Εμπλουτισμός με 85000 γόνους χορτοφάγου και κοινού κυπρίνου στις λίμνες Σμοκόβου και Ν.Πλαστήρα

emploutismos-limnis-me-kyprinous-plastira-carpmatchfishingΕμπλουτισμός με 85000 γόνους χορτοφάγου και κοινού κυπρίνου στις λίμνες Σμοκόβου και Ν.Πλαστήρα

 

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr/Δελτίο τύπου από ΑΣΕΑ Καρδίτσας

 

Εμπλουτισμός απο 85.000 ψαράκια Carp και Grass Carp ( γόνος ) , έγινε στις δύο λίμνες μας , στον νομό Καρδίτσας. Περίπου στις 35 χιλιάδες έπεσαν στη Λίμνη Σμοκόβου και τα υπόλοιπα στη Λίμνη Ν.Πλαστήρας . Ο σύλλογός μας ΑΣΕΑ Καρδίτσας συμμετείχε ενεργά και σ αυτό τον εμπλουτισμό . Σαν πρόεδρος του ΑΣΕΑ Καρδίτσας θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας κ Κτηνιατρικής ΠΕ Καρδίτσας Κ.Κωστή Δημήτρη και την υπεύθυνη του τμήματος αλιείας Κ Λαθήρα Ζανέτα , που με τις ενέργειές τους καταφέραμε να κάνουμε ακόμη ένα σημαντικό εμπλουτισμό.

 

Από την πλευρά μας ελπίζουμε το εγχείρημα αυτό να πιάσει τόπο, να εμπλουτιστούν με περισσότερα και διαφορετικά είδη ψαριών οι λίμνες Σμοκόβου και Ν.Πλαστήρα, και οι ερασιτέχνες ψαράδες να χαίρονται περισσότερο το χόμπυ τους.

emploutismos-me-kuprinous-smokovo-lake-carpmatchfishing

Οι εμπλουτισμοί των λιμνών γίνονται μόνο από εντεταλμένα όργανα, από τις περιφέρειες, και πάντα με γνωμάτευση ιχθυολόγου, για να μην υπάρχουν προβλήματα στις λίμνες από την συνύπαρξη ακατάλληλων ειδών ψαριών. Η συνύπαρξη ακατάλληλων ειδών ψαριών (φυτοφάγων-σαρκοφάγων), μπορεί να οδηγήσει μια λίμνη ή ένα οικοσύστημα σε καταστροφή.

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.