3ος αγώνας πανελλήνιου πρωταθλήματος ψαρέματος κυπρίνου στην λίμνη των πηγών Αωού

3 agonas carpfishing piges aoou kyprinos carpmatchfishing3ος αγώνας πανελλήνιου πρωταθλήματος ψαρέματος κυπρίνου στην λίμνη των πηγών Αωού

Δελτίο τύπου από τον Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων

Φωτογραφίες:A.Σ.Ε.Α. Ιωαννίνων

Την περασμένη Κυριακή, έληξε με την τελετή απονομών στους νικητές ο 3ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας Κυπρίνου, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύλλογός μας στην Λίμνη Πηγών Αώου στο Μέτσοβο.

O αγώνας ξεκίνησε  από την Παρασκευή 29/6, έως και την Κυριακή 1/7/2018 ,με την συμμετοχή 22 αθλητών των Συλλόγων Α.Σ.Ε.Α. Ιωαννίνων, Α.Σ.Ε.Α. Καρδίτσας και Α.Σ.Ε.Α. Πτολεμαΐδας .

 

 

 

 


Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις δύο (2) πρώτες ημέρες του αγώνα το αλιευτικό αποτέλεσμα κρίνεται ικανοποιητικό ,ενώ οι συνεχείς εκπλήξεις και οι ανατροπές που επιφύλαξε η ροή του αγώνα έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στην διοργάνωση. Στην τελευταία διοργάνωση αλιεύθηκαν συνολικά 56 μετρήσιμα (άνω του ενός κιλού) κυπρινοειδή, συνολικού βάρους 180,405 κιλών.

aoos big carp common xatz agonas carpfishing carpmatchfishing

Τα αλιεύματα απελευθερώθηκαν στο σύνολό τους . Ως διοργανωτές συγχαίρουμε όλους του αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα γιά την άψογη συμπεριφορά τους, τις επιδόσεις τους, την προσπάθεια που κατέβαλαν αλλά και το πνεύμα υγιούς συναγωνισμού, ευγενούς άμιλλας και συναδελφικότητας που επέδειξαν.

carp th aoos lake agonas carp carpmatchfishing

catch and release carp aoos lake carpmatchfishing

carps aoos agonas limni Aoou carpmatchfishing

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τους τρείς (3) πρώτους νικητές( ομάδες 2 αθλητών) και συγκεκριμένα τους:

1ους Νικητές, τους αθλητές τους αθλητές του Α.Σ..Ε.Α. Πτολεμαίδας Ηλία Θωίδη και Πέτρο Χατζηλιάδη με 9 κυπρινοειδή, συνολικού βάρους 29,020  κιλών

aponomi 2 agonas carpfishing aoos lakie carpmatchfishing

2ους Νικητές, τους αθλητές του Α.Σ.Ε.Α. Πτολεμαΐδας Αποστόλου Νικόλαο και Αβραμίδη Βασίλειο με 10 κυπρινοειδή ,συνολικού βάρους 28,550 κιλών

aponomi 2 agonas carp aoos carpmatchfishing

3ους Νικητές, τους αθλητές του Α.Σ.Ε.Α. Πτολεμαΐδας Αθανάσιο Καρατζιούλα και Κων/νο Παναγιωτίδη με 7 κυπρινοειδή ,συνολικού βάρους 26,065 κιλών.

3 aponomi agonas carp kyprinou aoos carpmatchfishing

Το μεγαλύτερο αλίευμα του αγώνα βάρους 10,530 κιλών αλιεύτηκε από τον αθλητή του Α.Σ.Ε.Α. Πτολεμαίδας Θεόδωρο Χατζηπαυλίδη ,τον οποίο επίσης συγχαίρουμε .

aponomi agonas carp xatz 1 carpmatchfishing

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Μετσόβου Κο. Τζαφέα και τον Αντιδήμαρχο Κο. Μπιτούνη για την πολύπλευρη στήριξη, τον Δήμο Μετσόβου για την αθλοθέτηση κυπέλλων και μεταλλίων.

aoos lake rod pos agonas carpmatchfishing

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του αγώνα ΖΑΓΟΡΙ ΧΗΤΟΣ, ΑΠΣΙ “ΠΙΝΔΟΣ”, “MOUNTAINS” ΓΕΡΟΝΤΑΣ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ , ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΑΤΣΙΩΝΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΝΕΡΝΗΣ, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ , VODAFONE ΠΡΟΚΟΣ, και Ι-ΚΕΠ ΣΑΚΚΟΣ οι οποίοι με τις χορηγίες τους στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε συνετέλεσαν στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα .

afisa agona carpfishing aoos 2018 carpmatchfishing

Επίσης να ευχαριστήσουμε το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου για την συνεργασία, τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Βίκου-Αώου και πρωτίστως το Σώμα Θηροφυλακής της 5ης ΚΟΗ για την επιτήρηση του χώρου αγώνα κατά την περίοδο παράτασης της απαγόρευσης της αλιείας .

aoos carp day carpfishing rod pos carpmatchfishing

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων του Συλλόγου μας Γιάννη και Κώστα Ρώσση οι οποίοι συνέδραμαν στην προσέγγιση των θέσεων αλιείας από τους αθλητές και την μεταφορά του εξοπλισμού τους προς και από τον χώρο του αγώνα.

carp 2 agonas aoos limni th carpmatchfishing

Τελειώνοντας επισημαίνουμε ότι οι αγώνες Αθλητικής Αλιείας πρέπει να τύχουν της στήριξης των αρχών και των υπηρεσιών, διότι προάγουν την Συλλογικότητα και την πραγματική Ερασιτεχνική Αλιευτική συνείδηση.

carpfishing spodding aoos arx carpmatchfishing protathlima carp kiprinos

Επίσης , με την Απελευθέρωση των Αλιευμάτων ενισχύουν το αθλητικό πνεύμα του ψαρέματος, τον σεβασμό προς το περιβάλλον , την αειφορία της ιχθυοπανίδας και μπορούν να συμβάλλουν στην προβολή και αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής μας μέσω του Αλιευτικού- και δη- του Αθλητικού Τουρισμού .

aoos carpfishing agonas big carp 2018 carpmatchfishing

Το Δ.Σ.του Συλλόγου Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων

www carp matchfishing gr logo.jpg


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.