Μήνυση για παράνομα δίχτυα σε λίμνη στην Φλώρινα

minisi-gia-paranoma-dixtya-se-limni-tis-florinas-carpmatchfishingΜήνυση για παράνομα δίχτυα σε λίμνη στην Φλώρινα

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Δελτίο τύπου από τον ΑΣΕΑΦ/Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας

Ο Α.Σ.Ε.Α.Φ στις 10/10/16 προέβη σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου με την βοήθεια του ΑΤ Φλώρινας μετά από καταγγελία μέλους για ύπαρξη διχτυών σε μικρή λιμνοδεξαμενή του τόπου μας. Tα εν λόγω δίχτυα μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Φλώρινας όπου έγινε και η μήνυση. Τέτοιου είδους συμπεριφορές οι οποίες πλήττουν ανεπανόρθωτα την υδρόβια ζωή, παραβιάζουν την νομοθεσία εσωτερικών υδάτων, αλλά και θίγουν το δικαίωμα όλων τα πολιτών και ερασιτεχνών αλιέων να απολαμβάνουν την ομορφιά που προσφέρει μιας υγιής λιμνοδεξαμενή, θα βρίσκουν αντιμέτωπο τον σύλλογο και τα μέλη του.
Προτρέπουμε όλους τους συμπολίτες-αλιείς και όχι μόνο να καταγγέλλουν άμεσα τυχόν παρόμοια συμβάντα που θα πέσουν στην αντίληψη τους."Σαν ΔΣ Συλλόγου αλλά και σαν άνθρωποι και Ερασιτέχνες Αλιείς προτρέπουμε όλους τους συμπολίτες-αλιείς να απελευθερώνουν όλα τα αλιεύματα ανεξαρτατήτου βάρους που πιάνουν άμεσα, παρέχοντας τους την καλύτερη δυνατή μεταχείριση χρησιμοποιώντας μαξιλάρια απαγκίστρωσης και ειδικό αντισηπτικό για την πληγή του αγκιστριού. Έτσι θα βοηθήσουμε όλοι στην επιβίωση των ειδών καθώς και στη συνέχιση της Ερασιτεχνικής Αλιείας που μας φέρνει πιο κοντά στην φύση και την υδρόβια ζωή... Στις μέρες μας πάρα πολλοί άνθρωποι δηλώνουν ερασιτέχνες αλλά ελάχιστοι πράττουν ανάλογα!."
Το ΔΣ του ΑΣΕΑΦ/Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας

 

Δείτε εδώ την Νομοθεσία αλιείας εσωτερικών υδάτων 

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.