Βαγγέλης Στάιος

vaggelis-staios-team-carp-carpmatchfishingΚατάγεται από την όμορφη Φλώρινα, δηλώνει φανατικός ψαράς του κυπρίνου, αλλά ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να αναζητήσει και διαφορετικά θηράματα με την τεχνική του spinning, όπως την τούρνα και την ορεινή fario  πέστροφα.

O Βαγγέλης διαμένει στην πόλη της Φλώρινας, είναι δημοτικός σύμβουλος,  και διαθέτει κατάστημα με είδη αλιείας εδώ και αρκετά χρόνια. Η εμπειρία του στον χώρο κατασκευής των  δολωμάτων  boilies είναι μεγάλη , έχει ψαρέψει σε πάρα πολλές λίμνες της Ελλάδας ( κυρίως  της βόρειας Μακεδονίας )  με εντυπωσιακές συλλήψεις ψαριών.

Συχνά επίσης επισκέπτεται μεγάλα ποτάμια για να επιδοθεί στο ψάρεμα σπανίων ειδών πέστροφας , ακόμα και με την τεχνική του fly fishing . Με γνώμονα το catch and release και την προστασία των εσωτερικών οικοσυστημάτων ,παραμένει πάντα συμπαραστάτης στον αγώνα για την σωτηρία των γλυκών νερών.


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.