Το κλασικό παράμαλο βυθιζομένων δολωμάτων για το ψάρεμα του κυπρίνου

standard-bottom-bait-rig-carp-matchfishing-gr.jpgΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΛΟ  ΓΙΑ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ-STANDARD BOTTOM BAIT RIG ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥ

Το κλασικό παράμαλο  για βυθιζόμενα δολώματα (standard bottom bait rig) είναι απλό στην κατασκευή του και έχει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους βυθού. Η μηχανική αυτού του παράμαλου δίνει την δυνατότητα στο αγκίστρι να κάνει ταχύτατη στροφή μέσα στο στόμα του ψαριού και να γυρνάει στο κάτω χείλος του. Το θερμοσυστελόμενο σωληνάκι και η γωνία που σχηματίζει με το αγκίστρι, δημιουργεί αυτή την κίνηση, με φορά πάντα προς τα κάτω. Η αρματωσιά αυτή λόγω των χρωμάτων παραλλαγής χρησιμοποιείται σε όλους τους βυθούς, μπορούμε όμως να βάλουμε τα ίδια εξαρτήματα σε χρώμα καφέ, έαν ψαρεύουμε σε πετρώδεις λίμνες με πολύ καθαρά νερά.  Πρόκειται για  ένα από τα πιο κλασικά και αποτελεσματικά παράμαλα στον χώρο του carpfishing.

 


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.