Βίντεο:Απελευθέρωση/catch and release 12 λαβράκια και 2 σηκιοί στο Match Fishing

catch and release 12 lavrakia 2 sikioi carpmatchfishingtΒίντεο:Απελευθέρωση/catch and release 12 λαβράκια και 2 σηκιοί στο Match Fishing

Του Δημήτρη Σφαλτού

Βίντεο:Νίκος Ζάρας

Σε αυτό το βίντεο θα παρακολουθήσετε την απελευθέρωση 12 μικρών λαβρακιών και 2 σηκιών, που πιάστηκαν σε βραδινό ψάρεμα με την τεχνική του Match Waggler Fishing. Tα ψάρια πιάστηκαν με δόλωμα προνύμφη μύγας (bigattino) σε περιοχή του Ιονίου Πελάγους.

Πολλά από τα ψάρια που πιάστηκαν για εμάς ήταν υπερβολικά μικρά και μη ηθικά επιτρεπτά, οπότε κρατήθηκαν ζωντανά σε κιούρτο, για να απελευθερωθούν στο τέλος του ψαρέματος.

Κάντε subscribe στο κανάλι μας στο You Tube Dimitris Sfaltos, ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις με το γνωστό καμπανάκι, για να είστε σωστά ενημερωμένοι για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, σε θάλασσα και γλυκά νερά!

 

 

 

Ηθικό δίδαγμα: Απελευθερώνουμε όλα τα μικρά ψάρια (για κάποιους ακόμη και όλα), τους δίνουμε την ευκαιρία να μεγαλώσουν και να αναπαραχθούν, προσέχουμε τους ψαρότοπους και τους ιχθυοπληθυσμούς τους. Η απελευθέρωση των ψαριών με τον σωστό πάντα τρόπο (catch and release), θα πρέπει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του ψαρέματος, για τους σωστούς ερασιτέχνες ψαράδες!

www carp matchfishing gr logo.jpg
© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.