Ψαρεύοντας με τα πολύ αποδοτικά προϊόντα της Marukyu:Fukase Makie Cyu, Heraguruten LL και Choitsuri No Esa

psareuontas me malagres prosthetika marukyu fukase makie heraguruten choitsuri carpmatchfishingΨαρεύοντας με τα πολύ αποδοτικά προϊόντα της Marukyu:Fukase Makie Cyu, Heraguruten LL, και Choitsuri No Esa

Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες: Δημήτρης Σφαλτός

Ψάρεμα με φελλό χωρίς μαλάγρα δεν νοείται! Την ίδια γνώμη έχει και ο Ιαπωνικός κολοσσός στον χώρο των μαλάγρων, προσθετικών ενισχυτικών και δολωμάτων , που ακούει στο όνομα Marukyu. Η Marukyu έχει δεκάδες ευρεσιτεχνίες στο ενεργητικό της, βραβεία ποιότητας και αποτελέσματα που δεν χωρούν καμία αμφιβολία.

Εμείς δοκιμάσαμε για αρχή την μαλάγρα Fukase Makie Cyu, το προσθετικό δόλωμα Heragurutel LL, και το δόλωμα Choitsuri No Esa. Tα αποτελέσματα θα δείτε στις παρακάτω γραμμές και φωτογραφίες που επισυνάπτουμε...!

 

 

 

 

 

marukyu fukase makie cyu heragurutenll choitsuri no esa magfishing.grΗ Marukyu δεν χρειάζεται συστάσεις, διότι αποτελεί έναν παγκόσμιο αναγνωρισμένο ιαπωνικό κολοσσό στον τομέα μαλάγρα, δόλωμα, ενισχυτικό προσθετικό.

Αν και στην χώρα μας έχει γίνει ευρέως γνωστή από τα βιοδιασπώμενα σκουλήκια -ακροβάτη Power Isome, εάν δοκιμάσετε τις μαλάγρες, τα ενισχυτικά και τα δολώματά της, θα δείτε το ψάρεμα με άλλα μάτια!

Το γεγονός ότι εξάγει σε 28 τουλάχιστον χώρες, εκτός άνω των 100 σημείων πώλησης στην Ιαπωνία, και ότι η Marukyu καλύπτει το 80% της εγχώριας ιαπωνικής αγοράς, τα λέει όλα.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των προϊόντων της Marukyu, είναι μαλάγρες και δολώματα για τις τεχνικές με φελλό, ότι καλύτερο δηλαδή για το match waggler fishing, bolognese, απίκο, και αυτό αποδεικνύεται εύκολα!

 

 

lavraki marukyu fukase makie chu groundbait carpmatchfishing

 

 

marukyu msp pellets malagra fukase makie chu carpmatchfishing 2Marukyu:Fukase Makie Cyu

Το Fukase Makie Cyu της Marukyu είναι μια συνδυαστική μαλάγρα, φτιαγμένη για μεσαίου βάθους νερών και ψάρεμα φελλού με την τεχνική του Uki Fukase Fishing, μια μορφή ψαρέματος με φελλό και συνεχές μαλάγρωμα στην Ιαπωνία.

Το μυστικό της είναι ότι περιέχει μεγάλη ποσότητα από M.S.P (MARUKYU Synchronized Pellets), pellets σε γεύσεις για ψάρια με άνωση, που σηκώνονται από το βυθό μόλις αργά διαλυθεί η μπάλα της μαλάγρας.

Τα M.S.P είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο , ώστε να αναπαραστούν το νεκρό krill-γαρίδα, που πέφτει αργά στο νερό.

 

 

 

 

malagres marukyu sargos kefalos kokkali skaros carpmatchfishingΤα M.S.P (MARUKYU Synchronized Pellets) είναι μια πατέντα της Marukyu, η οποία βοηθά το μαλάγρωμα να γίνεται σε διαφορετικά στρώματα του νερού, μαζεύοντας μια μεγάλη ποικιλία από ψάρια.

Μόλις διαλυθεί η μπάλα της μαλάγρας, τα pellets σηκώνονται και στροβιλίζονται κοντά στον βυθό, δίνοντας οπτικό σήμα στους κέφαλους, τις τσιπούρες, τα σαφρίδια-κοκκάλια, τους σαργούς, τις μουρμούρες, τους γερμανούς, τις σάλπες, τα λαβράκια, και άλλα πολλά είδη ψαριών να τραφούν.

Το καλό με αυτήν την μαλάγρα είναι ότι δουλεύει πολύ γρήγορα.

 

 

 

 

psaria psarema malagres marukyu carpmatchfishing

Την συνδυάσαμε με το Marukyu:Heraguruten LL, για να σφίξει πιο πολύ και να μην διαλύεται άμεσα, και την ψαρέψαμε σε λιμάνια, και βραχώδεις ακτές, σε πολύ πιο βαθιά νερά.

Η συσκευασία έχει μίγμα 1200 γραμμάρια καθαρό βάρος. Η μαλάγρα δεν κολλάει στα χέρια, και με το πλύσιμο με νερό, εξαφανίζεται απο τα χέρια μας.

Είναι ένα πλήρες οικολογικό υλικό, με μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον, μετά από 12 ώρες χρήσης.

 

 

 

 

 

Marukyu:Heraguruten LLmarukyu malagres fukase makie heraguruten carpmatchfishing

Πρόκειται για δόλωμα από επιλεγμένες ίνες πατάτας, γλουτένη, μαζί με πρωτεΐνες γάλακτος και δημητριακών.

Φτιαγμένο για ψάρεμα crucian carp (Hera), αλλά τα αποτελέματα του στην θάλασσα είναι υποδειγματικά!

Μαζί με νερό, φτιάχνει μια μαλακή πάστα, η οποία είναι ιδανική για κέφαλους, σάλπες, γερμανούς, και κυπρίνους.

Η πάστα αυτή διαλύεται αργά στο νερό, μαλαγρώνοντας την περιοχή, ενώ αφήνει ίνες γλουτένης στο αγκίστρι.

 

 

 

Δείτε την χρήση του στο παρακάτω βίντεο:

 

marukyu malagres psarema limni chub kefalos carpmatchfishing

Λόγω της γλουτένης το Marukyu Heraguruten LL μπορεί να σφίξει οποιοδήποτε δόλωμα σε μορφή ζύμης, να σφίγγει μαλάγρες για χρήση σε πιο βαθιά νερά, σαν το Fukase Makie Cyu της Marukyu.

Απλά προσθέτετε νερό και ζυμώνετε στην επιθυμητή σύσταση. Είναι και αυτό πλήρες οικολογικό , με μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Με το Heraguruten LL πιάσαμε κέφαλους, τσιπούρες και γερμανούς, αλλά και πολλούς μεγάλους ποταμοκέφαλους σε γλυκά νερά.

 

 

 

malagra marukyu dialisi fukase makie chu psaria carpmatchfishing

Ψαρευτική δοκιμή Marukyu:Fukase Makie Cyu-Heraguruten LL

Κάναμε πολλά ψαρέματα με τα προϊόντα της Marukyu, κυρίως σε βραχώδεις ακτές και λιμάνια.

Αρχικά χρησιμοποιήσαμε την μαλάγρα σε ρηχά νερά, για να σας δείξουμε με φωτογραφίες τον ρυθμό διάλυσης και το νέφος που προκαλεί.

Πράγματι η μαλάγρα Fukase Makie Cyu διαλύεται πολύ όμορφα στο νερό, ενώ τα pellets M.S.P αιωρούνται σαν νέφος.

Επιλέξαμε ένα σημείο χωρίς ρεύματα και με βάθος νερού στα 2 μέτρα.

 

 

 

tsipoura marukyu psarema fellou choitsuri no esa carpmatchfishingΗ συνέχεια όμως ήταν απίστευτα συναρπαστική, καθώς είδαμε να ξεφυτρώνουν ψάρια από παντού, κυρίως τσιπούρες και λαβράκια.

Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσουμε ακόμη ένα δόλωμα της Marukyu, το Choitsuri No Esa, ένα μαλακό pellet σαν τζελ, με γεύση γαρίδα-krill.

Με αυτό το δόλωμα, γεμίσαμε ένα μικρό αγκίστρι, και πιάσαμε αρκετές μεγάλες τσιπούρες.

 

 

 

marukyu choitsuri no esa tsipoura carpmatchfishing

 

lavraki sea bass malagra marukyu fukase makie chu heraguruten ll carpmatchfishingΣτην συνέχεια σφίξαμε περισσότερο την μαλάγρα Fukase Makie Cyu με το Heraguruten LL, για να ψαρέψουμε σε πιο βαθιά νερά, όπου επικρατούσαν ρεύματα.

Το αποτέλεσμα ήταν να τσιμπήσουν αρκετά αξιόλογα λαβράκια, χρησιμοποιώντας σαν δόλωμα γαρίδα ζωντανή και φιλέτο κέφαλου HPP baits.

 

 

 

 


malagra marukyu how to mix fukase makie heraguruten koi ni koreda carpmatchfishingΗ μαλάγρα Fukase Makie Cyu σε συνδυασμό με το Heraguruten LL έχει πολύ καλό πέταγμα σε απόσταση, χωρίς να διαλύεται η μπάλα στον αέρα.

Δώσαμε ένα επιπλέον προσελκυστικότόνο στην μαλάγρα, βάζοντας στο τελικό μίγμα το υγρό προσθετικό Marukyu Koi Ni Koreda, με άρωμα καβουριού, χρυσαλίδας, extract καλαμάρι και krill.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πως γίνεται η μίξη όλων των υλικών.

 

 

 

marukyu malagres fukase heraguruten tsipoura carpmatchfishingΗ συνέχεια στο ψάρεμα μας έφερε ακόμη μεγαλύτερες τσιπούρες!

Ήταν ένα συναρπαστικό ψάρεμα με match waggler fishing , που θα μας μείνει αξέχαστο!

Το σημαντικό είναι ότι δοκιμάσαμε πολλά αξιόλογα μοναδικά προϊόντα, με μεγάλη αποδοτικότητα στην συγκέντρωση και το ψάρεμα μεγάλων ψαριών.

 

 

 

 

 

Η εγγύηση ποιότητας της Ιαπωνικής αυτής εταιρίας είναι εξακριβωμένη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μην χάσετε την ευκαιρία να τις δοκιμάσετε!

tsipoures malagres marukyu carpmatchfishing

Για περισσότερες πληροφορίες:Αντιπρόσωπος Ελλάδας/Κύπρου

https://anglermania.com/brands/marukyu/

Anglermania Trading LTD

anglermania trading ltd carpmatchfishing


www.anglermania.com


Τηλ Ελλάδας:+306948520332
Τηλ Κύπρου:+35799848156

www.magfishing.gr 350


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.