Βαγγέλης Δρόσης

vaggelis-drossis-team-carpmatchfishingΟ Βαγγέλης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σκιτσογράφους-γελοιογράφους που υπάρχουν στην χώρα μας, με πολλές δημοσιεύσεις σε ψαρευτικά περιοδικά του χώρου, σε εφημερίδες και σε άλλα δημισιογραφικά έντυπα. Εχει δημοσιεύσει πάρα πολλές γελοιογραφίες και σκίτσα στα ψαρευτικά περιοδικά Ψαρεύω και Thalassa, ενώ έχει επιμεληθεί με πρωτότυπες γελοιογραφίες τα πολύ επιτυχημένα άρθρα του site www.carp-matchfishing.gr , σχετικά με τους χαρακτήρες και τα ευτράπελα των ψαράδων.

Το αστείρευτο ταλέντο του, χαρίζει πάντα το γέλιο και μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα (ακόμη και τα δυσάρεστα) με αμέριστο χιούμορ!

Ο Βαγγέλης εκτός από το μεγάλο σκιτσογραφικό του ταλέντο, δημιουργεί custom εργαλεία για ψάρεμα (fishing products-jigs), όπως ξεχωριστούς και πολύ αποδοτικούς πλάνους, θραψαλιέρες, και εξειδικευμένα τεχνητά δολώματα για ψάρια-τέρατα! Τα ψαρευτικά εργαλεία που δημιουργεί μόνο έργα τέχνης μπορούν να χαρακτηριστούν, και είναι 100% χειροποίητα. Μπορείτε να δείτε την εξαιρετική του δουλειά με το όνομα Death Dealer Ocean, και στην σελίδα του στο link:

https://www.facebook.com/Fishing-Products-Jigs-702622259883005/?ref=profile


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.