνεται διαρκώς για το ψάρεμα του κυπρίνου, και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τις διάφορες καινούριες τεχνικές στο ψάρεμα του, όπως δολώματα , αρματωσιές , προσθετικά αρώματα.
Σέβεται τα ψάρια και τηρεί πάντα το catch and release.


Christos-mpaos-team-carpmatchfishingΟ Χρήστος γεννήθηκε το 1992 στα Ιωάννινα και είναι απόφοιτος της Νοσηλευτικής Σχολής του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ. Από την ηλικία των 8 ετών ανακαλύπτει τις ομορφιές του ψαρέματος στην θάλασσα αλλά και στα γλυκά νερά. Οι τεχνικές που έχει επιλέξει να ασχοληθεί στη θάλασσα κατά κύριο λόγο είναι το spinning, η καθετή από βάρκα, και η συρτή επιφανείας ενώ στα γλυκά νερά η αγαπημένη του τεχνική είναι το carp fishing. Πειραματίζεται πάνω σε δολώματα για τον κυπρίνο με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον έχοντας ως οδηγό τις γνώσεις του στην βιολογία και την βιοχημεία. Τα τεχνικά κομμάτια στο ψάρεμα είναι εκείνα που τον «εξιτάρουν» και προσπαθεί να βελτιώσει είδη αρματωσιών, τρόπους μαλαγρώματος σε λίμνη και θάλασσα και να προσαρμόζει τον εξοπλισμό του ανάλογα με τις συνθήκες και τον τόπο ψαρέματος. Έχει εξορμήσει για ψάρεμα σε πολλές λίμνες της Ελλάδας και σε θαλασσινούς ψαρότοπους της Ηπείρου με αρκετές επιτυχίες. Είναι υπέρμαχος του catch and release προσπαθώντας να διατηρήσει τις εύθραυστες ισορροπίες στα εσωτερικά ύδατα. Τα θηράματα όπου στοχεύει είναι οι τσιπούρες, σαργοί, λαυράκια, γοφάρια και φυσικά ο κυπρίνος.giorgos-mpoukis-team-carpmatchfishingΟ Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 όπου μεγάλωσε και ζει μόνιμα. Έχει ξεκινήσει να ψαρεύει από την ηλικία των 11 χρόνων με την τεχνική του απίκο, μετά στράφηκε στην τεχνική του casting στην οποία είχε μείνει για αρκετά χρόνια και τέλος ασχολήθηκε και με την τεχνική του match fishing καθώς και με ψάρεμα από βάρκα.

Τα τελευταία χρόνια όμως ,τον έχει κερδίσει ολοκληρωτικά η τεχνική του spinning και το eging. Το ψάρεμα για τον Γιώργο είναι ένα βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι στην ζωή του. Τα ψάρια που κυνηγάει είναι κατά κύριο λόγο λαβράκια,γοφάρια,λούτσους ,κοκκάλια,λίτσες, και ο,τι άλλο μπορεί να χτυπήσει στην τεχνική του spinning.

Οι περιοχές που ψαρεύει είναι κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Εύβοιας. Σκοπός του είναι να διατηρήσει αυτή την τρέλα που έχει για το ψάρεμα και να την μεταδώσει σε όσους περισσότερους μπορεί, με τα καλύτερα χαρακτηριστικά της.


ziourkas-michalis-team-carpmatchfishingΟ Μιχάλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και μεγάλωσε και ζει στη Λάρισα. Ξεκίνησε να ψαρεύει από μικρή ηλικία με τις τεχνικές του casting και του απίκο. Κατά καιρούς το match fishing, το spinning και το eging είναι τεχνικές που χρησιμοποιεί αλλά τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με το shore jigging και το bait boat fishing.
Τα ψάρια που κυνηγάει είναι ως επί το πλείστον τα λαυράκια, οι τσιπούρες,οι σαργοί και φυσικά τα θηράματα του shore jigging και του heavy casting.
Όταν δεν ψαρεύει συναντιέται με φίλους όπου το κύριο θέμα συζήτησης είναι το ψάρεμα.
Οι περιοχές που ψαρεύει είναι κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και της Β.Εύβοιας.
Παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις γύρω από τις τεχνικές που τον ενδιαφέρουν έτσι ώστε να μπορεί να βελτιώνεται συνεχώς.


xristos-kalaitzis-team-carpmatchfishingΟ Χρήστος γεννήθηκε το 1976 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος και έχει 5 παιδιά. Εργάζεται σε χυτήριο που κατασκευάζει θερμάστρες και φυσικά το αγαπημένο του χόμπι είναι το ψάρεμα.
Το casting, το spinning και κατά καιρούς και η καθετή είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιεί αλλά ο μεγάλος του έρωτας είναι το match fishing.
Το ψάρεμα για τον Χρήστο χωρίζεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη είναι αυτή που ψαρεύει και η δεύτερη είναι οι μέρες που μεσολαβούν μέχρι να ξαναπάει στο ψάρεμα.
Aγαπημένη του ενασχόληση, τις μέρες που δεν έχει ψάρεμα, είναι η μελέτη γύρω από τεχνικά θέματα του match fishing, η κατασκευή αρματωσιών και η συντήρηση – βελτίωση του εξοπλισμού του ενώ αγαπάει επίσης και την επικοινωνία με άλλους ψαράδες, τόσο σε κατ' ιδίαν συζητήσεις, όσο και μέσω του internet. Τα ψάρια που κυνηγάει είναι ως επί το πλείστον τα λαυράκια, οι τσιπούρες και οι κέφαλοι χωρίς φυσικά να αποκλείονται και τα υπόλοιπα ψάρια του spinning και τις καθετής.
Οι περιοχές που ψαρεύει είναι κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής ενώ δε λείπουν κατά καιρούς και οι εξορμήσεις σε άγνωστα μέρη, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Σε κάθε ψάρεμα επιτυχημένο ή μη, προσπαθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του αναλύοντας διεξοδικά τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτές.
Στόχος του είναι να προσελκύσει όσους περισσότερους φίλους μπορεί, στον μαγικό κόσμο του ψαρέματος και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η οικογένεια των συνειδητοποιημένων ερασιτεχνών ψαράδων.


themis-karvelas-omada-team-carpmatchfishing.jpgΟ Θέμης αποτελεί ένα από τα πιο παλιά μέλη της συντακτικής ομάδας του Carp-matchfishing.gr. Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα , κατάγεται από τον νομό Ηλείας, όπου δραστηριοποιείται κυρίως ψαρευτικά.

Πρωτοασχολήθηκε με τις τεχνικές του casting και του spinning, αλλά διατηρεί μεγάλη αγάπη για το match fishing και το ψάρεμα του καλαμαριού, γνωστό ως eging.

Aσχολείται με πολλά θέματα οικολογίας, ενώ διαθέτει πολλές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για τον διαχωρισμό πολλών θαλάσσιων ειδών.

Η αφοσίωση και η εμμονή του πάνω στο ψάρεμα είναι παροιμιώδης, ενώ συνεχώς προσπαθεί να διευρύνει τους ψαρευτικούς του ορίζοντες στις τεχνικές με τα λεπτά εργαλεία και το eging.

 

 


georgos-mitraras-team-carpmatchfishing.jpgΟ Γιώργος διαμένει στα παράλια του νομού Αττικής, σπουδάζει τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, και έχει γεννηθεί το 1993.

Σαν νέος ψαράς, έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με το ψάρεμα eging, που αποτελεί και την αγαπημένη του τεχνική ψαρέματος.

Δεν χάνει την ευκαιρία επίσης, να ασκήσει με αξιώσεις και την τεχνική του spinning.

O Γιώργος μπορεί να χαρακτηριστεί σαν «ανήσυχο ψαρευτικό πνεύμα», διότι ψάχνεται συνεχώς για νέες τεχνικές, νέες καλαμαριέρες και τεχνητά δολώματα , και τις ιδιαίτερες συνθήκες που θα δώσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο eging.

Είναι ο «βενιαμίν» της συντακτικής ομάδας του www.magfishing.gr, ο οποίος με τα άρθρα του θα δώσει μια «νέα ματιά» στις τεχνικές που αγαπάμε.


papachristou-dimitris-team--carpmatchfishing-team.jpgΟ Δημήτρης έχει γεννηθεί το 1991, και αποτελεί το νέο «αίμα» της αρθρογραφίας στο site www.magfishing.gr.

Έχει σπουδάσει λογιστική στο ΤΕΙ Πειραιά.

Διαμένει στον νομό Αττικής και ασχολείται ψαρευτικά κυρίως με τον τομέα του casting , σε όλες τις μορφές του. Ψαρεύει casting από 10 χρονών, ενώ εδώ και 5 χρόνια ,έχει μυηθεί και στις τεχνικές του match fishing, spinning και eging.

Ο Δημήτρης σαν νέος ψαράς, αναζητά νέες τεχνικές και «κόλπα», που θα κάνουν την τεχνική του πιο αποδοτική, και είναι γενικά ένα άτομο που δεν εφησυχάζει στα παλιά τετριμμένα ψαρευτικά δρώμενα.

Στα άρθρα του θα βρείτε νέα πράγματα στο casting, που θα κάνουν το ψάρεμά σας πιο αποδοτικό.

 

 


Dimosthenis-Velissaris-dimos-team-carp-matchfishing-grΟ Δημοσθένης Βελισσάρης, εδώ και πάρα πολλά χρόνια ( από την εποχή του περιοδικού sport fishing) που βρίσκεται στον χώρο στην ψαρευτικής αρθρογραφίας, θεωρείται μία από τις ηγετικές μορφές στον τομέα του casting, είτε αυτό λέγεται surf casting, είτε rock fishing, είτε beach ledgering.

Οι τεχνικές του στον τομέα του casting, η αρθρογραφία, τα δολώματα και οι ψαριές του, έχουν τοποθετήσει ψηλά τον πήχη σε όλο τον ευρύ τομέα του casting, και ακόμη και σήμερα φιγουράρει στην ψαρευτική ελίτ της Ελλάδας. Μέσα από τα άρθρα του Δημοσθένη , παλιά και νέα, θα μυηθούμε στον θαυμαστό κόσμο του casting, όποια και αν είναι η μορφή του. Στο site www.carp-matchfishing.gr ,και στην κατηγορία άρθρων με θέμα το casting, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε όλες τις τεχνικές , τα δολώματα, τον εξοπλισμό, τα παρελκόμενα και πολλά μυστικά, για το ψάρεμα με την τεχνική του casting.

O Δημοσθένης θα βρίσκεται πάντα κοντά σας, σε όλες τις τεχνικές casting, να μοιραστεί μαζί σας όλα τα μυστικά για τα καλύτερα και πιο αποδοτικά ψαρέματα. Ας μην ξεχνάμε-και θα πρέπει να αναγνωριστεί σαν ιστορική αναδρομή-ότι με τις συμβουλές, τις τεχνικές, την αρθρογραφία και τον εξοπλισμό του Δημοσθένη, έχουν γαλουχηθεί και έχουν μάθει να ψαρεύουν casting, τουλάχιστον το 90% των σημερινών αρθρογράφων-ψαράδων σήμερα.

 

 


dimitris-sfaltos-team-carpmatchfishing

Είναι ο κύριος ιδρυτής της σελίδας carp-matchfishing.gr. Από τα παιδικά του χρόνια ασχολείται με το ψάρεμα στα γλυκά νερά και στην θάλασσα. Κατάγεται από την πόλη της Άρτας, όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στο carpfishing.

Kατά την διαμονή του στην Γερμανία εμπλούτισε τις γνώσεις του στο ψάρεμα του κυπρίνου, όπως και στον χώρο του match fishing. Πλέον ο Δημήτρης έχει συνολικά παραπάνω από 16 χρόνια καταξιωμένης αρθρογραφίας στα πιο σημαντικά περιοδικά της Ελλάδας,  στην Κύπρο και στην Ισπανία. Ενδεικτικά έχει αρθρογραφήσει στο Ψάρεμα, Ψαρεύω, Boat and fishing in Greece, Το ψάρεμα και τα μυστικά του, και σε ισπανικά περιοδικά για γλυκά νερά.

Στα 35 του χρόνια έχει κάνει πάρα πολλές παραγωγές DVD που αφορούν το ψάρεμα στα γλυκά νερά, το ψάρεμα του κυπρίνου, αλλά και στην θάλασσα στον χώρο του match waggler fishing. Ασχολείται επίσης με το spinning, eging, feeder fishing, Bolognese, όπου αναζητά πέστροφες, βάρβους, λαβράκια, μελανούρια, σαργούς, τσιπούρες,  καλαμάρια, θράψαλα , σουπιές κ.α.

Βασικοί του στόχοι η προάσπιση του ψαρέματος στα γλυκά νερά, η προστασία των λιμνών –ποταμιών -θάλασσας, και η ανάδειξη του catch and release. Αλλωστε ο Δημήτρης ήταν  ο πρωτεργάτης του catch and release στην Ελλάδα, ο πρώτος που έγραψε άρθρα για την απελευθέρωση των ψαριών σε θάλασσα και γλυκά νερά, και ο πρώτος που στις παραγωγές dvd, έδειχνε πάντα απελευθερώσεις ψαριών.

Ο Δημήτρης επίσης, λόγω της θέσης του στα περισσότερα περιοδικά της Ελλάδας, έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με τις δοκιμές και την παρουσίαση εξειδικευμένων εξοπλισμών ψαρέματος για πολλές τεχνικές. Τα περισσότερα καλάμια, μηχανισμοί, εξειδικευμένα εξαρτήματα και τεχνητά δολώματα, έχουν περάσει από τα χέρια του και έχουν δοκιμαστεί σε μεγάλο βάθος χρόνου, για την έγκυρη και εγγυημένη ενημέρωση του ψαρευτικού κοινού.

Έχει ψαρέψει σε όλες τις λίμνες της Ελλάδας, και σε πάρα πολλές του εξωτερικού, όπως Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία. Η θέληση και η σκέψη του βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση, προσπαθώντας να αναπτύξει και να πειραματιστεί σε νέες ιδέες και τεχνικές, για να αναμετρείται με περισσότερα ψάρια σε γλυκά νερά και θάλασσα.

 

 


asft art spinning fishing team arta carpmatchfishingΗ ομάδα spinning του magfishing.gr / Art Spinning Fishing Team (A.S.F.T)

Μετά από απαιτήσεις των φίλων της ιστοσελίδας www.magfishing.gr , δημιουργήθηκε η αμάδα Art Spinning Fishing Team (A.S.F.T), με σκοπό την ανταλλαγή ψαρευτικών απόψεων για την τεχνική του spinning/ light game-lrf/ shore jigging , κυρίως στην θάλασσα, αλλά και στα γλυκά νερά.

Η ομάδα εκτός ότι είναι άρτια (Art !!!) καταρτισμένη στο spinning γενικά , έχει την έδρα στην Άρτα {από εκεί προήλθε και το όνομα Art(a)} , και αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων ψαράδων που ασχολούνται χρόνια με τις εν λόγω τεχνικές. Ο Άρης Δάσκαλος και ο Γιώργος Βαρέλης, είναι οι βασικοί πυλώνες της ομάδας Αrt spinning fishing team.

Όλοι τους ψαρεύουν πολλά χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ασχολούνται με την χρήση σκληρών τεχνητών δολωμάτων (hard baits) και μαλακών σιλικονούχων (soft baits). 

 

 

 

 

 panos-georgakopoulos-team-labrakia-carpmatchfishingΑποτελεί το νεότερο μέλος της ομάδας του www.magfishing.gr. Ο Παναγιώτης αν και είναι ένας all-around ψαράς που ασχολείται και με casting τεχνικές, light game, eging, αλλά ποτέ δεν έκρυψε την μεγάλη του αγάπη, το match fishing με  waggler φελλό. 

Από τα πρώιμα βήματα της τεχνικής match, έδειξε ότι ο πειραματισμός και η διαρκής ενασχόληση με το ψάρεμα , είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Με συλλήψεις μεγάλων ψαριών , όπως λαβράκια, σαργούς, μελανούρια και τσιπούρες, θέτει συνέχεια νέους στόχους για πιο αποδοτικά ψαρέματα. 

Λάτρης της χρήσης των μεγάλων ζωντανών δολωμάτων, όπως αφρόψαρα , καρκινοειδή και κεφαλόποδα, ο Παναγιώτης είναι από τους  νέους ψαράδες που σε κάνουν να κοιτάς το μέλλον πάντα με αισιοδοξία.

O Παναγιώτης έχει συνεργαστεί  και με αρκετά καταστήματα ειδών αλιείας, για το service και την συντήρηση πολλών μηχανισμών ψαρέματος. Τα φώτα του πάνω στην συντήρηση των μηχανισμών, είναι από τα πιο έγκυρα στον ελλαδικό χώρο.

 

 

 

 


giorgos-chousos-team-carpmatchfishingΟ Γιώργος κατάγεται από την πόλη της Άρτας και μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί σαν ένας πολυμορφικός και πολυμήχανος ψαράς.

Οι τεχνικές του αφορούν το ψάρεμα με τις match τεχνικές, ενώ από τις αγαπημένες του ασχολίες  είναι το carpfishing και όλες οι τεχνικές από βάρκα, όπως intchiku, vertical jigging, slow jigging, και συρτή με το βαρίδι φύλακα. Από μικρή ηλικία ασχολείται με το ψάρεμα στα γλυκά νερά, ενώ δεν χάνει καμιά ευκαιρία να αναμετρηθεί με μεγάλα λαβράκια, σαργούς, μελανούρια, έχοντας σαν συντροφιά τα match καλάμια του.

Ο Γιώργος έχει επινοήσει πολλά εξαρτήματα ψαρέματος στο carpfishing, ενώ οι γνώσεις του στα ηλεκτρονικά κυκλώματα, έχουν βοηθήσει σε βελτιώσεις βομβητών, τηλεκατευθυνόμενων εργαλείων μαλαγρώματος, βυθόμετρα, και  γενική αξιοποίηση όλου του ψαρευτικού εξοπλισμού.

Με σύμμαχο τις αρματωσιές του, τις τεχνικές μαλαγρώματος και τα λεπτά εργαλεία, ο Γιώργος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραγωγές dvd , αλλά και σε πλήθος άρθρων των ελληνικών ψαρευτικών περιοδικών.

Πάντα με το χαμόγελο, το πηγαίο χιούμορ του, αλλά και την αστείρευτη  όρεξη,  βρίσκεται κοντά στο αγαπημένο του χόμπυ , το ψάρεμα ! Ο Γιώργος διαθέτει το Bee Free Studio, ένα studio που εξειδικεύεται στην λήψη πανοραμικών βίντεο με τηλεκατευθυνομενα μοντέλα drone. Είναι πλήρως εξειδικευμένος στην πτήση και λήψη πανοραμικών βίντεο με drone, ενώ είναι από τα ελάχιστα άτομα πανελλαδικώς,  που πραγματικά μπορούν να πετάξουν ένα drone, στα πιο απίθανα μέρη για τις καλύτερες κιμηματογραφικές λήψεις.


dimitris-tsompanos-team-carpmatchfishingΚατάγεται από την πανέμορφη Καστοριά, δηλώνει υπέρμαχος  των γλυκών νερών και φανατικός λάτρης του ψαρέματος του κυπρίνου.

Ο Δημήτρης είναι από τους πρωτεργάτες στον χώρο του carpfishing, καθώς έχει στο ενεργητικό του 18 χρόνια στην μελέτη και στην κατασκευή των boilies.

Του αρέσει να πειραματίζεται με φυσικές πρώτες  ύλες, ενώ είναι από τους πρώτους που εισήγαγαν στην Ελλάδα κορυφαίο εξοπλισμό των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού.

Έχει ψαρέψει στις περισσότερες λίμνες της Ελλάδας και η εμπειρία του καθοδηγεί πλήθος σημερινών ψαράδων.

Σήμερα ο Δημήτρης Τσομπάνος είναι πρόεδρος του τομέα διαχείρισης της λίμνης της Καστοριάς, όπου δίνει τον προσωπικό του αγώνα για την ευημερία του τόπου, που του έχει χαρίσει κυπρίνους, άνω των 15 κιλών.

 

 

 

 


zaras-nikos-team-carpmatchfishingΟ Νίκος είναι ένας σύγχρονος ψαράς, που ειλικρινά βρίσκεται πάντα όπου υπάρχουν ψάρια.

Βασικός σύντροφος στις ψαρευτικές μας εξορμήσεις, ο Νίκος όταν δεν ψαρεύει είναι πίσω από τις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές, αποθανατίζοντας σκηνές από τον χώρο του carp και του match fishing.

Λάτρης των τεχνικών casting, ασχολείται με το ψάρεμα σε θάλασσα και στα γλυκά νερά, ενώ ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθεί τους waggler φελλούς να βυθίζονται στο νερό.

Ο Νίκος Ζάρας έχει δημιουργήσει τις περισσότερες παραγωγές dvd, που έχουν κυκλοφορήσει στα περιοδικά του εγχώριου ψαρευτικού χώρου, σε Ελλάδα και Κύπρο.

 


Arxontis-Kostas-eam-carpmatchfishingΜε καταγωγή την πόλη της Καρδίτσας και ατελείωτες εργατοώρες στην λίμνη Πλαστήρα, ο Κώστας είναι από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του carpfishing.

Ο εξοπλισμός του πάντα περνάει από το πιο επίπονα τεστ, ενώ συνεχώς ενημερώνεται για όλες τις σύγχρονες τεχνικές στο ψάρεμα του κυπρίνου.

Έχει ψαρέψει στις περισσότερες λίμνες της Ελλάδας, και έχει αποτελέσει αντιπρόεδρος του ερασιτεχνικού συλλόγου Νικόλαος Πλαστήρα επί πολλά χρόνια.

Ο Κώστας συμμετέχει σε πάρα πολλούς αγώνες των γλυκών νερών, με κορυφαία διάκριση την συμμετοχή του στην εθνική ομάδα carpfishing, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιταλίας το καλοκαίρι του 2011.

Το μεράκι, η υπομονή, η προστασία των  γλυκών νερών,  η επιμονή και η εξοπλιστική καταξίωση είναι τα κύρια όπλα του στον αγώνα του για την σύλληψη ακόμα μεγαλύτερων κυπρίνων.


varelis-team-carpmatchfishingΑν και δεν μπορεί ποτέ να κρύψει την μεγάλη του αγάπη του , το spinning σε όλες τις μορφές του, σε θάλασσα και γλυκά νερά, ο Γιώργος είναι το πρότυπο του all around angler. Ασχολείται με το light rock fishing, τo shore jigging, το match fishing, το  Bolognese, το feeder fishing και το carpfishing.

Τα ψαρέματά του είναι σε συνεχή βάση , ενώ πειραματίζεται συνεχώς με τεχνητά δολώματα στην σύλληψη ψαριών , ακόμα και σε μη αρπακτικά όπως ο κυπρίνος, η τσιπούρα, ο σαργός, ο σηκιός, η μουρμούρα κ.α.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον, με κανόνες για το catch and release, με άρτιο εξοπλισμό και συνεχή εγρήγορση, ο Γιώργος έχει ψαρέψει σε όλους τους ψαρότοπους της δυτικής Ελλάδας και του Ιονίου.

Η διορατικότητα  του στον χώρο των  τεχνητών δολωμάτων, τον καθιστά από τους πλέον έμπειρους του είδους του. Κατάγεται από την πόλη της Άρτας, όπου διαμένει και εργάζεται.Ο Γιώργος έχει μεγάλη αγάπη για τους εξοπλισμούς, και ειδικά δοκιμάζει τα προσωπικά του εργαλεία σε συνεχή βάση. Από τα χέρια του έχουν περάσει τα περισσότερα και τα καλύτερα καλάμια spinning, αλλά και εξειδικευμένοι μηχανισμοί για την ίδια τεχνική. Ο Γιώργος αποτελεί τον πρώτο επίσημο πανελλαδικώς field tester εξοπλισμού για ψάρεμα, που αρθρογραφεί στο κόσμο του διαδικτύου.

Ετσι, η γνώμη του είναι πάντα από τις πιο μετρήσιμες του ελλαδικού χώρου στον τομέα του spinning, eging, shore jigging, αλλά και του light rock fishing. Είναι από τους κύριους δοκιμαστές προιόντων, καλαμιών, μηχανισμών και τεχνητών δολωμάτων στο site www.carp-matchfishing.gr. Aνήκει στην ομάδα A.S.F.T του site www.carp-matchfishing.gr.
Η προσέγγισή του πάνω στην τεχνική, αλλά και οι επιτυχίες του στο spinning εδώ και αρκετά χρόνια έχουν εκτιμηθεί δεόντως ,και από το 2013 ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του Anglermania Trading Ltd ως επίσημος Field Tester της εταιρείας.

 

 

 


vaggelis-staios-team-carp-carpmatchfishingΚατάγεται από την όμορφη Φλώρινα, δηλώνει φανατικός ψαράς του κυπρίνου, αλλά ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να αναζητήσει και διαφορετικά θηράματα με την τεχνική του spinning, όπως την τούρνα και την ορεινή fario  πέστροφα.

O Βαγγέλης διαμένει στην πόλη της Φλώρινας, είναι δημοτικός σύμβουλος,  και διαθέτει κατάστημα με είδη αλιείας εδώ και αρκετά χρόνια. Η εμπειρία του στον χώρο κατασκευής των  δολωμάτων  boilies είναι μεγάλη , έχει ψαρέψει σε πάρα πολλές λίμνες της Ελλάδας ( κυρίως  της βόρειας Μακεδονίας )  με εντυπωσιακές συλλήψεις ψαριών.

Συχνά επίσης επισκέπτεται μεγάλα ποτάμια για να επιδοθεί στο ψάρεμα σπανίων ειδών πέστροφας , ακόμα και με την τεχνική του fly fishing . Με γνώμονα το catch and release και την προστασία των εσωτερικών οικοσυστημάτων ,παραμένει πάντα συμπαραστάτης στον αγώνα για την σωτηρία των γλυκών νερών.


Spyros-grammeniatis-team-carpmatchfishingΚατάγεται από τα Ιωάννινα όπου διαμένει και εργάζεται , εφαρμόζοντας την αγαπημένη του τεχνική , το carpfishing.

Έχοντας σαν ορμητήριο την λίμνη Παμβώτιδα , έχει σημειώσει εντυπωσιακές ψαριές με πολλούς κυπρίνους άνω των 10 κιλών.

Ο Σπύρος πειραματίζεται πάρα πολύ στις διάφορες μίξεις για την κατασκευή των boilies , ενώ πάντα προσέχει την λεπτομέρεια στον εξοπλισμό του και στην τεχνική που ακολουθεί.

Με ανοιχτούς ορίζοντες παρακολουθεί πάντα τις εξελίξεις στο carpfishing, προκειμένου να βελτιώσει τα δολώματα, τις αρματωσιές και τις συνεχώς ανερχόμενες ψαριές του.

 

 

 

 


tsikrikis-team-carp-matchfishing.grΈχοντας διατελέσει πολλά χρόνια πρόεδρος του ερασιτεχνικού  συλλόγου της Καρδίτσας ’’ Νικόλαος Πλαστήρας ‘’, ο Βασίλης είναι ένας πολυτάλαντος ψαράς με αξιοθαύμαστη εμπειρία στο ψάρεμα του κυπρίνου.

Ψαρεύει ακατάπαυστα στα γλυκά νερά , ενώ επισκέπτεται συχνά την θάλασσα εφοδιασμένος με match και  feeder  καλάμια, για να εκτελέσει τις αγαπημένες του τεχνικές. Εδώ και πολλά  χρόνια  κάνει   δοκιμές και πειραματισμούς πάνω στην κατασκευή των boilies, με φυσικά και τεχνητά βασικά μίγματα, σπάνια και δυσεύρετα αρώματα, με πάρα πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Τα μίγματα που έχει δημιουργήσει έχουν αφήσει εποχή, ειδικά στα ψαρέματα στην λίμνη  Πλαστήρα.

Ασχολείται κατά καιρούς με ποικίλες τεχνικές, όπως το match  για πέστροφες και αφρόψαρα, και το feeder  για όλα τα ψάρια των λιμνών  και των ποταμών.

Ο τίτλος του υπερασπιστή των γλυκών νερών δικαίως του έχει δοθεί, για την χρόνια προσφορά του στην προστασία της λίμνης Πλαστήρα και άλλων λιμνών του νομού Καρδίτσας.


pstP.S.T.

PATRA'S SPINNING TEAM

Η ομάδα P.S.T. (Oμάδα Spinning Πάτρας) σχηματίστηκε από τον Χρήστο Ζαβό ,Βασίλη και Παναγιώτη Κολλιόπουλο, και όπως είναι λογικό εδρεύει στη πόλη τον Πατρών!

Η δημιουργία αυτής της ομάδας έχει σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων, πάνω στην αγαπημένη μας τεχνική, το spinning.pst/kolliopoulosΒασίλης Κολλιόπουλος-PST

Γεννήθηκε στης 16/11/1986 στο Ίσωμα Πατρών ένα μικρό χωριό έξω από την Πάτρα και εργάζεται σαν τεχνικός ηλεκτροσυγκόλλησης.

Ξεκίνησε ψαρεύοντας σε ποτάμια της περιοχής, αργότερα με καρούλια και πολυαγκιστρά, ενώ το 2005 γνώρισε την τεχνική του spinning.

Από τότε ασχολείται συστηματικά με την τεχνική ,ενώ εκτός από το spinning, μεγάλο του πάθος είναι και το shore jigging.
© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.