Bandana Tubes UV protection της Alpine Thermal:Τα νέα καλοκαιρινά σχέδια με πρόσωπα-μάσκες, που συμβαδίζουν με την καλύτερη uv προστασία του κεφαλιού μας!

bandana tubes uv protection live test alpine thermal carpmatchfishingBandana Tubes UV protection της Alpine Thermal:Τα νέα καλοκαιρινά σχέδια με πρόσωπα-μάσκες, που συμβαδίζουν με την καλύτερη uv προστασία του κεφαλιού μας

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός, Nίκος Ζάρας (Φωτογραφική ομάδα Άρτας/Φ.Ο.Α)

Οι εποχές της άνοιξης και του καλοκαιριού σηματοδοτούν φωτεινές ζεστές ημέρες, αύξηση της θερμοκρασίας, αλλά και την αύξηση της βλαβερής ηλιακής ακτινοβολίας UV. Η ελληνική εταιρεία Alpine Thermal μετά την μεγάλη επιτυχία των Troper/Troper Masks, Bandana Tubes, λανσάρει τα νέα Bandana Tubes UV protection, μοναδικά υφάσματα με εντυπωσιακά εντυπώματα και σχέδια, τα οποία προστατεύουν αποτελεσματικά από τις ανεπιθύμητες ακτίνες UV του ήλιου.

Με τις νέες μπαντάνες UV protection, όλες οι καλοκαιρινές δραστηριότητες αποκτούν νέο νόημα, αφού η προστασία συναντάει το μοναδικό στυλ, την εργονομία, και μια νότα καλαισθησίας που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο...

 

 

Τα Bandana Tubes UV protection της Alpine Thermal είναι πολυμορφικά προστατευτικά για το κεφάλι και το λαιμό μας, από την βλαβερή ακτινοβολία UV του ήλιου, την σκόνη, την υγρασία, και απάγουν σωστά τον ιδρώτα. Αποτελείται από ένα υψηλής ποιότητας υφάσμα (πολυμορφικό υβριδικό ύφασμα), πολύ απαλό στην υφή, ενώ είναι ταυτόχρονα ένα μακρύ ελαστικό σωληνοειδές πανί με όμορφα εντυπώματα (prints).

bandana tubes uv protection all car carpmatchfishing alpine thermal

Τα εντυπώματα αυτά πλέον έχουν την μορφή προσώπων , σχεδίων και εικόνων, τα οποία μόλις τα βάλουμε σωστά στο πρόσωπό μας, μας μεταμορφώνουν σε κάτι το διαφορετικό...

Τα Bandana Tubes UV protection της Alpine Thermal κυκλοφορούν σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και εντυπωμάτων για όλα τα γούστα και τα αθλήματα. Πλέον , είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δείξουμε τα νέα εντυπώματα, με πολλά εντυπωσιακά σχέδια κρανίων, κλόουν, Joker, δράκους, sadness lady, κτλ.

bandana tubes 4 rods alpine thermal carpmatchfishing

Τα πιο εντυπωσιακά και αναγνωρίσιμα σχέδια είναι αυτά της νεκροκεφαλής(skull), του κλόουν και του Joker, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα περισσότερα σχέδια σταματούν εκεί. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από Bandana Tubes UV protection, η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται , κάτω από τις ανάγκες του συνεχώς αυξανόμενου κοινού.

To πρώτο είναι το εντύπωμα του κρανίου, με ζωγραφισμένο το κρανίο στο κέντρο του Bandana Tube UV protection, και πινελιές στις αποχρώσεις του κόκκινου-γκρι, σαν αλυσίδες.

fire red skull bandana tube uv protection alpine thermal carpmatchfishing

Το σχέδιο αυτό, όπως και όλα τα υπόλοιπα, είναι ζωγραφισμένο στο χέρι, από μετρ-γραφίστα του είδους. Όπως και στα υπόλοιπα Bandana Tubes UV protection, εφαρμόζουμε το ύφασμα με το σχέδιο της νεκροκεφαλής  κάτω από τα μάτια μας, καλύπτοντας την μύτη, ακριβώς σαν μάσκα.

fire skull fish bandana tube alpine thermal carpmatchfishing

Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει σαφώς, και δεν περνά απαρατήρητο από κανέναν. Τα Bandana Tubes UV protection με το κρανίο υπάρχουν σε πολλές παραλλαγές, σε χρώματα άσπρο-μαύρο, ελληνική σημαία, μπλε με βεραμάν αποχρώσεις, παραλλαγής, κτλ. Ιδανικά για καλοκαιρινά ψαρέματα  (spinning, LRF, carpfishing,casting,κτλ), κυνήγι, μοτοσυκλέτα, τρέξιμο, και όπως αναφέρει χιουμοριστικά φίλος των αθλητικών σπορ, αναπόσπαστο κομμάτι σε ματς ποδοσφαίρου, μπάσκετ και ...απεργιακές πορείες(!).
Στις παρακάτω λέξεις, όπως και σε παρόμοιες δοκιμές μας,  συμπεριλάβαμε σε ποιες δραστηριότητες μπορείτε να τις φορέσετε:  summer mountains ,summer outdoor activities ,trekking ,motorcycling ,motocross ,motolife, fishing ,hiking ,trip ,spinning, eging, Light rock fishing, carpfishing, casting, ski, snowboard , mountainlife , naturelovers, skate , airsoft , και paintball.

bandana tube uv protection all alpine thermal carpmatchfishing

Το δεύτερο Bandana Tube UV protection που επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε έχει τις ρίζες του σε κινηματογραφικά δρώμενα, και απεικονίζει το πρόσωπο του Joker, με μια ψαρευτική πινελιά, αυτή των πράσινων λεπιών. Αποτελείται από το κλασικό ελαστικό ύφασμα uv προστασίας (όπως και σε όλα τα Troper),  που προστατεύει στις υψηλές θερμοκρασίες ,τον αέρα, την σκόνη, τα κουνούπια, και τις βλαβερές ακτίνες uv.

 joker bandana tube alpine thermal carpmatchfishing

Φαντάζει όμορφα στο ψάρεμα που το δοκιμάσαμε, και συγκεκριμένα σε ψάρεμα spinning στα γλυκά νερά . Πάνω στα πράσινα λέπια που καλύπτουν τον λαιμό του Troper Mask Joker, θα δείτε το λογότυπο του Troper, την γνωστή σε όλους πατούσα.

Το τρίτο Bandana Tube UV protection παρουσιάζει την εικόνα ενός ασπρόμαυρου κρανίου, μια εικόνα προσφιλή ειδικά στους μοτοσυκλετιστές, στους ορειβάτες, και σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.

black skull bandana tube uv alpine thermal carpmatchfishing

Το πρόσωπο-νεκροκεφαλή μοιάζει με σκίτσο,  κάτι που το διαφοροποιεί από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Στο τμήμα του λαιμού υπάρχει το λογότυπο του Troper, την γνωστή σε όλους πατούσα.

Το τέταρτο Bandana Tube UV protection της δοκιμής μας είναι ένα καλοκαιρινό μοτίβο με tribal σχέδια, στις αποχρώσεις του μπλε και του λευκού. Στο κάτω τμήμα του διαθέτει το λογότυπο του Troper.

tribal matchfishing bandana tube carpmatchfishing

Ιδανικό για καλοκαιρινές εμφανίσεις και για υψηλές θερμοκρασίες, αφού το λευκό είναι το δροσερό χρώμα, που αντανακλά τις ηλιακές ακτινοβολίες. Είναι ένα unisex σχέδιο, κατάλληλο για άνδρες και για γυναίκες.

tribal bandana tube alpine thermal carpmatchfishing

Το πέμπτο Bandana Tube UV protection είναι βγαλμένο από τα ψαρευτικά δρώμενα, και έχει σαν εντυπώματα την εντυπωσιακή λουτσιόπερκα των γλυκών νερών, το zander. Το σχέδιο αυτό έχει κυκλοφορήσει και σαν Troper/Troper mask.

bandana tubes alpine thermal fish tribal carpmatchfishing

To ψαρευτικό μοτίβο συμπληρώνεται με αγκίστρια, μπλε φυσαλίδες και ένα εντύπωμα λαβρακιού. Είναι ένα καλοκαιρινό σχέδιο που θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητό στους ψαράδες, για όλες τις τεχνικές (ειδικά όμως για spinning).

fish bandana tube uv alpine thermal carpmatchfishing

Τα νέα  Bandana Tubes UV protection, έχουν θέματα βγαλμένα στην θεματολογία προσώπων/μάσκες, αλλά δεν μας περιορίζουν και στις υπόλοιπες εμφανίσεις μας, για βόλτα ή ακόμη και για καφέ. Ήρθαν για να μείνουν, όπως όλα τα προιόντα της Alpine Thermal που έχουμε δει, και να βελτιώσουν το στυλ μας σε όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Το Bandana Tube UV protection φοριέται σαν "λαιμός", όπως ακριβώς και τα κλασικά Troper/Troper Masks. Στην ουσία αλλάζει το εξωτερικό τύπωμα, ενώ για ευνόητους λόγους λείπει το χειμωνιάτικο ύφασμα fleece. Αυτό που έχει προστεθεί σαν νέα καινοτομία, είναι το ειδικό απαλό ύφασμα με ίνες που εμποδίζουν την βλαβερή uv ακτινοβολία του ήλιου, να φτάσει στο δέρμα μας. To ύφασμα είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι είναι πιστοποιημένο UV, φτιαγμένο από ειδικές ίνες.

bandana masks uv protection carpmatchfishing

Στην αγορά δυστυχώς κυκλοφορούν πολλά προιόντα αμφιβόλου ποιότητας, τα οποία δεν προσφέρουν καμία προστασία απέναντι στις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου.

Οι ενήλικες και τα παιδιά είναι ιδιαιτέρως ευάλωτοι στην ηλιακή ακτινοβολία και η προστασία που πρέπει να  προσφέρετυαι πρέπει να είναι συστηματική και υψηλού βαθμού. Πολλά από τα δερματολογικά ή οφθαλμολογικά προβλήματα που εμφανίζονται σε μεγαλύτερες ηλικίες έχουν τη ρίζα τους σε αμέλεια κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας. Η προστασία του προσώπου με τα καλοκαιρινά Bandana Tubes, είναι μια πολύ καλή πρόταση , για άνδρες, μικρά παιδιά, και γυναίκες.

skulls 2 girls bandana tube alpine thermal carpmatchfishing

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ UV ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

Το δέρμα και τα μάτια είναι τα όργανα που υφίστανται την μεγαλύτερη έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Η έκθεση στην ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να καταλήξει σε άμεσα ,ή σε χρόνια προβλήματα υγείας των παραπάνω οργάνων καθώς και του ανοσοποιητικού συστήματος. Άμεσα αποτελέσματα της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία είναι η πρόκληση εγκαύματος στο δέρμα κάτι που λόγω της αθροιστικής δράσης της, έχει και μακροχρόνιες συνέπειες, και αυτές είναι από την απλή γήρανση του δέρματος έως τις διάφορες μορφές καρκίνου του δέρματος.

bandana tube uv protection carpmatchfishing

Στα μάτια, συνήθως μετά από χρόνια έκθεση στον ήλιο, εμφανίζονται μια σειρά από μη αναστρέψιμες παθολογίες, όπως ο καταρράκτης ή βλάβες του κερατοειδούς, του αμφιβληστροειδούς ακόμη και του βυθού του ματιού. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το δέρμα έχει την ικανότητα να αφομοιώνει την υπεριώδη ακτινοβολία παράγοντας μελανίνη (μαύρισμα), η οποία μας προστατεύει, σε ένα μικρό μόνο, βαθμό από την έκθεση στην U-V ακτινοβολία. Το ανθρώπινο μάτι όμως δεν έχει τέτοια ικανότητα.

Για την προστασία των ματιών είναι πολύ χρήσιμο να φοράμε γυαλιά ηλίου, ακόμη και σε μικρές ηλικίες, ενώ για την προστασία του αυχένα και του κεφαλιού, η Alpine Thermal προτείνει την χρησιμοποίηση των BandanaΤubes.

bandana masks carpmatchfishing

Μπορείτε επίσης να δείτε ένα εξειδικευμένο άρθρο που γράψαμε για τις επιπτώσεις της UV ακτινοβολίας, στο παρακάτω link: Προστατευτείτε από την ακτινοβολία UV με τα προϊόντα της Alpine Thermal, Bandana Tube και Arm Cooler

Το ελαστικό ύφασμα του Bandana Tubes UV protection μπορεί να μπει και μέσα από την μπλούζα, για να κρατάει μονωμένη την περιοχή του λαιμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σαν σκούφος, εάν τυλίξουμε το ελαστικό μέρος που περισεύει σαν κόμπο. Φοριέται σαν περικάρπιο, σαν σκούφος πειρατή, και ότι άλλο βάλει ο νους σας. 

bandana tube how to wear alpine thermal carpmatchfishing

Η εφαρμογή του Bandana Tubes UV protection σε όλη την περιοχή του λαιμού και της μύτης, ήταν για εμάς από τις πιο χρήσιμες στα ψαρέματα με τις τεχνικές του spinning, του casting, του match fishing, και του eging, καθώς με αυτόν τον τρόπο προστατεύουμε κεφάλι, αυτιά, μύτη και τον ευαίσθητο λαιμό. Μπορεί να είναι φτιαγμένο για καλοκαιρινή και πιο ανάλαφρη χρήση, αλλά κάποιες πιο δροσερές βραδινές μέρες της άνοιξης , το χρειαστήκαμε για το κρύο και την υγρασία.

skull fish bandana tubes uv protection alpine thermal sfaltos carpmatchfishing

Υπάρχουν πολλά κλασικά όμορφα σχέδια του Bandana Tubes UV protection , για τους ορειβάτες, τους μοτοσικλετιστές , για τρέξιμο, για τους κυνηγούς, για τα χιόνια, ακόμη και για καθημερινό casual ντύσιμο αντρών και γυναικών. Tα Bandana Tube UV protection προστατεύει από τον ήλιο , δίνει μια νότα καλαισθησίας πάνω μας, και αποτελεί την πρώτη επιλογή ορειβατών, ψαράδων, κυνηγών και γνωστών αθλητών.

Τα Bandana Tubes UV protection της Alpine Thermal είναι ελληνικά και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στη χώρα μας. Αξίζει να στηρίζουμε τέτοιες ενέργειες που είναι αυθεντικές, πρωτότυπες, χρήσιμες και πάνω από όλα που στηρίζουν την ελληνική οικονομία.

alpine thermal greek products carpmatchfishing

Θα τα βρείτε στην κλασική συσκευασία των Τroper, με οδηγίες χρήσεως και εφαρμογές, στο κάτω μέρος της συσκευασίας.


Για περισσότερες πληροφορίες :

alpine thermal logo

Υπεύθυνος πωλήσεων Alpine Thermal
Τάσος Γιαννουλίδης THΛ: 6983614299 , 2310785477
https://www.facebook.com/Alpine-thermal-socks-628476620517771/

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

www carp matchfishing gr logo.jpg


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.