Οι μπλούζες του site www.carp-matchfishing.gr

shirts-carp-matchfishing.grOI ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ SITE: www.carp-matchfishing.gr


Φωτό : Γιώργος Βαρέλης, Nίκος Ζάρας, Άρης Δάσκαλος, Θέμης Γιαννόπουλος, Λάμπρος Ξυλογιάννης


Καλλιτεχνική επιμέλεια φωτογράφισης : Μaria Ermizina


Σαν κάθε ψαρευτική ομάδα και παρέα πάνω από όλα, επιλέξαμε να τυπώσουμε τις προσωπικές μας ψαρευτικές μπλούζες με το κύριο λογότυπο του site μας www.carp-matchfishing.gr.

Μπλούζες με ψαρευτικό περιεχόμενο, φιλικές προς τον χρήση με πρώτο μέλημα το ψάρεμα, αλλά και με μια μικρή καλλιτεχνική νότα για outdoor και υπόλοιπα αθλήματα.

 


Οι μπλούζες τυπώθηκαν σε ποικιλία χρωμάτων, όπως μαύρο, χακί, σκούρο πράσινο, γκρι, μπλε και λευκό, ανάλογα με το ψαρευτικό προφίλ του κάθε ψαρά. Σκοπός ήταν η ομορφιά, η καλαισθησία και η εναρμόνιση με το κάθε ψαρευτικό περιβάλλον.

eging-site-carp-matchfishinggr.jpg

 

Οι μπλούζες δημιουργήθηκαν με γνώμονα τα λιτά κλασικά χρώματα, χρώματα που ταιριάζουν με το περιβάλλον των λιμνών και των ποταμών της χώρας μας, χρώματα που ταιριάζουν με το θαλάσσιο περιβάλλον, για την δέουσα απόκρυψη και παραλλαγή.

mplouzes-site-carp-matchfishinggr.jpg


Το λογότυπο του site και την δημιουργία του έχει επιμεληθεί ο γραφίστας και φίλος Γιάννης Δάσκαλος, με κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα. Για την τελική επεξεργασία όλων των τυπωμένων προϊόντων, μας βοήθησε η  εταιρεία του φίλου Γιώργου Νούσια στην Σύρο, Nousias Design Office (Addicted Angler), www.ndo.gr, τηλ 2281088104.

mployzes2-carp-matchfishinggr.jpg

 

Οι μπλούζες τυπώθηκαν χρησιμοποιώντας προϊόντα από την εταιρεία B&C, η οποία φημίζεται για την ποιότητα, τα σωστά σωματομετρικά σχέδια και την αντοχή της πρώτης ύλης στον χρόνο. Οι μπλούζες φοριούνται από άνδρες και γυναίκες για κάθε δραστηριότητα που απαιτεί άθληση και περιλαμβάνουν τα μοτίβα-είδη των t-shirt, polo και hoodie.

shirts2-carp-matchfishing.gr

Για μας θα είναι τα γούρια μας στα καλοκαιρινά και χειμερινά ψαρέματα, και στις τεχνικές του spinning, light rock fishing, eging, shore jigging, match fishing, bolognese, casting, και beach ledgering. Για περισσότερες πληροφορίες για να αποκτήσετε τις μπλούζες του site www.carp-matchfishing.gr επικοινωνήστε με το τηλ: 6973303410.

spinning-louros.jpg

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.