Παρουσίαση των καλαμαριέρων Harimitsu Sumizoku και Shimatsu

harimitsu-sumizoku-eging

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΩΝ HARIMITSU SUMIZOKU KAI SHIMATSU

Του Δημήτρη Σφαλτού

Στην σημερινή μας παρουσίαση θα δούμε τις καλαμαριέρες Harimitsu Sumizoku και Shimatsu, κύριες αντιπροσωπείες από το κατάστημα Lucky Fishing.

Πρόκειται για καλαμαριέρες με υψηλή ποιότητα ανάλογα με την τιμή τους και πολύ αποδοτικές , με βάση τις ψαρευτικές δοκιμές που πραγματοποιήσαμε.

 

 

 

 

 

ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ HARIMITSU SUMIZOKU

Οι Harimitsu Sumizoku-όπως το λέει και το όνομά τους-είναι καλαμαριέρες Ιαπωνικής κατασκευής, και εισάγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από το κατάστημα Lucky Fishing, του Κου Σχοινά.

Πρόκειται για καλαμαριέρες υψηλής ποιότητας και αισθητικής , με χρώματα και συνδυασμούς πρωτότυπους και μοναδικούς για το είδος της καλαμαριέρας γενικότερα. Το σχήμα τους είναι το κλασικό της γαρίδας egi, με εξωτερικό βαρίδι αεροδυναμικής πλεύσης.

Sumizoku-eging.jpg 

Οι Harimitsu Sumizoku διαθέτουν πολύ δυνατά πανιά πυκνής πλεύσης, με ιριδίζοντες αντανακλάσεις, σε όλα τους τα μοντέλα. Συνδυάζουν πολλά χρώματα μαζί, ειδικά στην τελευταία σειρά που έχει σχεδιαστεί το 2013. Αυτοί οι συνδυασμοί είναι που κάνουν τις συγκεκριμένες καλαμαριέρες πολύ αποδοτικές, χωρίς να αλλοιώνουν τον πιο κύριο χρωματισμό τους.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται το αεροδυναμικό βαρίδι που διαθέτει και ιριδίζον χρωματισμό στο κύριο χρώμα της καλαμαριέρας, τα αρπάδια των δύο σειρών που είναι άνισα μεταξύ τους για να επιτυγχάνεται καλύτερη συγκράτηση των καλαμαριών-σουπιών, είναι καλυμμένα στον κορμό τους με θερμοσυστελόμενα σωληνάκια, και έχουν πλαϊνά φτεράκια για ομαλή πλεύση. Ο κρίκος τους είναι κάθετος σταθερός και το σχήμα της μύτης τους πολύ μυτερό, για να επιτυγχάνονται οι απότομες αλλαγές πορείας που τόσο αγαπάνε τα καλαμάρια!

Sumizoku-eging-squid.jpg 

Στην γκάμα της Sumizoku υπάρχουν καλαμαριέρες με τον κλασικό ρυθμό βύθισης και πιο βαριά μοντέλα που χαρακτηρίζονται ως Deep. Επιπλέον θα βρείτε καλαμαριέρες με ταινίες rainbow εσωτερικές, σώματα διάφανα, σώματα φωσφορούχα, και τις πολύ αποδοτικές καλαμαριέρες με τους κωδικούς DW, MN,SS, ZN, OR, PB, MM.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικές αντιπροσωπευτικές καλαμαριέρες της εταιρείας, και μείναμε πολύ ικανοποιημένοι και στο ψάρεμα του καλαμαριού και της σουπιάς. θα τις βρείτε σε μεγέθη από2,5-3,5egi. Σε μελλοντική ψαρευτική δοκιμή θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πιο λεπτομερή στοιχεία για τις καλαμαριέρες της Harimitsu Sumizoku.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

LUCKY FISHING

www.lucky-fishing.gr

ΤΗΛ : 2610334810 – 2610432611 – 2610910037

 

ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ SHIMATSU

Οι καλαμαριέρες της Shimatsu είναι αποδοτικές , σε κλασικά σχέδια και ακολουθούν την καλή πεπατημένη οδό της άριστης σχέσης ποιότητας και τιμής. Πρόκειται για τις πιο ανταγωνιστικές καλαμαριέρες σε τιμή της αγοράς, κυκλοφορούν σε χρώματα, μπλε, πορτοκαλί, λευκό, κόκκινο, πράσινο, και πολλά άλλα συνδυαστικά χρώματα για όλα τα γούστα.

 shimatsu-eging-jigs

Με διπλές ανοξείδωτες ακίδες, φτεράκια για πλεύση, φωσφορούχα σώματα, σταθερό μπροστινό κρίκο, είναι αποδοτικές για το ψάρεμα του καλαμαριού και της σουπιάς. Επιπλέον η χαμηλή τους τιμή των 2 ευρώ, είναι ένα πολύ δυνατό κίνητρο για την αγοράς τους.

Η νέα σειρά καλαμαριέρες της εταιρείας Shimatsu δημιουργήθηκε με κύριο στόχο τα καλαμάρια και τις σουπιές των ελληνικών θαλασσών. Αποδίδουν μακρινές βολές (ακόμα και κόντρα στο δυνατό αέρα με τα μοντέλα των 3,5 egi), αποδίδουν πολύ καλή πλεύση με αποτέλεσμα να προσελκύουν τα μαλάκια και να αποφεύγουν τα σκαλώματα στο βυθό.

 shimatsu-eging.jpg

Είναι επίσης εξοπλισμένες με κόκκινα τρισδιάστατα μάτια και μολύβι με υδροδυναμικό σχεδιασμό στο κάτω μέρος τους. Ένα επιπλέον προσόν που κάνει την διαφορά, είναι το ύφασμα με τα ολογραφικά χρώματα με το οποίο είναι επενδυμένες και η γραμμή φωσφόρου που υπάρχει στην περιοχή της κοιλιάς, ώστε να γίνονται ευδιάκριτες από μεγάλη απόσταση.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

LUCKY FISHING

www.lucky-fishing.gr

ΤΗΛ : 2610334810 – 2610432611 – 2610910037

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.