Το παράμαλο ανοιχτής καμπύλης για το ψάρεμα του κυπρίνου-The Curve rig

curve-rig-carp-rigs-carp-matchfishing-gr.jpgΤΟ ΠΑΡΑΜΑΛΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΝΟΥ -THE CURVE RIG ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥ


Το παράμαλο ανοιχτής καμπύλης είναι μια νέα καινοτομία στο χώρο του carpfishing, ένα παράμαλο που διαθέτει ταχύτατο γύρισμα μέσα στο στόμα του ψαριού και επιτυγχάνει σίγουρο κάρφωμα. Με την βοήθεια ενός μεγάλου αγκιστριού με ανοιχτή καμπύλη, τύπου curve shank, και την προέκταση ενός θερμοσυστελόμενου, δημιουργείται ένας μοχλός κίνησης για ένα καλύτερο hair rig με πολλές δυνατότητες. Με το θερμοσυστελόμενο σε μεγάλη γωνία, το γυριστό αγκίστρι curve shank Νο 4 και άνω, και την τοποθέτηση δύο μικρών σταθεροποιητών από σωληνάκια σιλικόνης διαμέτρου 0,70 χιλ, επιτυγχάνεται ακαριαίο γύρισμα του αγκιστριού προς το κάτω μέρος του. Με παράμαλο επικάλυψης και πλαστελίνη μολυβιού 3 εκατοστά μετά το τελείωμα από το θερμοσυστελόμενο σωληνάκι, το παράμαλο ανοιχτής καμπύλης είναι μια σίγουρη επιλογή για ψάρια που επιδεικνύουν πονηριά και ξέρουν να ξεφεύγουν από τα απλά παράμαλα τύπου hair-rig. Δουλεύει σε σκληρούς βυθούς, χωρίς χόρτα και με boilies διαμετρήματος από 18 χλιοστά και άνω.


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.