Νίκος Πρασούλης

nikos-prasoulis-team-carpmatchfishingΚατάγεται από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, σπούδασε στην Αθήνα πληροφορική και ειδικεύτηκε στη ασφάλεια τραπεζικών online συστημάτων & multimedia web . Ασχολήθηκε με όλα τα είδη ερασιτεχνικού ψαρέματος του γλυκού νερού και θεωρείται σαν all rounder, δοκιμάζοντας διάφορες τεχνικές σε ποτάμια και λίμνες της Ηπείρου , Θεσσαλίας , Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας, σε γνωστά και άγνωστα μονοπάτια του αθλήματος. Στα μέσα της δεκαετίας 90 και αρχές 2000 έγραψε διάφορα άρθρα στα περιοδικά Sport Fishing και Ψάρεμα, καθώς και σε κάποια έντυπα του Ηνωμένου Βασιλείου ,πάντοτε σε ότι αφορά τα γλυκά νερά για τεχνικές και είδη ψαριών, όπως γουλιανός, βάρβος, γληνί , πέστροφα, κυπρίνος, πεταλούδα,και για τις τεχνικές του spinning, carp-fishing, float-fishing, feeder-fishing, κτλ. Δουλεύει δολώματα που παρασκευάζει ο ίδιος ,χρησιμοποιώντας υλικά που προέρχονται από την ελληνική γη . Τα τελευταία χρόνια παρά τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτει , ξαναγύρισε στο αγαπημένο του άθλημα το ψάρεμα του κυπρίνου ,που του προσφέρει εκτός των άλλων ηρεμία, χαλάρωση, πεδίο για πειραματισμούς και κυρίως ευκαιρίες για να απολαμβάνει τη φύση ,δεδομένου των μεγάλων περιόδων αναμονής και παρατήρησης που προσφέρει η συγκεκριμένη τεχνική.


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.