Πωλείται καλάμι eging-Megabass Caiyen XX 86ML σε κατάσταση βιτρίνας

poleitai kalami eging megabass caiyen xx 86ml carpmatchfishingΠωλείται καλάμι eging-Megabass Caiyen XX 86ML σε κατάσταση βιτρίνας

Άριστη κατάσταση του καλαμιού, δεν έχει ακουμπήσει σε έδαφος το butt του, προσεγμένο πάρα πολύ , κατάσταση βιτρίνας. Το μοντέλο είναι το Megabass Caiyen 86ml, 2,5-4,0 egi weight, Fuji Sic titanium guides, Fuji vvs reel seat, light power class. Αρχική τιμή 400€, πωλείται 250€. Όχι παζάρια, όχι ανταλλαγές. Από τα καλύτερα eging καλάμια που υπήρξαν ποτέ στην αγορά, δεν θα ξαναβρείτε τέτοια καλάμια , με τέτοια υλικά και χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή (με τις τρέχουσες ανατιμήσεις τιμών προς τα πάνω). Για περισσότερες πληροφορίες-Τηλ 6973303410. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες, που πιστοποιούν το eging καλάμι Megabass Caiyen.

 

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες, που πιστοποιούν το eging καλάμι Megabass Caiyen.

megabass caiyen eging rod carpmatchfishing

megabass caiyen blank carpmatchfishing

megabass caiyen 86ml butt carpmatchfishing

megabass caiyen 86ml reel seat carpmatchfishing

megabass caiyen 86ml eging guides carpmatchfishing

Για περισσότερες πληροφορίες-Τηλ 6973303410

www carp matchfishing gr logo.jpg


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.