Δημήτρης Παπαχρήστου

papachristou-dimitris-team--carpmatchfishing-team.jpgΟ Δημήτρης έχει γεννηθεί το 1991, και αποτελεί το νέο «αίμα» της αρθρογραφίας στο site www.magfishing.gr.

Έχει σπουδάσει λογιστική στο ΤΕΙ Πειραιά.

Διαμένει στον νομό Αττικής και ασχολείται ψαρευτικά κυρίως με τον τομέα του casting , σε όλες τις μορφές του. Ψαρεύει casting από 10 χρονών, ενώ εδώ και 5 χρόνια ,έχει μυηθεί και στις τεχνικές του match fishing, spinning και eging.

Ο Δημήτρης σαν νέος ψαράς, αναζητά νέες τεχνικές και «κόλπα», που θα κάνουν την τεχνική του πιο αποδοτική, και είναι γενικά ένα άτομο που δεν εφησυχάζει στα παλιά τετριμμένα ψαρευτικά δρώμενα.

Στα άρθρα του θα βρείτε νέα πράγματα στο casting, που θα κάνουν το ψάρεμά σας πιο αποδοτικό.

 

 


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.