Δοκιμή εξοπλισμού eging: Καλαμαριέρες Egido Premium της Oceanic-Καλαμαριέρες με σταθερή Αξία!!!

egido premium eging dokimi kalamarieres carpmatchfishingΔοκιμή εξοπλισμού eging: Καλαμαριέρες Egido Premium της Oceanic-Καλαμαριέρες με σταθερή Αξία!!!

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Αλέξανδρος Καλτσίδης, Δημήτρης Σφαλτός

Οι καλαμαριέρες Egido Premium της Oceanic ανήκουν στην κατηγορία της πολύ προσιτής τιμής, με την βέλτιστη ποιότητα. Είναι οι πρώτες καλαμαριέρες που ρίχνουμε σε άγνωστα μέρη για να ελέγξουμε τα σκαλώματα, τις ξέρες και τις βαθιές αποχές.

Όταν αυτές οι καλαμαριέρες συνδυάζουν και ποιότητα , τότε έχουμε ένα υπερχρήσιμο όπλο στην τεχνική του eging, στο ψάρεμα του καλαμαριού και της σουπιάς!

 

 

Από τον παραπάνω πρόλογο δεν είναι τυχαίο που αυτές οι καλαμαριέρες πιάνουν και περισσότερα καλαμάρια, ειδικά από τους ψαράδες που μυούνται σιγά σιγά στην τεχνική του eging, στο squid game!

egido premium kalamarieres carpmatchfishing

Προκειμένου σε δύσκολα μέρη να θυσιάσουμε τις δυσεύρετες ακριβές μας καλαμαριέρες, είναι κοινή τακτική όλων μας να βάζουμε μπροστά τους φθηνούς ποιοτικούς στρατιώτες!

squid sfaltos egido premium carpmatchfishing eging

Egido premium της Oceanic

Έχουμε δει μέχρι τώρα από την σειρά Egido της Oceanic , την σειρά Cast και Jerk. H σειρά Premium έχει ακόμη πιο χαμηλή τιμή από τις παραπάνω, με παρόμοια ποιοτικά χαρακτηριστικά.

egido premium oceanic eging

Καλαμαριέρες λοιπόν σε μορφή κλασικής γαρίδας, με εξωτερικό βαρίδι κυκλικού σχήματος, για λιγότερα σκαλώματα. Το εξωτερικό βαρίδι έχει τρύπες για να κρεμάτε επιπλέον βαρίδια για ψάρεμα σε ρεύματα.

squid kalamariera egido premium carpmatchfishing

Αρπάδια ανοξείδωτα που δεν σκουριάζουν εύκολα, ειδικά όταν τα ξεπλένουμε με γλυκό νερό σε κάθε ψάρεμα. Δυνατά πανιά με αντοχή στα δαγκώματα, σε 4 κλασικούς αποδοτικούς χρωματισμούς, κίτρινο, κόκκινο, ροζ, και πορτοκαλί.

squid jigs kalamarieres oceanic premium 4 carpmatchfishing

Όσο για τον εξωτερικό glow κεραυνό και τα εξωτερικά σχέδια, δεν θέλω συζητήσεις για την αποδοτικότητα, άλλωστε όλοι ξέρετε από ποια μεγάλη Ιαπωνική εταιρεία έχουν προέλθει! Ο κεραυνός φωτίζει σε μπλε glow φωτισμό, ένας φωτισμός που ελκύει πολύ τα καλαμάρια και τις σουπιές.

egido premium uv glow kalamarieres carpmatchfishing

Τα σώματα των καλαμαριέρων είναι και αυτά glow, απλά ο κεραυνός blue glow και μία λωρίδα πριν τα αρπάδια είναι τα σημεία που φωτίζουν διακριτικά περισσότερο το βράδυ.

alex egido premium eging carpmatchfishing

Έχουν ρυθμό βύθισης στα  5,5 sec/m, κυκλοφορούν σε δύο μεγέθη 3.0 και 3,5 egi, με βάρος στα 16 και 21 γραμμάρια.

squid rod oceanic egido premium carpmatchfishing

Λόγω του υδροδυναμικού σχήματός τους, οι Egido Premium ανταποκρίνονται πολύ στα απότομα jerks, μία κίνηση ιδιαίτερα αγαπητή στα καλαμάρια. Η κίνηση side to side βγαίνει επίσης πολύ εύκολα, χάρη στον σχεδιασμό τους. Τις έχουμε δοκιμάσει σε όλα τα άγρια μέρη, απότομα βράχια, κάβους, ξέρες, βαθιές αμμουδιές και έχουμε πάρει πολλά και μεγάλα καλαμάρια.

eging carpmatchfishing

Δοκιμάστε τις και θα μας θυμηθείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:

oceanic logo

OceanicTeam - I. & A. Κεφαλάς O.E.
Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως 171, Καισαριανή
Τηλέφωνο: 21 0721 9221
www.oceanicteam.gr

www carp matchfishing gr logo.jpg


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.