Χρήστος Καλαϊτζής

xristos-kalaitzis-team-carpmatchfishingΟ Χρήστος γεννήθηκε το 1976 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος και έχει 5 παιδιά. Εργάζεται σε χυτήριο που κατασκευάζει θερμάστρες και φυσικά το αγαπημένο του χόμπι είναι το ψάρεμα.
Το casting, το spinning και κατά καιρούς και η καθετή είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιεί αλλά ο μεγάλος του έρωτας είναι το match fishing.
Το ψάρεμα για τον Χρήστο χωρίζεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη είναι αυτή που ψαρεύει και η δεύτερη είναι οι μέρες που μεσολαβούν μέχρι να ξαναπάει στο ψάρεμα.
Aγαπημένη του ενασχόληση, τις μέρες που δεν έχει ψάρεμα, είναι η μελέτη γύρω από τεχνικά θέματα του match fishing, η κατασκευή αρματωσιών και η συντήρηση – βελτίωση του εξοπλισμού του ενώ αγαπάει επίσης και την επικοινωνία με άλλους ψαράδες, τόσο σε κατ' ιδίαν συζητήσεις, όσο και μέσω του internet. Τα ψάρια που κυνηγάει είναι ως επί το πλείστον τα λαυράκια, οι τσιπούρες και οι κέφαλοι χωρίς φυσικά να αποκλείονται και τα υπόλοιπα ψάρια του spinning και τις καθετής.
Οι περιοχές που ψαρεύει είναι κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής ενώ δε λείπουν κατά καιρούς και οι εξορμήσεις σε άγνωστα μέρη, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Σε κάθε ψάρεμα επιτυχημένο ή μη, προσπαθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του αναλύοντας διεξοδικά τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτές.
Στόχος του είναι να προσελκύσει όσους περισσότερους φίλους μπορεί, στον μαγικό κόσμο του ψαρέματος και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η οικογένεια των συνειδητοποιημένων ερασιτεχνών ψαράδων.


© Copyright:  Τα άρθρα , τα κείμενα , οι φωτογραφίες, και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο περιοδικό www.magfishing.gr αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε συντάκτη, αρθρογράφου και φωτογράφου,  που δημοσιεύει εδώ, και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του www.magfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.

Το magfishing.gr συνεργάζεται με το Psarema.grHostPlus ltd

 

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Please publish modules in offcanvas position.