Παραλαβή νέων μηχανισμών ψαρέματος Sonik AVX από το Rizoulis Sport Fishing

sonik-avs-carpmatchfishingΠαραλαβή νέων μηχανισμών ψαρέματος Sonik AVX από το Rizoulis Sport Fishing

Συντακτική ομάδα carp-matchfishing.gr

 

Οι νέοι μηχανισμοί της Sonik AVX βρίσκονται πια στην Ελλάδα. Εντυπωσιακοί μηχανισμοί, με μέγιστο χαρακτηριστικό την άριστη ποιότητα κατασκευής. Οι μηχανισμοί ψαρέματος Sonik διαθέτουν χαραχτηριστικά όπως carbon φρένα με αδιάβροχο καπάκι, υψηλής ποιότητας γρανάζια, μεγάλο μεταλλικό χερούλι με εργονομική Eva λαβή, line roller με μικρορουλεμάν, δυο μπομπίνες αλουμινίου με διαφορετική χωρητικότητα, μπομπίνα για χρήση με ψιλά νήματα ,  και πολλά άλλα!
Διατίθενται σε μεγέθη 2000,3000,4000, και 5000. Η ταχύτητα για τα 2000,3000, είναι 5.1:1 και για τα 4000, 5000 5.5:1. Οι μηχανισμοί Sonik AVX είναι κατάλληλοι για τεχνικές όπως, match fishing, bolognese, eging, Light rock fishing,spinning, shore jigging κτλ.

Για περισσότερες πληροφορίες:Aποκλειστικός Αντιπρόσωπος Rizoulis sport fishing center Τηλ 24940-22764

www.rizoulis.gr

http://www.rizoulis.gr/eshop/mixanismoi/eggleziko_53c11a3462417/sonik-avx-reels-detail


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.