Νέα χρώματα στα επιτυχημένα Airity Minnow 50s και Airity Pencil 50s από την Soul Lures: Πέρκα, Γύλος και Black Shinner!

nea xromata airity minnow pencil soul lures magfishing.gr 2Νέα χρώματα στα επιτυχημένα Airity Minnow 50s και Airity Pencil 50s από την Soul Lures: Πέρκα, Γύλος και Black Shinner!
Του Δημήτρη Σφαλτού
φωτογραφίες : Δημήτρης Σφαλτός

Έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε τα νέα μεσογειακά χρώματα στα ήδη γνωστά και επιτυχημένα μοντέλα των Airity Minnow και Pencil 50s , από την Soul Lures. Η πέρκα, ο γύλος και το black shinner προστίθενται στην βασική γκάμα των μικρών τεχνητών για το light rock fishing (LRF) , κάτι που βάζει νέα δεδομένα στο ψάρεμα! Επειδή όμως δεν μένουμε ποτέ μόνο στις παρουσιάσεις , αλλά πάντα δοκιμάζουμε στην πράξη τα τεχνητά, πάμε να δούμε πόσα ψάρια πιάνουν!

 

 

 

 

Σε προηγούμενη ψαρευτική δοκιμή είδαμε με λεπτομέρειες τι μπορούν να κάνουν τα μικρά τεχνητά Airity Minnow 50s και Airity Pencil 50s από την Soul Lures. Δείτε την δοκιμή εδώ - Airity Minnow και Pencil 50S από την Soul Lures: Τα αποδοτικά μικρά τεχνητά με μακρινή ρίψη και ιδιαίτερη πλεύση!

Σε αυτή την δοκιμή θα δούμε τα νέα χρώματα της εταιρείας, με πλήρη προσαρμογή στα μεσογειακά ψαρέματα lrf./light game. Πρόκειται για την πέρκα, τον γύλο και το Black Shinner. Αυτά τα νέα ιδιαίτερα χρώματα έρχονται για καλύψουν ακόμη περισσότερο την γκάμα Airity Minnow και Pencil 50S.

airity minnow pencil 50s new colours soul lures oceanic magfishing.gr

Ο γύλος και η πέρκα είναι χρώματα που προσομοιάζουν κλασικά θηράματα της ακτογραμμής, ενώ το black shinner παρομοιάζει κλασικό γόνο αφρόψαρου, με ιριδίζουσες πλάγιες λωρίδες, που προκαλεί αντανακλάσει σε όλες τις κατευθύνσεις. Μοιάζει πολύ με γαύρο, αφού η ράχη του έχει σκούρο μαύρο χρώμα, και αποτελεί μια λιχουδιά για όλα τα αρπακτικά της παράκτιας ζώνης.

airity minnow 50s perka gylos black shinner magfishing.gr

Τα τεχνητά αυτά δίνουν πολύ μακρινή βολή , και έχουν fast sinking βύθισμα. Τα 8gr βάρος σε συνδυασμό με το αεροδυναμικό τους σχήμα, μας επιτρέπουν άνετες και μακρινές ρίψεις, ενώ για να ενεργοποιηθεί η πλεύση τους πρέπει να συνδυαστεί με μικρά κοφτά jerks, δίνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

airity minnow pencil new colours soul lures kokkalia magfishing.gr

Τα νέα χρώματα υπάρχουν και στις δύο σειρές Airity, Airity Pencil χωρίς γλώσσα , και Airity Minnow με γλώσσα. Τα τεχνητά αυτά έχουν μήκος στα 5 εκατοστά και είναι συνδυασμένα με πολύ δυνατές σαλαγγιές, που θα κρατήσουν χωρίς προβλήματα τα κλασικά αρπακτικά ψάρια, όπως κοκκάλια, σαφρίδια, μελανούρια, σαργούς, λαβράκια, τσιπούρες, κτλ. Το βασικό τους προτέρημα είναι η πολύ μακρινή βολή που παρέχουν, ώστε να φτάνουν σε δυσπρόσιτες ψαρευτικά αποστάσεις , ακόμη και με δυνατό αέρα. Πιάσαμε πολλά σαφρίδια και κοκκάλια με όλα τα χρώματα, αλλά σε περίεργες βραδιές η πέρκα έκανε την διαφορά!

perka ajing safridi airity minnow 50s soul lures magfishing.gr 2

Τα χρώματα τους είναι αντοχής και δεν ξεθωριάζουν εύκολα από δαγκώματα και χτυπήματα. Αξίζει και με το παραπάνω να τα έχετε στην συλλογή σας, γιατί σε ταραγμένη θάλασσα, κόντρα δυνατό αέρα, όταν τα ψάρια τρώνε μακριά και δεν φτάνονται με κοινά τεχνητά, δεν έχουν αντίπαλο. Επίσης είναι τρομερά σημαντικό ότι μπορείτε να ψαρέψετε όλες τις στήλες του νερού, πατωτά, μεσόνερα, αφρό, διότι είναι fast sinking τεχνητά. Απλά τα αφήνετε να βυθιστούν στο επιθυμητό βάθος, και ξεκινάτε την πλεύση σας! Καλή σας επιτυχία!

soul lures new colours airity minnow pencil magfishing.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:

oceanic logo

OceanicTeam - I. & A. Κεφαλάς O.E.
Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως 171, Καισαριανή
Τηλέφωνο: 21 0721 9221
www.oceanicteam.gr

magfishing.gr logo 350


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.