Γιώργος Βαρέλης

varelis-team-carpmatchfishingΑν και δεν μπορεί ποτέ να κρύψει την μεγάλη του αγάπη του , το spinning σε όλες τις μορφές του, σε θάλασσα και γλυκά νερά, ο Γιώργος είναι το πρότυπο του all around angler. Ασχολείται με το light rock fishing, τo shore jigging, το match fishing, το  Bolognese, το feeder fishing και το carpfishing.

Τα ψαρέματά του είναι σε συνεχή βάση , ενώ πειραματίζεται συνεχώς με τεχνητά δολώματα στην σύλληψη ψαριών , ακόμα και σε μη αρπακτικά όπως ο κυπρίνος, η τσιπούρα, ο σαργός, ο σηκιός, η μουρμούρα κ.α.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον, με κανόνες για το catch and release, με άρτιο εξοπλισμό και συνεχή εγρήγορση, ο Γιώργος έχει ψαρέψει σε όλους τους ψαρότοπους της δυτικής Ελλάδας και του Ιονίου.

Η διορατικότητα  του στον χώρο των  τεχνητών δολωμάτων, τον καθιστά από τους πλέον έμπειρους του είδους του. Κατάγεται από την πόλη της Άρτας, όπου διαμένει και εργάζεται.Ο Γιώργος έχει μεγάλη αγάπη για τους εξοπλισμούς, και ειδικά δοκιμάζει τα προσωπικά του εργαλεία σε συνεχή βάση. Από τα χέρια του έχουν περάσει τα περισσότερα και τα καλύτερα καλάμια spinning, αλλά και εξειδικευμένοι μηχανισμοί για την ίδια τεχνική. Ο Γιώργος αποτελεί τον πρώτο επίσημο πανελλαδικώς field tester εξοπλισμού για ψάρεμα, που αρθρογραφεί στο κόσμο του διαδικτύου.

Ετσι, η γνώμη του είναι πάντα από τις πιο μετρήσιμες του ελλαδικού χώρου στον τομέα του spinning, eging, shore jigging, αλλά και του light rock fishing. Είναι από τους κύριους δοκιμαστές προιόντων, καλαμιών, μηχανισμών και τεχνητών δολωμάτων στο site www.carp-matchfishing.gr. Aνήκει στην ομάδα A.S.F.T του site www.carp-matchfishing.gr.
Η προσέγγισή του πάνω στην τεχνική, αλλά και οι επιτυχίες του στο spinning εδώ και αρκετά χρόνια έχουν εκτιμηθεί δεόντως ,και από το 2013 ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του Anglermania Trading Ltd ως επίσημος Field Tester της εταιρείας.

 

 

 


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.