Πωλούνται 2 fish grips (Berkley/Shakespeare) στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ

poleitai 2 fish grips carpmatchfishingΠωλούνται 2 fish grips (Berkley/Shakespeare) στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Πωλούνται 2 εξαιρετικά fish grips/lip grips, των εταιριών Berkley και Shakespeare, τα οποία είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένα.

Είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, είναι ανοξείδωτα, μικρού βάρους και δοκιμασμένα σε μεγάλα θηράματα (μαγιάτικα, συναγρίδες, λαβράκια, στήρες), για την ορθότητα της αντοχής τους.

 

 

 

 

Το πρώτο fish grip είναι της γνωστής εταιρίας Shakespeare, είναι μαύρου χρώματος, είναι κατασκευασμένο από πολύ δυνατό αλουμίνιο ανοξείδωτο, μεγάλης αντοχής με λουράκι, και διαθέτει επιπλεόν στην βάση του μεζούρα μέτρησης ψαριών. Λόγω του μικρού του βάρους είναι ιδανικό για τεχνικές spinning. Πωλείται στην τιμή των 10 ευρώ, από αρχική 28 ευρώ.

fish grip meter scalr carpmatchfishing

Το δεύτερο fish grip είναι της γνωστής εταιρίας Berkley, είναι κατασκευασμένο από πολύ δυνατό αλουμίνιο ανοξείδωτο, μεγάλης αντοχής, ιδανικό για μεγάλα ψάρια, ψαρέματα από ακτή , spinning, shore jigging και ειδικότερα σκάφος. Διαθέτει και αυτό λουράκι, το οποίο είναι ελάχιστα μεταχειρισμένο. Η φθηνότερη αρχική του τιμή είναι στα 45 και άνω ευρώ, πωλείται στην τιμή των 25 ευρώ.

berkley fish grip strong big fish carpmatchfishing

Και τα δύο μαζί fish grips δίνονται στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ. Τηλ πληροφοριών 6973303410.

www carp matchfishing gr logo.jpg


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.