Αντώνης Καλαφατάς

antonis-kalafatas-team-carpmatchfishing

Ο Aντώνης Καλαφατάς είναι από τους πιο παλιούς αρθρογράφους των περιοδικών ψαρέματος, και αποτελεί την σταθερή αξία της αρθρογραφίας των οδοιπορικων ψαρέματος ,στο site www.carp-matchfishing.gr. .Εργάζεται στην Αθήνα, στο ταξιδιωτικό γραφείο Arimar Travel & rent a car.

Διαμένει στον νομό Αττικής και ασχολείται ψαρευτικά κυρίως με τον τομέα του casting , σε όλες τις μορφές του. Ψαρεύει casting από πολύ μικρή ηλικία και οι γνώσεις του αποτελούν σταθερή εμπειρία για τους υπόλοιπους ψαράδες.

Ο Αντώνης σαν έμπειρος ψαράς, αναζητά με σθένος νέους ψαρότοπους, σε απρόσιτα μέρη,  που θα κάνουν την τεχνική του casting πιο αποδοτική, ενώ είναι γενικά ένα άτομο που δεν εφησυχάζει στα παλιά τετριμμένα ψαρευτικά δρώμενα.

Στα άρθρα του θα βρείτε πολλά τεχνικές λεπτομέρειες για την τεχνική του casting, που θα κάνουν το ψάρεμά σας πιο αποδοτικό.Μέσα από τα ταξιδιωτικά οδοιπορικά του Αντώνη θα γνωρίσουμε το ψάρεμα σε κάθε άκρη της Ελλάδας, και θα ανακαλύψουμε μαζί πόσο όμορφή χώρα έχουμε.


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.