Επιτήρηση και αστυνόμευση του ποταμού Καλαρρύτικου, από μέλη του Δ.Σ του Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων και του φορέα εθνικού πάρκου Τζουμέρκων Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου

astynomeysi-araxthoy-potamou-carpmatchfishingΕπιτήρηση και αστυνόμευση του ποταμού Καλαρρύτικου, από μέλη του Δ.Σ του Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων και του φορέα εθνικού πάρκου Τζουμέρκων Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου


www.carp-matchfishing - Press release από Ioannina Fishing Club


Το σάββατο 13/6/2015 και ώρα 06,30 π.μ, πραγματοποιήθηκε επιτήρηση του ποταμού Καλαρρύτικου, από μέλη του Δ.Σ του Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων με την συνδρομή του φύλακα του φορέα εθνικού πάρκου Τζουμέρκων Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου κ.Γερογιάννη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

 

 

 

Με την ευκαιρία αυτή καταστρώθηκε πλάνο αστυνόμευσης των ποταμών της περιοχής , με την ενεργό συμμετοχή των φυλάκων του φορέα -μόνιμων και έκτακτων -και της Θηροφυλακής της 5ης Κ.Ο.Η., ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια εμπλοκής -στα πλαίσια του δυνατού- τόσο των οργάνων του Δασαρχείου όσο και της Ελληνικής Αστυνομίας.

 araxthos-potamos-carpmatchfishing

Επισημαίνουμε την άριστη συνεργασία μας με τον Πρόεδρο του Φορέα κ.Χασάνη, αλλά και με όλο το στελεχιακό δυναμικό του.

astynomeysi-araxthou-fr-carpmatchfishing

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.