Eισαγωγικό σημείωμα

limni spinning bee free sky carpmatchfishing

Το διαδικτυακό  περιοδικό www.magfishing.gr είναι μια τεράστια βάση δεδομένων γνώσης από όλες τις τεχνικές του ψαρέματος, και μια γενική προσπάθεια σύσφιξης των δεσμών μεταξύ των ψαράδων που ασχολούνται με εξειδικευμένες τεχνικές ψαρέματος σε γλυκά νερά και θάλασσα. Το πρώτο του όνομα ήταν το πανελλαδικά αναγνωρισμένο www.carp-matchfishing.gr, όπου στην συνέχεια μετονομάστηκε σε www.magfishing.gr, για να δωθεί ένα πιο official σύγχρονο όνομα. Πλέον, το www.magfishing.gr είναι η μεγαλύτερη βάση δεδομένων στην Ελλάδα για το παράκτιο ψάρεμα, σε θάλασσα και γλυκά νερά.

Η πρώτη κύρια ώθηση για να δημιουργήσoυμε αυτό το περιοδικό  ήταν να συγκεντρώσουμε όλη την αρθρογραφία που μετά το πέρας κάποιου χρόνου ξεχνιέται, παραμένει ανενεργή μετά από τις εκδόσεις των  παλαιότερων έντυπων περιοδικών, ή ακόμη δεν είναι εύκολη η πρόσβασή της. Γρήγορα όμως αυτό άλλαξε, έχουν βγει νέες τέχνικές στο προσκήνιο, και αμέτρητη πληροφόρηση. Tι είναι όμως το www.magfishing.gr τελικά?

 

Είμαστε μια αγαπημένη παρέα εξειδικευμένων ψαράδων, ο καθένας στο κομμάτι του και στην τεχνική του. Είμαστε οι παλιότεροι αρθρογράφοι των έντυπων περιοδικών , που δυστυχώς χάνονται με τον χρόνο. Τα άρθρα μας όμως είναι ακόμη εδώ, ανανεωμένα και ζωντανά! Έτσι μπορεί ο καθένας μας να ανατρέχει σε παλιότερα, νεότερα άρθρα και βίντεο , να συγκρίνει τεχνικές και να παίρνει πληροφορίες για τον εξοπλισμό, τα εργαλεία, τις αρματωσιές, τις τεχνικές, τα δολώματα και τους διάφορους ψαρότοπους. Τα κύρια θέματα από τα γλυκά νερά που θα μας απασχολήσουν είναι το carpfishing (ψάρεμα κυπρίνου), το match waggler fishing, το Bolognese, το feeder fishing, το freshwater spinning , το trout fishing, light spinning, light game, ενώ από την θάλασσα κυρίως το match waggler fishing, το Bolognese, το spinning ,το feeder fishing, το eging, το light rock fishing/light game, ultra lrf, το shore jigging, τα ψαρέματα βάρκας (vertical jigging, συρτή με βαρίδι φύλακα, eging από βάρκα, κτλ)  και άλλες κλασικές τεχνικές casting, surf casting, κ.α.

Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να δείτε δοκιμές προϊόντων και εξοπλισμού για πολλές τεχνικές ψαρέματος, από τις περισσότερες και τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Tα προιόντα που δοκιμάζονται στην ιστοσελίδα μας,  είναι καί προιόντα διαφήμισης, αλλά τις περισσότερες φορές είναι ο προσωπικός  μας εξοπλισμός, που εμείς σαν φίλοι και συνεργάτες έχουμε επιλέξει για τα προσωπικά μας ψαρέματα. Πριν ένα καλάμι, ένας μηχανισμός, μία μαλάγρα, ένα τεχνητό δόλωμα ,φτάσει να γραφτεί με αναλυτική ψαρευτική δοκιμή, έχει επιλεγεί πρώτα από εμάς,έχει δοκιμαστεί σε πληθώρα συνθηκών και σε μεγάλο βάθος χρόνου. Ετσι μπορούμε να είμαστε ακριβείς, αληθείς, αξιόπιστοι, σε ότι δοκιμάζουμε, γιατί το έχουμε επιλέξει πρώτα με γνώμονα τα ελληνικά ψαρέματα, τις ανάγκες σας, ακόμη και για τους εαυτούς μας!!! Ο λόγος αυτός που το κάνουμε ,είναι η πληρέστερη ενημέρωση για τους εξοπλισμούς, και για να γλιτώσουμε τους φίλους ψαράδες από αστοχίες υλικών, ελαττωματικούς εξοπλισμούς, που φαίνονται μόνο σε μεγάλο βάθος χρόνου. Μπορούμε να αναλάβουμε επίσης την προβολή οποιασδήποτε εταιρείας που δραστηριοποιείται με το ψάρεμα, την προώθηση καταστημάτων ειδών αλιείας, εταιρείες αλιευτικού τουρισμού, τα δελτία ειδήσεων και τύπου, καθώς και την δημιουργία επαγγελματικών βίντεο εταιρειών, με την συνεργασία ειδικού συνεργείου drone (Studio BeeFree). Αναλαμβάνουμε επίσης την προώθηση διαφημήσεων και δοκιμών εξοπλισμού σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως facebook, Instagram, Twitter (X), Linked, tik tok, κτλ.

Σίγουρα όμως το ψάρεμα δεν σταματάει στα παραπάνω και συνεχώς οι ορίζοντές μας θα διευρύνονται. Η κύρια ομάδα του www.magfishing.gr είναι το πρώτο βήμα για μια συλλογική προσπάθεια, περιμένουμε και την δική σας συνεισφορά, για να γίνουμε μια μεγαλύτερη ψαρευτική παρέα ,που θα αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα. Καταξιωμένοι εδώ και χρόνια ψαράδες και αρθρογράφοι (Κώστας Αρχοντής, Βαγγέλης Στάιος, Γιώργος Χούσος, Δημήτρης Τσομπάνος, Γιώργος Βαρέλης, Νίκος Ζάρας, Βασίλης Τσικρίκης, Βασίλης Κολλιόπουλος, Αρης Δάσκαλος, Φίλιππος Αρβανιτίδης, Δημοσθένης Βελισσάρης, Νίκος Ιώβης, Άγγελος Αγαλιανός, Αντώνης Λαγουταρέλης, Δημήτρης Παπαχρήστου, Παναγιώτης Γεωγρακόπουλος, Νίκος Βουρλιώτης, Γιώργος Ψαλτόπουλος, Γιώργος Δουνάκης,  κ.α) , από όλους τους νομούς της χώρας μας και από το εξωτερικό, θα καταθέτουν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους, για την δική σας ενημέρωση.

Με κύριο γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, την προστασία της φύσης, τον σεβασμό προς τα αλιεύματα και την απελευθέρωσή τους στο φυσικό περιβάλλον (catch and release), προχωρούμε για ένα ευοίωνο ψαρευτικό μέλλον.

Η συνεχής ανανέωση των άρθρων και των βίντεο από εδώ και πέρα θα είναι γεγονός. Περιμένουμε τα δικά σας άρθρα για ψαρότοπους, τεχνικές, οδοιπορικά, δολώματα, εξοπλιστικά προγράμματα, αγγελίες,  τα οποία θα είναι πάντα διαθέσιμα σε όλη την ψαρευτική κοινότητα. Οι εγγραφές είναι πια ανοικτές για όλους!

Το περιοδικό www.magfishing.gr αποτελεί ένα κοινό τόπο, μία τεράστια βάση δεδομένων και γνώσης για όλες τις τεχνικές ψαρέματος,  όπου ο κάθε ψαράς μπορεί να καταθέσει τις τεχνικές και τις απόψεις του, ώστε ο καθένας μας να μπορεί να βελτιώσει και να κάνει πιο αποδοτικό το ψάρεμά του.

 

Η συντακτική ομάδα του www.magfishing.gr

www.carp-matchfishing.gr


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.