Σπύρος Σταυρόπουλος

spiros-stauropoulos-team-carpmatchfishingΟ Σπύρος Σταυρόπουλος έχει αρθρογραφήσει στο παρελθόν στα πιο μεγάλα περιοδικά ψαρέματος στην Ελλάδα, στο Ψάρεμα και στο Ψαρεύω.  Αποτελεί βασικό μέλος για την αρθρογραφία των οδοιπορικών ψαρέματος ,αλλά και την τεχνική του casting,στο site www.carp-matchfishing.gr. .Εργάζεται στην Αθήνα, ενώ είναι Field Tester και βασικός πωλητής (στην Αθήνα) της ελληνικής εταιρείας GFS.

Διαμένει στον νομό Αττικής και ασχολείται ψαρευτικά κυρίως με τον τομέα του casting , σε όλες τις μορφές του. Γνώστης της τεχνικής του Rock Fishing, του ψαρέματος από τα βράχια , αναζητά με μεγάλη αφοσίωση τους μεγάλους σαργούς, που είναι και το αγαπημένο του θήραμα.

Ο Σπύρος, σαν έμπειρος ψαράς, ψάχνει φανατικά νέους ψαρότοπους, ακόμη και σε σημεία που δεν τα προσεγγίζει εύκολα άνθρωπος,  προκειμένου να κάνει την τεχνική του casting πιο ενδιαφέρουσα και αποδοτική. Παράλληλα , επεκτείνει τους ορίζοντες της τεχνικής του casting, παντρεύοντας στοιχεία από διαφορετικά ψαρέματα.

Στα άρθρα του θα βρείτε τεχνικές λεπτομέρειες για την τεχνική του casting, για τον σχεδιασμό του ψαρέματος, την προετοιμασία, την επιλογή δολωμάτων, τις ψαρευτικές συνθήκες, που θα κάνουν το ψάρεμά σας πιο αποδοτικό. Τέλος, μέσα από τα ταξιδιωτικά και ψαρευτικά οδοιπορικά του Σπύρου θα γνωρίσουμε το ψάρεμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ανακαλύπτοντας νέα μέρη και μεγάλες συγκινήσεις.


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.