Ετησια κοπή πίτας από τον Αθλητικό Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Κοζάνης «Ο Αλιάκμων»

pita kozani kopsimo carpmatchfishingΕτησια κοπή πίτας από τον Αθλητικό Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Κοζάνης «Ο Αλιάκμων»

Επιμέλεια-φωτογραφίες από Α.Σ.Ε.Α.Κοζάνης

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας-γενική συνέλευση του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κοζάνης <Ο ΑΛΙΑΚΜΩΝ> στο Cafe Hobby. Στη γενική συνέλευση έγινε απολογισμός των δράσεων του Συλλόγου για το 2018.

Επίσης στα μέλη έγινε παρουσίαση, απο τον ιχθυολόγο Κ. Κουλέτσο Θάνο, της μελέτης αξιοποίησης της λίμνης Πολυφύτου, που εκπόνησε πρόσφατα η Α.Ν.Κ.Ο. Στην συνέχεια έγινε η κοπή πίτας και η κλήρωση πολλών δώρων προς τα μέλη του Συλλόγου.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του για την στήριξη προς τον Σύλλογο, όλα τα καταστήματα ειδών αλιείας Κοζάνης και Πτολεμαίδας για τις προσφορές τους.

kopi pita aseak kozanis carpmatchfishing

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κ. Στεφανίδη Κων/νο για την φιλοξενία και τον Κ. Κουλέτσο Θάνο για την επίσημη ενημέρωση των μελών. Καλή Χρονιά σε όλους με υγειά !!!

kopi pita kozani psarades carpmatchfishing

www carp matchfishing gr logo.jpg


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.