Άγγελος Αγαλιανός

aggelos agalianos team magfishing.grΟ Άγγελος γεννήθηκε στην Λήμνο , ενώ μεγάλωσε εκεί και ζει μόνιμα. Στον ελεύθερο του χρόνο όταν δεν ψαρεύει, θα τον βρείτε σε είδη αλιείας να αφηγείται ιστορίες. Οι τεχνικές που τον έχουν κερδίσει ολοκληρωτικά είναι το spinning, lrf, και το eging. Το ψάρεμα για τον Άγγελο είναι η κατάθεση ψυχής του εαυτού του, κάθε φορά που βρίσκεται στην θάλασσα. Είναι ένα βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι στην ζωή του, αλλά και τρόπος ζωής. Τα ψάρια που κυνηγάει είναι κατά κύριο λόγο λαβράκια, παλαμίδες, λούτσοι ,κοκκάλια, τσιπούρες, σαργοί, μουρμούρες και ότι άλλο μπορεί να χτυπήσει στην τεχνική του spinning γενικότερα.
Οι περιοχές που ψαρεύει είναι κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Λήμνου. Του αρέσει να βοηθάει κόσμο, ενώ ψαρεύει πολλές ώρες κάθε εβδομάδα. Ένα από τα ωραιότερα ψαρέματα που κάνει ,είναι με την τεχνική του wading και προσπαθεί να την μεταδώσει σε όσους περισσότερους μπορεί,
Ο Άγγελος ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του Anglermania Trading Ltd από το 2022, ως επίσημος Field Tester της εταιρείας. Τέλος είναι Field Tester στην εταιρεία Duo International, από το 2023.


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.