Ψαρευτική δοκιμή εξοπλισμού Eging: Καλαμαριέρες Shimatsu Cobra

shimatsu-cobra-squid-jigs-eging.jpg-newΨΑΡΕΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ EGING: ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ SHIMATSU COBRA

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός

Στις σημερινές εποχές που διανύουμε της οικονομικής κρίσης, ο ψαράς ψάχνει να βρει ποιοτικά εργαλεία για το ψάρεμά του, χωρίς να δαπανήσει υπέρογκα ποσά. Μερικά παρελκόμενα, όπως τα τεχνητά δολώματα, μπορούν να έχουν διαρκείς απώλειες, όταν ψαρεύονται σε κακοτράχαλους τόπους.

Όταν πια μιλάμε για την τεχνική του shore eging και το ψάρεμα των καλαμαριών σε βραχώδεις βυθούς, οι απώλειες των τεχνητών μας είναι δεδομένες. Άρα ψάχνουμε ποιότητα στην καλύτερη τιμή, και μια πολύ τίμια λύση είναι οι καλαμαριέρες Shimatsu Cobra.

 

 

Πρόκειται για την δεύτερη γενιά των καλαμαριέρων της Shimatsu, οι οποίες συνδυάζουν ποιοτικά πανιά, ζωηρά χρώματα και μοτίβα, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από πολλές top πανάκριβες καλαμαριέρες του εμπορίου.

eging-cobrajigs-carp-matchfishing.gr

Δυνατές πλέξεις, ιριδίζοντα πανιά, χρώματα σε συνδυασμούς natural , αλλά και αντίθεσης, αιχμηρά αρπάδια, σώματα που κάνουν όλες τις απότομες κινήσεις για να προσελκύσουν τα καλαμάρια, και το πιο σημαντικό, σε τιμές που είναι από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.

shimatsu-squid-jigs-eging-carp-matchfishing.gr

Τέλος πια τα ...κλάματα μόλις μαγκώσει η ακριβή μας καλαμαριέρα στα βράχια, μόλις σπάσει πάνω στην βολή το νήμα ή χωθεί μέσα στην βαθιά ποσειδωνία.

Μπορούμε να ψάχνουμε τα καλαμάρια σε όλους τους δύσκολους βυθούς, χωρίς να μετράμε το κάθε ευρώ προκειμένου να τις ξαναποκτήσουμε μόλις χαθούν!

shimatsu-cobra-squid-jigs-eging


Οι Cobra της Shimatsu έχουν αντοχή στον χρόνο, και εάν ενισχύσετε τις ραφές με λίγη κόλλα στιγμής, τότε δεν θα έχετε πρόβλημα να τις σύρετε οπουδήποτε. Πολύ αποδοτικά αποδείχθηκαν τα μοντέλα Shimatsu Cobra σε μέρη με βράχια , βαθιές παραλίες με κροκάλες, και σε μικτούς βυθούς για σουπιές.

squids-eging-carp-matchfishing.gr

Μερικά από αυτά είναι η λευκή καλαμαριέρα με τo ιριδίζον πανί και την κίτρινη γραμμή στα πλαϊνά, η κίτρινη με τις βούλες στην κοιλιά, η κίτρινη με τις εναλλαγές του πράσινου στην ράχη της, η ροζ με το ιριδίζον πανί, και αυτές με τα σώματα rainbow στα πλαϊνά τους. Οι περισσότερες διαθέτουν φωσφορούχα σώματα, για να ψαρεύουν σε δύσκολες συνθήκες και σε πολυψαρεμένα μέρη.

eging-cobrajig-hand-carp-matchfishing.gr

Θα τις βρείτε σε μεγέθη από 2,5-3,5 egi, με τα αντίστοιχα βάρη. Tα μοντέλα στα 3,5 egi είναι κατάλληλα για shore eging σε μεγάλα βάθη με ρεύματα (π.χ Κορινθιακός κόλπος). Οι Shimatsu Cobra είναι μια ποιοτική, τίμια , αποδοτική σειρά για προσιτές καλαμαριέρες , οι οποίες μπορούν να σταθούν αντάξια στις απαιτήσεις του σύγχρονου ψαρά.

shimatsu-cobra-eging-carp-matchfishing.gr
Για περισσότερες πληροφορίες:

lucky fishing 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

LUCKY FISHING

www.lucky-fishing.gr

ΤΗΛ : 2610334810 – 2610432611 – 2610910037

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.