Πωλείται carp καλάμι δίσπαστο, το Rodrunner 3 lbs, 3,90 m, της Italcanna, στην τιμή των 90 ευρώ (ΠΩΛΗΘΗΚΕ!!!)

aggelia carp rod italcanna rodrunner carpmatchfishingΠωλείται carp καλάμι δίσπαστο, το Rodrunner 3 lbs, 3,90 m, της Italcanna, στην τιμή των 90 ευρώ (ΠΩΛΗΘΗΚΕ!!!)

Πωλείται σε άριστη κατάσταση καλάμι carp δίσπαστο της εταιρείας Italcanna, το Rodrunner 3.90, 3 lbs. Κατάλληλο επίσης και για ψαρέματα στην θάλασσα (casting, beach ledgering), καθώς πετάει άνετα βαρίδι των 120 γραμμαρίων max.

Το καλάμι είναι δίσπαστο, ελάχιστα ψαρεμένο ,με μήκος 13 πόδια (3,90 μέτρα) και test curve στις 3,00 λίμπρες. Το καλάμι δίνεται λόγω ανανέωσης εξοπλισμού, στην τιμή των 90 ευρώ.

 


Το καλάμι carp Rodrunner 3 lbs, 3,90 m, της Italcanna, είναι από τα πιο επιτυχημένα σε πωλήσεις της εταιρείας, για αυτό και βρίσκεται στον κατάλογο εδώ και 18 τουλάχιστον χρόνια!

rodrunner italcanna carp rod aggelia carpmatchfishing

Κατασκευασμένο από Ιταλούς αθλητές, αποτελεί πια αγωνιστικό μοντέλο. Έχει ημιπαραβολική δράση , ακαριαία επαναφορά και απίστευτα λεπτό και ελαφρύ blank.

italcanna rodrunner blank carp rod carpmatchfishing

Οι πολλαπλές στρώσεις από τον άνθρακα υψηλής συνοχής HM, έδωσαν μεγάλα περιθώρια δύναμης σε αυτά τα καλάμια, μεγάλη δυνατότητα κύρτωσης, και την δυνατότητα για πολύ μακρινές βολές.

italcanna rodrunner characteristics aggelia carpmatchfishing

Το καλάμι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, φοράει οδηγούς sic για χρήση με νήμα, και η βάση του μηχανισμού είναι της εταιρείας Fuji . Το καλάμι έχει αγοραστεί στην Ελλάδα, στην αρχική τιμή των 230 ευρώ.

italcanna rodrunner butt carp rod carpmatchfishing

rodrunner italcanna aggelia carpmatchfishing

Tο καλάμι έχει ψαρευτεί σε λίμνες της Ελλάδας, έχει αναμετρηθεί με μεγάλους κυπρίνους χωρίς κανένα πρόβλημα. Κατάλληλο επίσης και για ψαρέματα στην θάλασσα (casting, beach ledgering,λαβράκια), καθώς πετάει άνετα βαρίδι των 120 γραμμαρίων max.

rodrunner italcanna vasi fuji carpmatchfishing

Λόγω της ημιπαραβολικής δράσης κατά το πέταγμα, το καλάμι αυτό δεν ταλαιπωρεί τα δολώματα, και το κάνει ιδιαίτερα φιλικό για χρήση με ψαροδόλια. Το καλάμι αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα με δώρο τα μεταφορικά έξοδα.

Για περισσότερες πληροφορίες ,τηλ:6973303410.

www carp matchfishing gr logo.jpg


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.