Ανακοίνωση εκπροσώπευσης της Πανελλήνιας Ένωσης Ερασιτεχνών Αλιέων

peea-enosi-erasitexnon-elieon-elladas-carpmatchfishingΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ε.Ε.Α-Πανελλήνια Ένωση Ερασιτεχνών Αλιέων

Μετά από απόφαση του ΔΣ της ΠΕΕΑ και σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό αυτής, ο Κος Σφαλτός Δημήτριος αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της Ένωσης για τα εσωτερικά ύδατα.

Η εκπροσώπηση έχει διάρκεια 3 μηνών ,με δυνατότητα επέκτασης ,ή, διακοπής.

Αποστολή του Κου Σφαλτού είναι :

α) Συλλογή πληροφοριών για την επικρατούσα κατάσταση στα Εθνικά εσωτερικά ύδατα
β) Κατάθεση τεκμηριωμένων προτάσεων για την αποκατάσταση και προστασία των ιχθυοαποθεμάτων σε αυτά .

Ευχόμαστε στον Κο.Σφαλτό ,καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και παρακαλούμε όλους σας , να του παρέχετε κάθε δυνατή βοήθεια.

Το ΔΣ της ΠΕΕΑ

 


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.