Βίντεο: Match fishing -Το "φυσικό ενυδρείο" με τους σαργούς και η τελική απελευθέρωση -catch and release

catch and release sargoi carpmatchfishingΒίντεο:Match fishing - Το "φυσικό ενυδρείο" με τους σαργούς και η τελική απελευθέρωση -catch and release

Video λήψεις: Νίκος Βουρλιώτης, Δημήτρης Σφαλτός

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε την δημιουργία ενός φυσικού ενυδρείου με ψάρια, που δημιουργήθηκε κατά το ψάρεμα με την Match τεχνική με φελλό waggler, και την τελική απελευθέρωσή τους. Tα ψάρια όπως πιανόταν, τα ρίχναμε σε μια μικρή λιμνούλα με θαλασσινό νερό , που σχηματίστηκε ανάμεσα στα βράχια, με σκοπό να απελευθερωθούν στο τέλος του ψαρέματος.

Στο φυσικό μας ενυδρείο μαζεύτηκαν σαργοί χαρακωτοί, αυλιάδες, και μελανούρια. Λόγω του μικρού τους μεγέθους, όλα τα ψάρια απελευθερώθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον, στο τέλος του ψαρέματος.

Κάντε subscribe στο κανάλι μας στο You Tube Dimitris Sfaltos, ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις με το γνωστό καμπανάκι, για να είστε σωστά ενημερωμένοι για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, σε θάλασσα και γλυκά νερά!

 

 

 

 

Τα μικρά ψάρια είναι η παρακαταθήκη ενός ψαρότοπου, αποσπώντας τα, το μόνο που κερδίζουμε είναι η ερήμωση των τόπων από ψάρια, γιατί δεν θα υπάρχει κάτι για να αναπαραχθεί. Προσέχουμε λοιπόν για να έχουμε, απελευθερώνουμε όλα τα μικρά ψάρια στην θάλασσα, να μεγαλώσουν, να αναπαραχθούν , για να μπορούν να ψαρεύουν όλες οι μελλοντικές γενιές με αξιώσεις!

www carp matchfishing gr logo.jpg


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.