Θέμης Καρβέλας

themis-karvelas-omada-team-carpmatchfishing.jpgΟ Θέμης αποτελεί ένα από τα πιο παλιά μέλη της συντακτικής ομάδας του Carp-matchfishing.gr. Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα , κατάγεται από τον νομό Ηλείας, όπου δραστηριοποιείται κυρίως ψαρευτικά.

Πρωτοασχολήθηκε με τις τεχνικές του casting και του spinning, αλλά διατηρεί μεγάλη αγάπη για το match fishing και το ψάρεμα του καλαμαριού, γνωστό ως eging.

Aσχολείται με πολλά θέματα οικολογίας, ενώ διαθέτει πολλές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για τον διαχωρισμό πολλών θαλάσσιων ειδών.

Η αφοσίωση και η εμμονή του πάνω στο ψάρεμα είναι παροιμιώδης, ενώ συνεχώς προσπαθεί να διευρύνει τους ψαρευτικούς του ορίζοντες στις τεχνικές με τα λεπτά εργαλεία και το eging.

 

 


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.