Ψαρεύοντας με τα πολύ αποδοτικά προσθετικά της Marukyu : Koi Ni Koreda και Shio Νori

psareuontas me ta apodotika proselkystika tis marukyu shio nori koi ni koreda magfishing.grΨαρεύοντας με τα πολύ αποδοτικά προσθετικά της Marukyu : Koi Ni Koreda και Shio Νori

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Δημήτρης Σφαλτός

Στην πρώτη ψαρευτική δοκιμή της Ιαπωνικής Marukyu είδαμε την πολύ αποδοτική μαλάγρα Fukase Makie Cyu, το προσθετικό δόλωμα Heraguruten LL και το δόλωμα Choitsuri No Esa.

Συνεχίζουμε με καινούρια καινοτόμα προϊόντα για την ελληνική αγορά , όπως το προσθετικό υγρό Koi Ni Koreda και το ρυθμιστικό προσθετικό άλας Shio Νori. Προϊόντα , που θα σας αλλάξουν την εικόνα που έχετε για τα νωπά δολώματα και όχι μόνο! Πάμε να τα δούμε…

 

 

Marukyu Koi Ni Koreda

To Marukyu Koi Ni Koreda είναι ένα συμπυκνωμένο εκχύλισμα που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει αρχικά τα δολώματα του κυπρίνου, όπως πάστες, ζυμάρια και boilies, παρέχοντας σημαντική ώθηση στην αποτελεσματικότητά τους.


Είναι φτιαγμένο από εκχύλισμα χρυσαλίδας και καραβίδας, προσφέροντας μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη πηγή αμινοξέων, πεπτιδίων και σακχάρων που διεγείρουν τις γευστικές αισθήσεις του κυπρίνου και έχουν ισχυρή προσελκυστική δράση.


To Marukyu Koi Ni Koreda είναι πάνω από δέκα φορές πιο συμπυκνωμένο από τις αρχικές πρώτες ύλες, καθιστώντας το ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την ενεργοποίηση του αισθήματος της πρόσληψης τροφής σε επιφυλακτικούς άγριους κυπρίνους ή όταν αντιμετωπίζετε χορτασμένα ψάρια που είναι απρόθυμα να τσιμπήσουν στα δολώματα μας.

 

 

 

Επειδή το έργο αυτό το έχουμε δει πολλά χρόνια τώρα, έχουμε να σας πούμε με βεβαιότητα ( γιατί τα δοκιμάζουμε εκτενώς), ότι αυτού του τύπου τα  προσελκυστικά κάνουν απίθανη δουλειά  στα θαλασσινά ψαρέματα, ειδικά όταν προστίθενται σαν υλικό εμβάπτισης σε νωπά δολώματα και σε μαλάγρες.

Ένα νωπό δόλωμα , όπως ψαροδόλια (σαρδέλες, γαύρο, αθερίνα, κέφαλο, κτλ) , γαρίδες, καραβιδάκι, καλαμάρι λωρίδες, σκουλήκια (ακροβάτης, αμερικάνο, κτλ), όταν εμβαπτιστεί στο Marukyu Koi Ni Koreda, αποκτά μια πιο σκούρα υφή και ένα ασυναγώνιστο άρωμα, που μαζεύει τα ψάρια σαν μαγνήτης!

 

 

Τα ενισχυτικά που έχει (appetite stimulators), ενισχύουν το αίσθημα της πείνας στα ψάρια και τα κάνει πιο πρόθυμα να φάνε. Σε ψαρέματα από ακτή δοκιμάσαμε το ενισχυτικό αυτό , με πολύ καλά αποτελέσματα σε λαβράκια και τσιπούρες.

Σε ψαρέματα βάρκας , όπως καθετή , έκανε επίσης πολύ καλή δουλειά. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχει το Marukyu Koi Ni Koreda είναι ότι εμπλουτίζει πολύ καλά τις μαλάγρες. Εμείς το δοκιμάσαμε σε συνδυασμό με την μαλάγρα της Marukyu Fukase Makie Cyu , και είχαμε απίστευτα αποτελέσματα σε λαβράκια και τσιπούρες.

Στα γλυκά νερά και σε ψαρέματα κυπρίνου , δοκιμάσαμε το προσθετικό αυτό, δίνοντας στα boilies μια ακαταμάχητη γευστική νότα, με τα συνοδά αποτελέσματα. Δοκιμάστε το , για να δείτε τα αποτελέσματα που μιλούν από μόνα τους.

Η Marukyu είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός στα προσθετικά δολώματα, μαλάγρες, καινοτόμα δολώματα, με την απαράμιλλη ιαπωνική ποιότητα του ονόματός της. Όλατα υλικά της είναι 100% βιοδιασπώμενα, φιλικά στο περιβάλλον , με μηδενικό περιβαντολλογικό αποτύπωμα.

Marukyu Shio Νori

Το Shio Νori ανήκει στην κατηγορία των ρυθμιστικών αλάτων της Marukyu και σε συνεργασία μεΓάλλους ψαράδες σχεδιάστηκεγια χρήση στα νερά της Μεσογείου με στόχο ψάρια όπως οι τσιπούρες, τα λαβράκια και οι σαργοί.

Είναι φτιαγμένο από εκχύλισμα φυκιών, εμποτισμένο με την πατενταρισμένη φόρμουλα της Marukyu, το «Ultrabite».

Το Marukyu Shio Νori δημιουργήθηκε για να σφίγγει τα μαλακά δολώματα και να τους δίνει μια εξαιρετικά προσελκυστική νότα και άρωμα.

 

 

 

 

shio nori marukyu sta nopa dolomata magfishingΑν το ρίξετε πάνω σε ψαροδόλια, λωρίδες καλαμαριού, γαρίδες, σκουλήκια, όστρακα σαν τα μύδια, γυαλιστερές, πορφύρες, θα σφίξει τα δολώματα, κάνοντας τα πιο ανθεκτικά στα τσιμπήματα των μικρόψαρων.

Επιπλέον, θα δώσει μεγαλύτερη αντοχή στα πετάγματα και περισσότερο χρόνο δράσης πάνω στο αγκίστρι!

Το Marukyu Shio Νori αφήνει μια λεπτή πράσινη πούδρα πάνω στα δολώματα, και μέσα σε μισή ώρα είναι έτοιμα για χρήση. Το άρωμα σε συνδυασμό με την φερομόνη Ultrabite είναι απλά ακαταμάχητο για τα ψάρια!

 

 marukyu shio nori with ultrabite formula magfishingΤο ULTRABITE χρησιμοποιεί την παραγόμενη ουσία CEFAS           ( Centre for Environment, Fisheries and Aquaculture Science).   

Περιλαμβάνει φερομόνες ψαριών, που βασίζονται σε εκκρίσεις από ψάρια, ενώ αρχικά αναπτύχθηκαν για να μειώσουν το πρόβλημα της περιοδικής διαρροής τροφής, που δεν τρώγεται από τις περιοχές υδατοκαλλιέργειας στους γύρω βυθούς της θάλασσας.

Όταν δόθηκε η φερομόνη στα ψάρια, έγιναν πιο ενεργά και αυτό δημιούργησε μια μείωση στην ποσότητα της τροφής που περίσσεψε.

 

 

 

marukyu shio nori lavraki sea bass magfishing.grΤο ULTRABITE™ είναι ο συνδυασμός αυτών των φερομονών και άλλων ελκυστικών ψαριών που στοχεύουν στο αθλητικό ψάρεμα.

Συνήθως οι πέντε αισθήσεις των ψαριών όσφρηση, ήχος, γεύση, όραση και αφή έχουν χρησιμοποιηθεί για να προσελκύσουν τα ψάρια, ωστόσο το ULTRABITE™ λειτουργεί απευθείας στο ένστικτο του ψαριού σε φυσιολογικό επίπεδο για να προσελκύει και στη συνέχεια να υποκινεί τα ψάρια να τραφούν. Επιπλέον, η έρευνα έχει δείξει ότι τα ψάρια δεν εξαρτώνται από το ULTRABITE™.

Το σκεύασμα είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον, με τις φερομόνες να διασπώνται μετά από δώδεκα ώρες, επομένως δεν υπάρχει φόβος για τυχόν υπολειμματικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Τα υλικά που είναι πιστοποιημένα από την CEFAS είναι ασφαλή για κατανάλωση απο τα ψάρια, φιλικά προς το περιβάλλον , οδεύοντας σε πραγματικές συνθήκες βιώσιμης αλιείας. 

Το ULTRABITE™ λειτουργεί σε ένα ευρύ φάσμα ψαριών χρησιμοποιείται σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο, όπως Αμερική, Αυστραλία, Ευρώπη κ.λπ.

Η Marukyu είναι ο εξουσιοδοτημένος διανομέας για την Ιαπωνία και την Ασία, και μέσω της Anglermαnia Trading LTD διακινούνται τα προϊόντα στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Με το Marukyu Shio Νori κάναμε πολύ καλές ψαριές σε τσιπούρες και λαβράκια, χρησιμοποιώντας τεχνικές φελλού, σαν το match waggler fishing. Εντύπωση μας έκανε , ότι παρόλο που χρησιμοποιήσαμε ογκώδη δολώματα σαν σαρδέλες και γαρίδες, τα ψάρια είχανε πολύ μεγάλη όρεξη να τα φάνε!

tsipoura sfaltos match marukyu magfishing.gr

Δοκιμάστε τα , σε εμάς δεν λείπουν ποτέ από το σακίδιο μας, όποτε πάμε για ψαρέματα με νωπά δολώματα, από την ακτή και από το σκάφος!


Για περισσότερες πληροφορίες: Αντιπρόσωπος Ελλάδας/Κύπρου
https://anglermania.com/brands/marukyu/
Anglermania Trading LTD

anglermania trading ltd carpmatchfishing

www.anglermania.com

Τηλ Ελλάδας:+306948520332
Τηλ Κύπρου:+35799848156

magfishing.gr logo 350


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.