Βίντεο:Catch And Release-Απελευθέρωση μεγάλου λαβρακιού 4 κιλά!!!

catch and release apeleutherosi lavraki 4 kila carpmatchfishingΒίντεο:Catch And Release-Απελευθέρωση μεγάλου λαβρακιού 4 κιλά!!!

Του Δημήτρη Σφαλτού

Βίντεο:Γιώργος Βαρέλης

Σε αυτό το βίντεο απελευθερώνουμε δύο λαβράκια, ένα 700 γραμμάρια και ένα μεγάλο θηλυκό, βάρους 4 κιλών!

Με την πράξη μας αυτή τονίζουμε τον σεβασμό στο περιβάλλον, και τον σεβασμό στα λαβράκια που διανύουν την αναπαραγωγική τους περίοδο.

Τα μεγάλα θηλυκά ετοιμάζονται να αφήσουν τα αυγά τους, εξασφαλίζοντας την επόμενη γενιά. Ας τα απελευθερώσουμε, για να χαιρόμαστε το ψάρεμα spinning και τα επόμενα χρόνια!!!

Κάντε subscribe στο κανάλι μας στο You Tube Dimitris Sfaltos, ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις με το γνωστό καμπανάκι, για να είστε σωστά ενημερωμένοι για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, σε θάλασσα και γλυκά νερά!

 

 

 

 

 

 Ηθικό δίδαγμα: Απελευθερώνουμε τα ετοιμόγεννα ψάρια (για κάποιους ακόμη και τα μη ετοιμόγεννα...), τους δίνουμε την ευκαιρία να αφήσουν τα αυγά τους και να αναπαραχθούν, προσέχουμε τους ψαρότοπους και τους ιχθυοπληθυσμούς τους. Η απελευθέρωση των ψαριών με τον σωστό πάντα τρόπο (catch and release), θα πρέπει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του ψαρέματος, για τους σωστούς ερασιτέχνες ψαράδες! Σεβόμαστε τα ετοιμόγγενα ψάρια, τα μεγάλα θηλυκά λαβράκια, σεβόμαστε την μελλοντική γενιά των ψαριών, που θα μας δώσει νέες συγκινήσεις!

 Δείτε το βίντεο εδώ:

www carp matchfishing gr logo.jpg

 


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.